rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Загальна тенденція тижня - крок уперед, два - назад. Найкращим буде строго дотримуватися дисципліни і проявляти всі ділові навички на роботі. Чим більше нового ви дізнаєтеся, тим краще. У п'ятницю постарайтеся не зв'язувати себе жодними обіцянками. Далеко не найкращими можуть стати стосунки зі старими друзями й однодумцями.

Тиждень - ідеальний для того, щоб відвідати лікарів, здати аналізи, провести комплексне обстеження організму. І тільки після цього будуйте далекосяжні плани. Особливо уважними слід бути тим, хто останнім часом помічав погіршення самопочуття.

Тиждень може бути щедрим на різноманітні приємні зустрічі. Проявляйте гнучкість і намагайтеся посміхатися знайомим і незнайомим. Ніколи наперед не знаєш, хто стане твоєю долею. Вівторок і четвер - вдалі дні для побачень.

Цей тиждень дуже сприятливий для заробляння грошей, а ось з витратами наразі почекайте. Ймовірні нові фінансові надходження. Можливі вдалі поїздки і зустрічі з цікавими людьми. У четвер імовірні раптові перевірки на роботі.

 

Телець

Цього тижня ініціативність принесе вам плоди у бізнесі та особистому житті. Намагайтеся не перевтомлюватися. Ці дні - не дуже важливі для роботи. Четвер може принести великий комерційний успіх при тверезому підході. У п'ятницю вам знадобиться чіткий розрахунок. У суботу будьте обережними при спілкуванні з незнайомими людьми.

Ви дуже запальні - і на хвилі емоцій можете завдати досить істотної шкоди своєму здоров'ю. Розмахуючи руками, тупаючи ногами, ви можете випадково себе травмувати. Досить велика ймовірність зірвати голос. На нервовому ґрунті можуть бути напади мігрені або проблеми зі серцево-судинною чи травною системою. Бережіть себе, застосовуйте заспокійливе.

Щоб стосунки у вашій парі продовжували складатися гармонійно, комусь необхідно звільнитися від зайвої вимогливості, щоб не дратувати кохану людину. У суботу запросіть свою половинку в кіно або ресторан.

Цього тижня не бажано займатися питанням розміщення своїх заощаджень. У понеділок і вівторок не носіть при собі великі суми грошей, бережіть свій гаманець від себе ж - буде спокуса витратити занадто багато.

 

Близнюки

У першій половині тижня ви легко вирішите всі проблеми і підніметеся на нову сходинку на шляху до успіху. Вам не варто недооцінювати свої перемоги. Але чим менше про це знатимуть інші, тим буде краще для вас. У вихідні вас потішить увагою кохана людина.

Для вас зараз не особливо корисно занадто довго роздумувати про симптоми й ознаки захворювання. Вам необхідно діяти швидко і рішуче. Якщо ви зіштовхнулися з чимось відомим і зрозумілим - можете і самі спробувати зайнятися лікуванням, але потім, усе ж, проконсультуйтеся з фахівцем. Якщо ж ні - краще одразу звернутися до лікаря.

Дбайливіше ставтеся до свого щастя, оберігайте його від «корисних порад» сторонніх. Використовуйте хороший настрій і чарівність, щоб надихнути вашу кохану людину. Впевненість у власних силах прирече вас обох на успіх.

Вам знадобиться реалізм, що дозволить зрівняти ваші бажання і можливості. Утім, фінансове становище - стабільне. На вас чекають нові вигідні пропозиції. Ви станете чудовим посередником у бізнесі для друзів.

 

Рак

Цього тижня у вас є шанс започаткувати важливі знайомства. Цьому буде сприяти ваше вміння переконувати інших у своїй правоті. На роботі краще розраховувати лише на власні сили. Якщо відчуваєте, що втомилися від зустрічей і вам не хочеться спілкуватися з людьми, значить, час йти у відпустку. У суботу, якщо дозволять обставини, влаштуйте собі приємний вечір - відпочиньте так, як вам цього хочеться.

Ви можете отримати дуже сильний розлад травної системи - якщо не будете дотримуватися правил гігієни. Намагайтеся не тільки якомога частіше мити руки, але також періодично протирайте їх дезінфікуючими серветками. Ретельно обробляйте куплені свіжі овочі і фрукти; не завадить сполоснути плоди окропом.

Постарайтеся проаналізувати свої почуття, чи варто чіплятися за останній вагон потяга, що рушив, коли за ним їде інший, значно кращий, ніж попередній. На вас може очікувати романтична зустріч, яка змінить ваше світовідчуття у бік оптимізму.

Фінансове становище - досить стабільне, але вас ситуація не цілком влаштовує. Потерпіть трохи, проявіть скромність, а не жадібність. П'ятниця може принести бажане поліпшення. Будьте уважними при заповненні документів.

 

Лев

Цього тижня намагайтеся більше часу проводити на природі, обмежте спілкування з містом до необхідного мінімуму. Захистіть себе від непотрібних контактів. Вами може опанувати пристрасть до зміни місць, тому буде корисно трохи помандрувати. У понеділок і вівторок постарайтеся не перевантажуватися, інакше ваша працездатність знизиться.

Зараз варто бути обережнішими тим, хто одночасно застосовує різні мікстури і таблетки. Не всі медичні препарати добре поєднуються між собою. Розкажіть своєму лікарю навіть про вітаміни або біологічно активні домішки. Це допоможе правильно підібрати для вас ліки.

Цього тижня ви будете схильними аналізувати все, що стосується зовнішності, рис характеру, розуму та інших характеристик претендентів на ваші руку і серце. Ці непрості розрахунки навряд чи принесуть хоч якусь користь. Важливі ваші почуття, а не думки з цього приводу.

У понеділок вас може відвідати цікава ідея, постарайтеся її викласти на папері. У середу захистіть себе від нав'язливих ділових пропозицій. Зараз - не час змінювати роботу і партнерів. У вашому колективі можуть з'явитися перспективні новачки, придивіться до них.

 

Діва

Цей тиждень промине у спокійному темпі, якщо, звичайно, ви не будете створювати собі зайві проблеми. Постарайтеся реально розраховувати свої сили і не звалювати на себе зайву роботу. Почуття гумору дозволить побачити ситуацію, що склалася, з іншого боку і знайти оригінальний спосіб її вирішення.

Цього тижня зірки рекомендують вам задуматися над станом здоров'я своїх легень. Якщо ви курите - можливо, пора позбутися цієї згубної звички? Світила вам допоможуть. Дихати намагайтеся повільно, задіюючи діафрагму. Особливо рекомендоване вам хвойне повітря.

Романтичне захоплення може закрутити вам голову так, що ви забудете про все на світі. Особливо вдалою буде субота. Для зустрічей і побачень кращого дня не знайти. А ось у неділю все виглядатиме не так уже райдужно, предмет захоплення може змусити вас ревнувати.

Нові фінансові надходження зірки наразі не пророкують. Зате дуже ймовірні незаплановані витрати. Бажано скласти план витрат на весь тиждень. Є ризик забути пароль від банківської картки. Краще ще раз перевірте цифри, якщо хочете уникнути блокування.

 

Терези

Плануючи щось цього тижня, тримайте у таємниці свої задуми. Є шанс налагодити досить корисні ділові зв'язки, що сприятливо позначиться на вашому соціальному статусі. Вдалий час для вирішення сімейних проблем і налагодження неформальних взаємин з колегами.

Для вас особливого значення набуває відпочинок. Дуже важливо правильно та якісно відпочивати. Обов'язково висипайтеся, змініть розпорядок дня, щоб це стало можливим. Важливим є і рух - активні ігри на свіжому повітрі, заняття спортом. Вони додадуть вам сил і бадьорості.

Почуття зараз можуть здобути перемогу над розумом, але це ще - не найгірше. Любов цього тижня вимагатиме жертв і значних зусиль. П'ятниця - вдалий день для зустрічей і побачень. Суботу постарайтеся присвятити одне одному, побудьте вдвох, але не вдома, найкраще - сплануйте похід на природу.

Фінансові питання змусять дещо обмежити свої бажання. Не довіряйте пропозиціям, зробленим у другій половині тижня, хоч якими привабливими вони б не були. У середу ви можете успішно виступити з доповіддю або запропонувати керівництву цікаву ідею.

 

Скорпіон

Цей тиждень може принести вам багато цікавих можливостей для отримання прибутку. Понеділок і середа - хороший час для початку нових проектів, проявіть ініціативу і творче мислення. Можуть пожвавитися ваші взаємини з колишніми діловими партнерами або теперішніми колегами, вони запропонують вам суттєву допомогу або дадуть важливе доручення, з яким ви блискуче впораєтеся.

Цей тиждень зірки рекомендують присвятити наведенню і підтриманню порядку. Спробуйте робити це потроху, але щодня. Протестуйте систему «флай» - цілком можливо, вона вам підійде і сподобається. У чистому будинку буде легше дихати, зменшаться прояви алергії, покращиться сон. Тільки будьте обережними зі засобами побутової хімії.

Цього тижня на вас можуть очікувати приємні сюрпризи від коханої людини. На побаченнях, яких буде чимало, ви зумієте потішити одне одного. У суботу вибирайтеся кудись з коханою людиною, прогулянка буде сповнена хороших вражень.

У середу і п'ятницю - сприятливі придбання і покупки. Ваш авторитет зросте, вам можуть запропонувати іншу посаду і підвищення посадового окладу. Нехай обсяг роботи вас не лякає, адже вона буде цікавою. У понеділок можливі великі фінансові надходження. Відкладіть частину суми, не забувайте, що попереду - відпустка.

 

Стрілець

Не починайте діяти, не визначившись із цілями, інакше час і сили будуть витрачені даремно. Не занадто довіряйте фактам і цифрам, якщо ваша інтуїція підказує, що від вас щось приховують. У четвер краще не робити нічого серйозного. Неділю присвятіть обдумуванню грандіозних планів на майбутнє.

Цього тижня вам потрібно звернути особливу увагу на свою шкіру, варто послідкувати за її зволоженістю. Зараз є можливість використовувати екстракти, відвари, настої з трав. Ознайомтеся з рецептами народної медицини, ви, напевно, знайдете щось цікаве і надихаюче.

Постарайтеся в усьому дотримуватися «золотої середини». Що б не відбувалося у вашому особистому житті - зберігайте почуття міри і власної гідності. Не слід переоцінювати значення власних принципів. Іноді краще побути трохи на самоті.

Основні заробітки зараз можуть бути пов'язані з поїздками або викладацькою роботою. Вівторок - вдалий день для вирішення питань, які стосуються нерухомості. У четвер і п'ятницю краще не покладатися на колег і все робити самостійно.

 

Козеріг

Цього тижня для подолання перешкод потрібно застосувати максимально обережну тактику. Кожна дія має бути ретельно вивіреною. Вівторок - чудовий день для нових починів. Постарайтеся не упустити момент, женіть геть недовірливість і лінь. Субота - вдалий момент для втілення у життя ваших ідей, почніть ремонт у квартирі, посадіть квіти на дачі. Тільки спершу витратьте деякий час на пояснення ваших задумів тим, хто мешкає разом з вами. Можливо, вони стануть вашими помічниками.

Вам корисно побути романтичною персоною. Гуляти - особливо під зірками - бажано з коханою людиною. Здійснюйте подвиги спортивного характеру, щоб продемонструвати свою красу і грацію. Якщо зовсім нема на кого звернути романтичний запал, хоча би просто ходіть якомога більше пішки, краще - мальовничими місцями.

Ви можете проявити схильність до ек­за­ль­тації, що не найкраще позначиться на вашому особистому житті. З рівноваги вас зможе вивести навіть дрібниця. Не під­давайтеся спокусі розпочати бурхливе з'я­су­вання стосунків, не перевіривши факти.

Тиждень - стабільний у фінансовому плані. Середа - найнебезпечніший день, на роботі можуть виникнути конфлікти. У п'ятницю добре було б придбати щось дійсно необхідне. У вихідні можливі незаплановані відчутні витрати. У вівторок можливі фінансові надходження.

 

Водолій

Цього тижня ви будете перебувати у доброму настрої, завдяки чому все заплановане вдаватиметься майже з першого разу. Якщо ви докладете певних зусиль, то перешкоди при досягненні цілей не виникнуть. Ваша здатність знаходити правильні рішення і своєчасна підтримка близьких людей допоможуть створити чудові передумови для майбутнього успіху. У другій половині тижня краще зменшити навантаження й подумати про відпочинок.

Вам бракує тиші і спокою, все це діє на нерви, послаблює увагу, негативно впливає на сон. Зірки рекомендують вам вплинути на навколишнє середовище - або просто змінити оточення на більш комфортне. Якщо це - неможливо, не соромтеся використовувати беруші. Більше часу проводьте на самоті - і на роботі, і вдома. На вихідні обов'язково кудись їдьте.

Настав час для кохання і пригод. Насолоджуйтесь гармонією, яку відчуєте у своїй душі і в тих стосунках, про які так давно мріяли. Час, проведений наодинці з коханою людиною, подарує спокій і радість.

Із фінансами цього тижня буде сутужно. Витрати обіцяють бути помітно вищими, ніж доходи, при цьому, залазити у борги - вкрай не бажано. Щоб уникнути кризи, необхідно проявити максимальну ділову активність.

 

Риби

Події накотяться справжньою лавиною, мало що залишаючи після себе у колишньому вигляді. Будьте готовими до проведення відновлювальних робіт або до благоустрою ландшафту. На вас чекає безліч новин, ділових зустрічей, напружених ситуацій на роботі, тому варто продумати свій розклад і серйозно підійти до змін. Пам'ятайте, що ви зможете отримати зі ситуації певну вигоду, якщо будете спокійними і терплячими.

Якщо ви хочете бути в тонусі - вам необхідно задуматися над своєю фізичною активністю. Багато представників вашого знака рухаються вкрай мало. Це - не найкраща стратегія для того, хто планує залишатися здоровим, бадьорим, привабливим і сповненим сил. Почніть зі щоденних прогулянок у бадьорому темпі. Не потрібно задихатися, але пульс повинен почастішати. Цього тижня ходіть не менше, ніж півгодини щодня - і позитивні результати з'являться уже до вихідних.

Цього тижня ви можете стати надзвичайно привабливими для осіб протилежної статі. Зараз - дуже сприятливий час для віртуального знайомства, воно може перерости у серйозний роман. Четвер і п'ятниця - вдалі дні для побачень.

Не бажано давати гроші у борг та й брати великі суми у кредит також не варто. У всі дні, крім середи, можна без побоювань вирішувати питання фінансово-економічного характеру, а ось у середу є ризик серйозно прорахуватися або бути обманутими.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers