rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп підписав указ про посилення кібербезпеки

Президент США Дональд Трамп затвердив указ, який посилює заходи та відповідальність за кібербезпеку в урядових відомствах Сполучених Штатів.

Про це повідомив у четвер під час брифінгу в Вашингтоні радник Білого дому з питань внутрішньої безпеки Том Боссерт.

«Сполучені Штати винайшли Інтернет, і ми повинні кращим чином використовувати його. Там завжди буде ризик, тож маємо враховувати цей ризик», - розповів про основну мету розпорядження президента представник адміністрації Трампа.

За його словами, дія указу спрямована на вдосконалення безпеки для урядових установ США, а також захист від кібернападів на об'єкти критично важливої інфраструктури, зокрема, енергосистеми, фінансовий сектор тощо.

Боссерт зазначив, що підписаний указ враховує результати розслідувань і «найкращі рекомендації» щодо кібербезпеки США. «Я думаю, що тенденції в кіберпросторі розвиваються в неправильному напрямку. Настав час зупинити це», - заявив радник Білого дому.

Водночас, він не став загострювати увагу саме на загрозі з боку Росії, стосовно якої зараз проводяться розслідування щодо втручання у внутрішні справи Сполучених Штатів. «Росія - не єдина країна, що некоректно поводить себе в Інтернеті. Інші теж це роблять», - сказав Боссерт.

Чикаго за тиждень

Washington Post випадково опублікувала номер мобільного телефону голови Пентагону

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers