rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ День Матері та Перше причастя при парафії церкви святої Софії

У неділю, 14 травня, при парафії церкви св. Софії відбулося святкування Дня Матері та Перше причастя. У цей святковий день семеро діточок вперше приступили до Святої Сповіді та до урочистого Святого Причастя.

Під опікою та наставництвом п. Люби Касперук діти готувалися до першої сповіді, пізнавали християнську науку та наближалися до прийняття Святих Таїнств. Із великим хвилюванням та захопленням діти очікували цього особливого дня, щоб прийняти Ісуса до свого серця. Вони чемно та уважно слухали Святу Літургію і науку отця Олексія. Після закінчення богослужіння о. Олексій привітав першопричасників і вручив кожній дитині на добру згадку Свідоцтво про Перше причастя та ікони святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, які є покровителями храму. Ця світла подія стала радісним святом, що залишиться у серцях батьків, хрещених, родини та друзів на все життя, тому Перше урочисте причастя - це ще й привід об'єднати всю родину.

Title Title 

 

Також цього дня ми не могли оминути таке особливе для всіх нас свято - День Матері. Після Служби Божої та освячення фелону, який офірували батьки першопричасників, відбувся святкових концерт за участю дітей музичної студії при парафії святої Софії (художній керівник Оля Сивик) та вокально-хореографічної студії «Елегія» (керівники Світлана та Віта Поляк). У святково прибраному залі на першопричасників та усіх гостей свята вже чекало смачне частування та цікава музична програма. Матері були розчулені до сліз щирими музичними привітаннями своїх діточок. Після концерту на дітей чекала весела розважальна програма, цікаві конкурси та призи.

Title Title 

 

Настоятель храму св. Софії отець Олексій Касперук та голова церковної управи Віктор Войтихів висловлюють щиру подяку батькам першопричасників за допомогу в організації свята, а також батькам і талановитим учням музичної студії за чудовий концерт.

 

Title
 

 

Храмове свято в церкві святого Юрія Переможця в Ярдвілі

Хор «Ірмос» при парафії св. Йосифа Обручника УГКЦ відзначив своє 10-річчя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers