rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Порошенко прокоментував зростання прибутків свого банку на 278%: «Я – не бізнесмен, і дізнався про це від вас»

Президент України Петро Порошенко під час пре-конференції пояснив, чому прибутки Міжнародного інвестиційного банку, який йому належить, зросли на 278%. Журналіст Дмитро Гнап заявив про те, що банк президента за останній квартал збільшив свої прибутки, пише ТСН.

«Я - не бізнесмен. Я дізнався цю інформацію від вас», - сказав Порошенко у відповідь. Гарант додав, що банківська установа отримала резерви від Нацбанку.

«Чому це так сталося - я також навів довідки. Тому що минулого року під час перевірки Національного банку, а тут всі були рівні, були нараховані резерви. І банк прибуток скерував на формування резервів, виконуючи вимоги Національного банку...

Прибуток не пов'язаний зі співпрацею з будь-якими державними позиціями і банк перебуває в управління компанії з управління активами», - пояснив він. Порошенко також наголосив, що не може передати управління банку за кордон: «Тому що треба змінювати реєстрацію. Українських резидентів у сліпий траст не беруть».

Бойовики обстріляли сили АТО біля Жовтого зі 120-мм мінометів. Ситуація біля Пісків погіршується

На фронті окупанти гатять із «Градів» і важких мінометів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers