rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

У середу не бажана пасивність, але необхідно бути обережними і не йти напролом. П'ятниця - вдалий день для всіх видів інтелектуальної діяльності. Усе, розпочате в суботу, пройде досить вдало. У понеділок слід займатися тільки тими справами, які вже давно розпочаті й вимагають продовження. У вівторок більше уваги приділіть родині і старшим родичам.

Можливо, що цього тижня у вас з'явиться необхідність поборотися з набряками. Потрібно налагодити питний режим, їсти менше солі, застосовувати легке сечогінне. Набряки можуть бути симптомом досить серйозного захворювання. Постарайтеся пройти обстеження; особливу увагу приділіть стану серця і нирок.

Імовірно, під час серйозної перевірки на міцність ваші стосунки зазнають певних змін. У вас прокинеться підозрілість і схильність чіплятися до дрібниць. У такій ситуації допоможе тільки розсудливість. Не шукайте кота у чорній кімнаті.

Цього тижня фінансовий бік вашого життя потребуватиме чіткого планування. У четвер бажано не підписувати угоди і ділові папери. У понеділок можливі фінансові витрати, пов'язані з відпочинком і розвагами.

 

Телець 

Ви багато працювали і заслужили повноцінний відпочинок. Середа може бути сповнена метушні. Різноманітні події вимагатимуть вашої уваги, рішучості та швидкої реакції. Намагайтеся не шукати негайних змін, прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Перш ніж що-небудь сказати, добре подумайте. Керівництво може підтримати ваші ідеї, якщо, звичайно, ви знайдете спосіб їх детально обґрунтувати.

Ситуація зі здоров'ям у представників вашого знака цього тижня покращиться. Однак, багато що зараз залежить від вас. Зумієте скористатися сприятливим моментом - просування вперед буде значним. Дійте. Будь-які позитивні зміни зараз дадуть приголомшливі результати.

Постарайтеся не вплутуватися у романтичні авантюри, якщо не хочете потрапити у міцні тенета, причому, не обов'язково любовного характеру. В жодному випадку не намагайтеся покарати кохану людину за якусь провину холодністю.

Вам знадобиться обережність та інтуїція, щоб проаналізувати всі підводні течії, і набратися мудрості, щоб не зважати на плітки, які можуть стати найсерйознішою перешкодою бізнесу. Можливо, ви зможете повернути ситуацію на свою користь.

 

Близнюки

Не беріть близько до серця звістки про майбутні зміни, вони будуть помилковими. Вам знадобляться розсудливість і витримка. У понеділок може надійти важлива інформація, яку необхідно буде перевірити. У вівторок можна планувати найближче майбутнє у райдужних тонах. І все це збудеться. Ваші пропозиції оцінить керівництво. У вихідні поспілкуйтеся з друзями.

Головною проблемою для вас може стати постійна втома. Цей стан може бути симптомом хвороби, тому зверніться до лікаря. Якщо з вашим здоров'ям усе гаразд, фахівець порекомендує вам щось, щоб повернути втрачений тонус. Намагайтеся лягати спати раніше, влаштовуйте собі перерви під час роботи. В обідню перерву виходьте подихати свіжим повітрям.

Постарайтеся виглядати бездоганно і стильно, тоді нове інтригуюче знайомство вам гарантоване. Понеділок і вівторок - сприятливі дні для оновлення іміджу. Влаштована в цей час романтична вечеря подарує вам відчуття гармонії.

На вас чекають великі фінансові надходження. Банківські операції пройдуть успішно. Вдалий час для того, щоб знайти собі цікавий творчий підробіток.

 

Рак

Наступний тиждень вимагатиме від вас таких рис, як зосередженість і працьовитість, за допомогою яких ви можете перейти на новий рівень розвитку. Більше рухайтеся і спілкуйтеся. Вам буде вкрай важливо опинитися в потрібний час у потрібному місці. У п'ятницю уникайте сварок. У суботу не вимагайте багато від близьких людей. Неділя потішить хорошими новинами.

Вам зараз необхідні фізичні вправи, але навантаження повинні бути розраховані дуже точно. Якщо ви займаєтеся у спортзалі - зверніться до інструктора, обговоріть з ним комплекс вправ, який ви виконуєте. Тим, хто тренується самостійно, варто дуже уважно прислухатися до свого тіла.

Стрімкість і рішучість - це ваші переваги, якими ви зачаруєте кохану людину. Четвер - чудовий день для прийняття серйозного рішення в особистому житті. У суботу можуть початися нові романтичні пригоди, але не втрачайте голову.

Не прагніть заробляти більше за будь-яку ціну. Важливо добре навчитися виконувати свою роботу, і гроші прийдуть самі собою. Не соромтеся їх витрачати для досягнення поставлених цілей, не заощаджуйте і не економте, якщо для ривка вперед потрібні кошти.

 

Лев

Головне - бути активними і послідовними протягом усього тижня. Не бажано легковажно роздавати обіцянки, виконати їх буде вельми складно. Налагоджуйте нові робочі контакти. У четвер бажано не потрапляти на очі керівництву, в п'ятницю ви можете сміливо подавати конструктивні пропозиції. Цього ж дня може надійти цікава інформація. Ваші реальні можливості можуть прояснитися тільки до кінця тижня.

Для вас особливого значення набувають фізичні навантаження. Вони необхідні тим, хто хоче відчувати себе енергійним та бадьорим. Найкращий варіант - порадитися з інструктором і підібрати програму, яка підходить саме вам. Ви сповнені ентузіазму - але не перегніть палицю.

Бажано не відкривати вашу таємницю, пов'язану з приємним знайомством і з успіхом у романтичних справах, навіть найближчим друзям. Інакше буде важко уникнути пересудів із досить неприємними для вас наслідками. Не квапте події, будьте стриманими.

Сприятливий час для пошуку нової роботи і зміцнення фінансового становища. Пора презентувати свій бізнес-план. У вихідні придбайте для себе що-небудь нове, про що давно мріяли.

 

Діва

Втома може почати позначатися на вашому сприйнятті навколишнього світу. Потерпіть трохи, вам вдасться добре відпочити у вихідні. Зараз бажана індивідуальна творча робота за вільним графіком. У спокійній атмосфері можна буде вирішити багато проблем. У п'ятницю зберігайте душевну рівновагу і доброзичливо ставтеся до критики на свою адресу. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Подумайте, як змінити ваше життя.

Ваше самопочуття буде залежати від того, чи ви висипаєтеся. Стандартних восьми годин сну багатьом зараз буде не достатньо. Прислухайтеся до свого організму і відпочивайте стільки, скільки він просить. Цього тижня - жодних понаднормових, навіть якщо вам обіцяють величезні прибутки!

Жорсткість при вирішенні особистих проблем не гарантує правильності рішень. Ваша образа не повинна зіпсувати свято вам, коханій людині і всім іншим. Перетворіть вашу неприступну фортецю на чарівний палац, в якому гостям будуть раді.

Щоб зберегти звичний рівень доходів, доведеться балансувати на лезі бритви. Будьте дуже уважними, не припустіться помилки в оцінці ситуації. Можливо, щось доведеться змінювати. Наприкінці тижня краще не приймати серйозні ділові рішення.

 

Терези

Ви можете стати генератором нових ідей, але не варто хвалитися своїми успіхами. Цим ви можете викликати заздрість і неприйняття. Постарайтеся створити для себе оптимально зручний режим роботи, що дозволяє економно використовувати ваші сили. Зараз - не час для розбазарювання енергії. Неділя - сприятливий день для планування на найближче майбутнє. У понеділок краще не починати нові справи. Постарайтеся тримати свої емоції під контролем. Вихідні проведіть за містом на природі.

Вам слід звернути особливу увагу на продукти, багаті залізом. Спробуйте ввести у свій раціон артишоки, листові овочі - крім заліза, ви отримаєте клітковину і вітаміни. Десерт замініть сухофруктами - вам підійдуть сливи, інжир, абрикоси і родзинки. Корисні горіхи - але вони досить калорійні.

Стосунки з коханою людиною можуть ускладнитися, але не варто приймати кардинальні рішення. У вас є шанс помиритися і навіть заново причарувати одне одного.

Досить вдалий у фінансовому плані тиждень. У середу може надійти важлива інформація. Четвер принесе нові фінансові надходження. У неділю будьте обережними з покупками, краще перенести похід у магазин на інший день.

 

Скорпіон

Цього тижня можна впевнено приступати до виконання нового, особливо важливого завдання. Навіть і не сумнівайтеся в повному успіху. Роботи у вас буде багато, але вона принесе прибуток, причому, дуже швидко. Вам можуть доручити новий цікавий проект, колишні роботодавці згадають про вас. Саме час сказати вголос про свої заслуги. При цьому важливо самого себе оцінювати високо, але адекватно. Не забувайте про близьких. Бажано не надто захоплюватися роботою, щоб не сталася перевитрата енергії.

Беріть на себе лише те навантаження, яке в змозі витримати. Запас міцності - не безмежний. Відмовтеся від участі у вирішенні чужих проблем, не перевантажуйте себе неактуальними турботами.

Не розвалюйте колишні стосунки заради любовних міражів, щоб не відчувати потім гірке розчарування. Краще уважніше придивіться до коханої людини і відкрийте у ній якусь нову, вельми привабливу рису.

У середу можливі великі фінансові надходження. Вам вдасться зміцнити свій авторитет і показати вражаючі результати. Можливо, вам запропонують підвищення на роботі. Роботодавці будуть самі вас шукати і завалять прибутковими пропозиціями. У неділю будуть вдалими необхідні покупки для сім'ї.

 

Стрілець

На початку тижня ви сміливо можете розраховувати на допомогу друзів. Влаштуйте сімейну вечерю. У четвер можуть виникнути нові творчі ідеї, проте роботу змінювати не варто. Взаємини з колегами налагодилися, це створює позитивну атмосферу. Однак, у п'ятницю краще знизити обсяг роботи і не планувати нічого серйозного. Субота може принести цікаві пропозиції.

Цього тижня здоров'я представників вашого знака буде тісно пов'язане з душевним станом. Якщо відчуваєте необхідність - застосовуйте легке безрецептурне заспокійливе, а краще погуляйте і ляжте спати раніше. Не найкращий час, щоб дотримуватися суворої дієти.

Ви можете заплутатися у кількості своїх шанувальників. Призначаючи перше побачення, пам'ятайте, що ні на що серйозне ви розраховувати наразі не можете. У четвер запланована зустріч може не відбутися через об'єктивні причини.

Можливі незначні фінансові надходження, які, щоправда, швидко зникнуть. У четвер може надійти прибуткова пропозиція, яку зірки радять прийняти.

 

Козеріг

Понеділок обіцяє стати днем несподіваних і багатообіцяючих відкриттів. Тиждень обіцяє бути просто ідеальним для відпочинку. До вас фортуна буде дуже прихильною. Ймовірний абсолютно несподіваний успіх на роботі, нова посада, цікаві ділові контакти. У п'ятницю та суботу заплануйте спілкування з коханою людиною.

Цього тижня зірки рекомендують вам більше відпочивати. Будь-яка діяльність буде даватися вам складно, почне «висмоктувати» з вас всю енергію. Намагайтеся частіше робити перерви. Відмовтеся від фізичних перевантажень. Обов'язковий здоровий міцний сон - не менше, ніж вісім годин на добу, при цьому, чим раніше ви підете у ліжко, тим краще.

Вашим стосункам найближчим часом різкі зміни не загрожують. Вам неодмінно захочеться зробити для коханої людини щось приємне. Вихідні будуть сприятливі для романтичних побачень, найкраще - за містом.

Ваші фінансові успіхи залежатимуть від зусиль, які докладаєте. У четвер будьте уважними при підписанні договорів, одна маленька помилка може вам дуже дорого коштувати. У п'ятницю будуть вдалими дрібні покупки, а великі краще перенести на вихідні.

 

Водолій

У четвер варто підготуватися до сюрпризів, Фортуна може звернути на вас увагу. Не піддавайтеся сумним думкам. Наприкінці тижня давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашому терпінню і старанності, помноженим на працездатність. Починаючи з понеділка, налаштуйтеся на дії, спрямовані на зміну свого життя. Починайте поступово вчитися тому, чого вам не вистачає. Вівторок принесе внутрішній спокій.

Цього тижня представникам вашого знака корисно якомога більше ходити пішки. Зірки рекомендують вам відмовитися від транспорту - у тих випадках, коли ви нікуди не поспішаєте. Прогулюватися можна як на природі, так і міськими вулицями; момент ідеальний для екскурсій, огляду визначних пам'яток.

Розвиток стосунків з коханою людиною багато в чому буде залежати від вас. Проявіть чуйність і турботу, влаштуйте романтичний вечір, потіште обранця, приділивши йому достатньо уваги. Вихідні проведіть у колі сім'ї.

Пропорційно до ваших зусиль і сумлінності буде зростати рівень вашого добробуту. Щоправда, повільно. Не забувайте вчасно вносити плату за іпотекою. Середа - не найвдаліший день для укладання угод і оформлення нових кредитів.

 

Риби

Цього тижня ви будете впевнено рухатися уперед, оскільки виникнуть перспективи для здійснення давно задуманого. При вирішенні важливих питань намагайтеся йти в обхід, дійте обережно. Не впадайте у крайнощі, інакше майже всі результати будуть зведені нанівець. На середу не варто планувати нічого серйозного. У неділю бажано запланувати культурну програму і почати втілювати її зі самого ранку.

Зараз вам було б непогано попрацювати над своїм харчуванням. Зірки пропонують вам почитати щось про здоровий раціон - але не просто почитати, а почати використовувати отримані знання у своєму повсякденному житті. Літо ще навіть не почалося - тож опускати руки не варто. У вас ще буде можливість покрасуватися в оновленому образі - перед дзеркалом і перед тими, хто високо оцінить зміни, що відбулися з вами.

Цього тижня можливе цікаве знайомство. Тому якомога більше спілкуйтеся з друзями, виходьте у світ. Вихідні обіцяють приємні розваги та романтичні пригоди. Щоправда, цим процесом не варто занадто захоплюватися, оскільки результат може бути протилежним до очікуваного.

У четвер будьте уважними у сфері фінансів, підійти до нових пропозицій варто критично. У суботу або неділю можливе поліпшення матеріального становища. Вихідні сприятливі для відпочинку в колі сім'ї. Понеділок - вдалий день для складання фінансових планів на найближче майбутнє.

 

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers