rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Pritzker одним з перших запустив трансляцію телевізійного передвиборчого ролика

На телебаченні почали транслювати перший рекламний ролик кандидата від демократів на посаду губернатора Іллінойсу J. B. Pritzker. Вибори відбудуться наступного року, а сам ролик почали транслювати за 10 місяців до початку праймеріз.

Pritzker звертається до виборців у ролику під назвою «Think Big»: «Я думав про великі справи зі самого початку». У ролику показано дитячі фотографії кандидата.

У рекламі також звучать відгуки прихильників Pritzker. Як з'ясували журналісти, серед них - мешканці Іллінойсу, засновник стартапу, директор дошкільного закладу і вчитель середньої школи.

Чинний губернатор Bruce Rauner також запустив у трансляцію протягом декількох тижнів два рекламні ролики, в яких йшлося про бюджетну кризу в Іллінойсі. Сам Rauner досі офіційно не оголосив про участь у передвиборчій губернаторській кампанії. Обидва - і Rauner, і Pritzker - є мільярдерами, підприємцями, які, як очікують, самостійно фінансуватимуть свої кампанії.

Ще один кандидат від демократів, сенатор штату Daniel Biss, заявив, що слоганом передвиборчої кампанії Pritzker є наступне: «Напевно, я можу підписувати чеки на великі суми». Biss розкритикував Pritzker за «хвастощі про те, як він розкидається грошима, щоб вирішувати проблеми». Biss намагається змінити спосіб фінансування передвиборчої кампанії.

Президент США підписав бюджет країни 2017

Суд наказав J&J заплатити жінці $110 млн.

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers