rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ 7 найпоширеніших фітнес-міфів
Сьогодні складно зорієнтуватися у величезній кількості рекомендацій на тему схуднення. Ми розповімо про те, які помилки тренери найчастіше чують від клієнтів – починаючи від чарівних «жироспалювачів» і закінчуючи тренуваннями на порожній шлунок.

Найкращий спосіб схуднути – зменшити кількість кілокалорій.

Значно краще харчуватися частіше, але потроху. Для швидкої втрати ваги розбийте щоденну порцію кілокалорій на шість прийомів їжі, щоб не порушувати обмін речовин. При цьому, щоденна норма для чоловіків має бути не меншою, ніж 1800.

Піднімання важкої ваги допомагає схуднути

Важка вага розвиває мускулатуру, але в звичайному житті більшість чоловіків не піднімають нічого настільки важкого. Крім того, м’язова тканина прискорює метаболізм: він спалює кілокалорії, навіть коли ви не тренуєтеся, але на кількість жиру не вплине.

Можна схуднути за допомогою дієтичних напоїв

У них відсутні кілокалорії, але вплив наявних у них хімічних речовин до кінця не вивчений. Дослідники з університету Пердью виявили, що пацюки, яким давали штучні підсолоджувачі, а не звичайний цукор, вживали більше їжі і набирали вагу.

Вправи на прес – найшвидший шлях до плаского живота

Тренування преса може збільшити його силу, проте не прибере живіт і не нагородить омріяними «кубиками». Плаского живота можна досягти на кухні за допомогою відповідного харчування.

Присідання сприяють збільшенню сідниць

Це – дивовижний обман. Адже всім відомо, чому зростає «п’ята точка» – і це вже точно не присідання. Якщо проводити цілий день перед комп’ютером, за столом або за кермом, то ви – в групі ризику. І найкращий вихід – якраз присідання. Наукові дослідження показують, що саме ці вправи чудово допомагають зміцнити й підтягти сідниці.

Активні аеробні тренування допоможуть подолати застій

Найефективніший спосіб схуднути – це поєднувати аеробні вправи з важкою атлетикою. Під час дослідження було встановлено, що 30 хвилин занять на велотренажері щодня протягом восьми тижнів призвели до зниження жирової маси на 1,2 кг. Але якщо половину цього часу присвятити роботі з обважнювачами, ви скинете 4 кг.

Тренування на порожній шлунок допомагає спалювати жири

Часто кажуть, що тренування натщесерце активізує жирові резерви організму, але це – не так. Дослідження показують, що для спалювання жирів потрібна деяка кількість глюкози. Якщо її запаси під час тренування підійдуть до кінця, то організм почне «споживати» м’язову тканину. З’їжте щось, що легко засвоюється, за 30-60 хв. до тренування (наприклад, банан або моркву) – і це забезпечить вас необхідною енергією і дозволить спалити максимум зайвого жиру.


Як накачати плечі – ефективні вправи і поради

Як навчитись підтягуватися на турніку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers