rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Контакти, поїздки, зустрічі - це лише мала частина подій, які відбудуться цього тижня. Намагайтеся знайти час для того, щоб спланувати майбутні вихідні. Інакше всі місця можуть бути заброньовані. Від знайомих може надійти пропозиція, яка буде вам дуже корисна. У четвер надмірна відкритість може зашкодити справі. В суботу не варто створювати конфліктні ситуації. Навіть якщо ви маєте рацію, найімовірніше, перемога дістанеться не вам. Обережніше з новою інформацією, особливо в другій половині тижня.

Наведіть порядок в аптечці - позбудьтеся всього протермінованого. Складіть список ліків, які ви хотіли б мати вдома на випадок екстреної необхідності. Зберіть дорожню міні-аптечку - щоб в останній момент не шукати десь лейкопластир.

Ваші мрії починають поступово реалізовуватися. Пам'ятайте, що чуйністю та увагою можна взяти навіть найбільш неприступні бастіони. У четвер кохана людина може захопити вас чуттєвими поривами. Вихідні - вдалий час для спільної поїздки кудись якомога далі від метушні і нудних домашніх справ.

Фортуна буде до вас прихильною, ви отримаєте допомогу і підтримку в справах. При підписанні фінансових документів постарайтеся уникати будь-яких недомовленостей, інакше можливі матеріальні втрати.

 

Телець

Якщо вам вдасться поєднати м'яку дипломатичність з цілеспрямованістю, жодні труднощі перед вами не встоять. Можлива цікава пропозиція, але не варто поспішати її приймати. Краще вивчити ситуацію. П'ятниця може стати складним днем. Імовірно, результат довгої і кропіткої роботи буде негативним. Але все ж спробуйте реалізувати свої ідеї. Можливо, вам доведеться щось змінювати, не відмовляйтеся від допомоги родичів і друзів.

Якщо ви вже давно не можете вирішити якусь проблему, пов'язану зі здоров'ям, - цього тижня можуть накреслитися серйозні зрушення. Ситуація складається найсприятливішим для вас чином. Відвідайте лікаря й отримайте додаткову консультацію в іншого, не знайомого з вашим випадком. Результати будуть більш ніж обнадійливими.

На вас чекають успіх і зацікавленість з боку осіб протилежної статі. Є ймовірність зустріти людину, яка повністю змінить ваше життя. Якщо вас і так усе влаштовує, проведіть цей тиждень на самоті.

Ваше фінансове становище буде поступово поліпшуватися. У четвер вас можуть очікувати приємні новини від керівництва і колег. У п'ятницю готуйтеся виступати на важливій нараді.

 

Близнюки

Цього тижня вам вдасться втілити в життя свої потаємні плани. Деякі доведеться підкоригувати, залежно від розвитку подій. Бажано йти до мети не самотужки. Спокійна атмосфера в неділю сприятиме розкриттю вашого творчого потенціалу.

Якомога більше спіть і лежіть, для вас це корисніше, ніж стояти або сидіти. Якщо ваше ліжко, подушка або ковдра здаються вам не дуже комфортними - замініть їх. Повноцінний відпочинок стане для вас гарантом чудового самопочуття.

На романтичному фронті - тимчасове затишшя. Якщо вас обтяжують застарілі стосунки, їх краще розірвати, але постарайтеся зробити це в коректній формі. Чітко уявіть собі, яку людину вам би хотілося зустріти. У найближчому майбутньому можливе здійснення цієї мрії.

На вас чекають цікаві проекти і високооплачувана робота. У середу і п'ятницю будуть вдалими покупки. У вихідні ви можете дозволити собі виїхати кудись із близькими людьми і гарно відпочити.

 

Рак

Оптимізм допоможе вам пережити складний початок тижня і забезпечить необхідну допомогу. Від керівництва в четвер триматися краще якомога далі, йому буде не до вподоби ваша ініціативність. Можливі певні проблеми у взаєминах з дітьми. Ситуація наприкінці тижня буде підштовхувати вас до активного відпочинку.

Зараз ви уразливі перед інфекціями. Намагайтеся більше гуляти - вам корисне свіже повітря - їжте овочі, фрукти, зелень. Уникайте місць великого скупчення народу.

Вам необхідно цінувати і розвивати створені близькі стосунки. Деякі з представників цього знака навіть готові до відповідального кроку. Під час душевної розмови між вами не повинна промайнути навіть тінь брехні. Постарайтеся не посваритися через дрібниці в четвер і п'ятницю.

Фінансове становище не буде викликати особливе занепокоєння. Корисно задуматися над перспективою, вас можуть відвідати неординарні ідеї. Середа і четвер становлять небезпеку для людей, що надто чимось захопилися. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

 

Лев

Цього тижня досягти успіху ви зможете лише за допомогою особистих організаторських здібностей і нових ідей. Щоб досягти позитивного результату в справах, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате і винагороджені вони будуть належним чином. У середу можливі відрядження, які сприятимуть поліпшенню матеріального становища. Постарайтеся не відкладати проблемні питання на потім. Впевненість у власних силах допоможе впоратися зі складнощами на роботі.

Забудьте про чужі проблеми - приділіть час своєму здоров'ю, своїй зовнішності. Зараз вам дуже бажано походити на процедури, які ви вважаєте не тільки корисними, але й приємними. Нехай вами займеться фахівець - не обмежуйтеся засобами, які стоять у вас у ванній на поличці.

Ваше особисте щастя в ці дні тримається на волосині, тому постарайтеся зберегти цю крихку рівновагу. Важливо проявити такт і не доводити до розриву любовні взаємини. Можливі проблеми з дітьми або батьками.

Фінансове становище - стабільне, але на збільшення ваших доходів поки що розраховувати не доводиться, вас може підстерігати обман. У четвер від вашої активності та доброзичливості будуть залежати професійні перспективи. У суботу ймовірне надходження цікавої інформації.

 

Діва

Люди, які вас оточують, почнуть розуміти, чого ви насправді варті як професіонал, продемонтруйте свої приховані таланти. Чим більш активний спосіб життя ви для себе виберете, тим більше встигнете. Особливо напруженими можуть бути п'ятниця і понеділок. У середу бажано проявляти обережність у всіх справах, хоча більшість побоювань будуть безпідставними. У четвер можуть відбутися довгоочікувані втішні події. Постарайтеся вихідні присвятити не лише домашнім справам.

Цього тижня ваш ворог - вода. Безперечно, варто подбати про те, щоб не промочити і не переохолодити ноги, не пітніти і не напитися чогось крижаного. Окропу у каструлі теж варто побоюватися.

Вам будуть раді у будь-якій компанії, при бажанні почати роман буде зовсім нескладно. Середа і субота - вдалі дні для зустрічей і романтичних побачень.

Зміна у ваших фінансових можливостях може вас засмутити. У понеділок тримайтеся якомога далі від авантюр, не беріть великі кредити. У середу, знайшовши нових ділових партнерів, ви досить легко зможете вирішити фінансові проблеми. Проте зараз - не час розслаблятися і витрачати гроші.

 

Терези

Робота ніби бігає за вами з великим сачком, і якщо вчасно вам не вдасться викрутитися, то доведеться працювати не тільки за себе, але і за «того хлопця». Можливі затримки у справах, через які ви втомитеся і почнете нервувати, тому покличте на допомогу інших. У другій половині тижня ви впораєтеся з накопиченими проблемами одним махом. Чим більше будете хвалити близьких людей, тим щасливішими станете самі. У вівторок краще нічого не відкладати на наступний день.

Серйозних проблем зі здоров'ям можете не побоюватися, але легкі розлади - нежить, кашель, ломота в кістках, несильний головний біль - можуть зіпсувати вам настрій. Стежте за тим, щоб вас не протягнуло, остерігайтеся переохолодження ніг, вони мають бути сухими; одягайтеся за погодою. Можна застосовувати вітаміни, а ще краще - додати в раціон більше фруктів і овочів.

Ваші стосунки наприкінці тижня можуть зазнати випробувань. Зможуть вистояти - значить, тривати їм ще дуже довго. Розпадуться - нема про що і шкодувати. Проведіть вихідні у веселій компанії.

Матеріальне становище - стабільне. Минулі заслуги мають шанс бути відзначеними скромною, але неочікувано приємною премією. Коли її отримаєте, не поспішайте одразу в магазини. У неділю бережіть свій гаманець.

 

Скорпіон

У вас вирують гірським потоком почуття й емоції, одним з головних завдань буде вміння ними керувати. Стриманий підхід, продумані кроки дозволять вам досягти успіху в справах. Не варто ховати себе і свої таланти у чотирьох стінах. На роботі на вас чекають зміни на краще, вам підвищать зарплату. Час сприяє вдосконаленню професійних знань, новий проект буде прибутковим і цікавим. Не варто поспішати зі зміною місця роботи.

Ви можете істотно поліпшити своє самопочуття - але для цього вам необхідне позитивне налаштування. Тільки ті, котрі готові серйозно працювати, відмовляти собі у чомусь, отримають очевидні результати. Якщо будете лінуватися - нічого поганого не станеться, але і на щось хороше вам розраховувати не варто.

Тиждень потішить добрим настроєм і спокоєм. Зміна вашого вигляду справить враження на кохану людину. Ви будете оточені турботою, але не ображайте близьку людину надмірною вимогливістю. Постарайтеся провести вихідні разом, найкраще - за містом.

Ваше фінансове становище зміцниться, вам повернуть борги. Ви знайдете нове джерело доходу. Вам можуть дати нове цікаве завдання, виконання якого буде добре оплачено. Вашу працьовитість оцінить керівництво.

 

Стрілець

Проявіть розуміння і мудрість, і ваша слабкість обернеться силою. Можливі конфлікти на роботі, намагайтеся стримувати емоції. Не поспішайте укладати нові контракти. У четвер багато що може легко вдаватися, але нічим важливим краще не займатися, існує велика ймовірність помилкових дій. У п'ятницю постарайтеся сконцентруватися. Неділя - сприятливий день для благоустрою будинку або дачі.

Якщо ви страждаєте на захворювання опорно-рухового апарату, вам потрібно особливо уважно прислухатися до свого організму - цього тижня можливе погіршення. Бережіть себе, утримайтеся від того, чого не можна. Будьте обережнішими на висоті і на слизьких поверхнях - підвищена ймовірність травм.

Ви знову відчуєте свою привабливість, впевненість у власних силах. Перша половина тижня може бути пов'язана з накопиченням сил для з'ясування стосунків, а ось друга половина принесе події, насичені романтичними почуттями.

Фінансове становище буде стабільним, якщо ви не дозволите собі перекладати відповідальність на інших. Наведіть порядок у документації, виправте помилки, яких припустилися. Тоді на вас чекає премія.

Козеріг

Впевненість у собі додає вам сили. Прислухайтеся до ідей колег, вони можуть зацікавити вас новою думкою і стати джерелом несподіваних планів. Подумайте про вкладення коштів в освіту свою чи дітей. Приділіть собі достатньо часу, щоб відкрити нове джерело натхнення.

Постарайтеся зменшити кількість солодкого. Чому б не пошукати інше задоволення? Наприклад, підіть у кіно або театр - тільки утримайтеся від відвідування барів і нічних клубів.

Не чіпляйтеся за зруйновані стосунки. Ви можете зустріти людину, яку пов'язуєте з колишнім коханням; не уникайте зустрічі, але і не намагайтеся все повернути. У четвер не спокушайтеся помилковими надіями, час не йде назад.

Вам необхідно раціонально планувати свої витрати, інакше навіть фінансові надходження навряд чи врятують ваш бюджет. І краще уникати спокуси заробити швидко легкі гроші.

 

Водолій

Цього тижня настає сприятливий час для реалізації планів, пов'язаних із закордонними поїздками або далекими подорожами у своїй країні. Вдалий момент для косметичного ремонту квартири, купівлі меблів, зміни інтер'єру. Спробуйте щось вдосконалити в собі, налаштуйтеся на позитивне сприйняття дійсності.

У середу можливі неузгодженості, які будуть заважати вирішенню професійних і ділових завдань, але поблажливість керівництва дозволить легко їх усунути.

Організм має намір довести вам, що він - не залізний. Поставтеся до нього з розумінням, не варто намагатися довести йому протилежне. Потрібно зменшити навантаження на найближчі кілька днів, і тиждень промине без особливих ускладнень. Інакше розсьорбувати наслідки доведеться досить довго.

Проявляйте ініціативу в стосунках з коханою людиною, але не перестарайтеся і тримайте себе в руках. На самоті нудьгувати не доведеться. Багато хто буде прагнути вашої уваги, день обіцяє бути щедрим на зустрічі й нові знайомства. Неділя ідеально підходить для побачення.

Цього тижня вам загрожують великі витрати. Намагайтеся не давати у борг і не купувати речі, які не входять у розряд надто необхідних. У другій половині тижня додаткових витрат вимагатиме сімейний відпочинок.

 

Риби

Цього тижня, якщо ви будете зосереджені, то зможете зробити стрибок у кар'єрі. На початку тижня ймовірні відповідальні переговори і контракти з новими діловими партнерами. Ви справедливо вважаєте, що всього можете досягти лише власними зусиллями. Не давайте обіцянок, при теперішньому темпі роботи вам складно буде їх виконати. Здійснити всі ваші плани буде не завжди просто, але, в принципі, при цілеспрямованості і завзятості - можливо.

Цього тижня ваше самопочуття може бути просто чудовим - якщо ви не будете сумувати і нудьгувати. Бадьорість духу забезпечить вам здоров'я тіла - тоді як негативні емоції будуть лише витягувати з вас енергію. Частіше посміхайтеся - нехай це ввійде у вас у звичку. У будь-якій ситуації можна знайти щось хороше. Уникайте перевтоми - зараз ви можете трохи знизити темп, нічого страшного через це не трапиться.

Цього тижня Рибам краще не намагатися активно махати плавниками і вистрибувати з води. Проявіть мудрість, пливіть за течією - тоді вашим стосункам нічого не загрожує, і ви зі спритністю обійдете всі підводні камені на вашому шляху.

Ймовірні нові фінансові надходження. Якщо ви докладете зусиль, то існують реальні шанси піти у невелику відпустку не з порожніми руками. У суботу та неділю магазини краще не відвідувати, відпочиньте за містом, а не в торговому центрі.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers