rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Ірина Ліщинська: «У мене була мрія – завоювати медаль і пробігти коло пошани з національним прапором на Олімпійських Іграх»

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

Українська легкоатлетка, срібний призер Олімпійських ігор у Пекіні в 2008 році Ірина Ліщинська розповіла на своїй сторінці у Фейсбук, як вона йшла до своєї перемоги. Зараз колишня спортсменка - провідний тренер проекту СумнівChallenge, один з керівників концептуально-інтелектуального бігового клубу нового зразка Run Base Kyiv.

«У мене була мрія - завоювати медаль і пробігти коло пошани з національним прапором на Олімпійських Іграх. Спочатку це здавалося недосяжним, якимось космосом, а чемпіони - надлюдьми. Я пережила багато - перемоги і поразки, злети і падіння, травми і біль, радість і щастя, але все одно йшла далі - до своєї мрії. І чим наполегливіше тренувалася, то дедалі більше вірила у себе і свої сили, в те, що я роблю, адже якщо хтось зміг - зможу і я! Title

Не слухайте тих, хто буде казати, що у вас не вийде. Нісенітниця! Все буде так, як ви цього хочете! Коли тебе виводять на місце старту, ти проходиш уздовж 100-тисячного натовпу глядачів, шум, софіти, але ти цього не чуєш і не помічаєш - для тебе настає момент істини. Ти усвідомлюєш, що потрібно зібратися тут і зараз і проявити все, на що ти здатний! І більше шансу може не бути. Ти відчуваєш передстартовий «мандраж», ти знаєш своїх суперниць, і що від них чекати, оскільки вивчив їх повністю, адже в спорті випадковостей і дрібниць не буває. Коли звучить постріл старту, то більше зайвих думок не виникає. Ти - сконцентрована і зібрана, як пружина, яка чекає моменту, коли потрібно вистрілити на повну потужність. Але в той же час потрібно чітко контролювати біг, суперниць і миттєво приймати рішення, коли і яку потрібно зайняти позицію в бігу, коли потрібно прискоритися, а коли - розслабитися і продовжувати плавний біг. 

Завжди потрібно думати головою і діяти так, щоб твої дії привели тебе до успіху. Чим прекрасний спорт - що у кожного є шанс і рівні можливості. Потрібно тільки, щоб зібралися всі пазли у потрібний момент у потрібному місці - психологічний стан і стійкість, фізична форма, мотивація й удача. А над цим потрібно було працювати.

До чого це я - мрійте, адже мрії збуваються, якщо цього дуже сильно хотіти і докладати всіх зусиль! І тепер у мене є нова мрія, адже ніколи не потрібно стояти на місці і чогось чекати! Потрібно самому жити так, як ти цього хочеш і не чекати ідеальних умов! Все тільки починається! Просто будьте тим, ким ви є і не зраджуйте собі! Ми самі вибираємо, ким нам бути, у що вірити, хто буде поруч з нами і куди нам рухатися далі! Але найбільша цінність у житті - це твої рідні і близькі! Любіть їх і себе. І займайтеся тим, що вам приносить радість», - пише Ірина Ліщинська у зверненні до прихильників спорту.

Ірина Ліщинська - також призер Чемпіонату світу 2007 року в Осаці. Багаторазова чемпіонка України, Заслужений майстер спорту України, за перемогу на Олімпійських іграх нагороджена Орденом княгині Ольги III ст.

 

Джерело: Facebook-сторінка Ірини Ліщинської

 

Тренер збірної України Олександр Косенко: «На полі зійшлися два рівні суперники, і хто більше хотів, той і переміг»

СПОРТИВНА ГІМНАСТИКА

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers