rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Державний парк Уоткінс Глен, його химерні пейзажі та дивовижні водоспади в ущелині

Державний парк Уоткінс Глен (Watkins Glen State Park) розташований недалеко від однойменного міста в штаті Нью-Йорк, на озері Снека, в регіоні Пальчикових озер. Перші відвідувачі парку змогли побачити всю красу цього місця в 1863 році. Зараз парк Уоткінс Глен є пам'яткою історії.

Центральною частиною парку є 400-метрова ущелина, глибина якої досягає 120 метрів. Початок створення природного шедевра сягає льодовикового періоду. Саме льодовик і талі води розсікли землю, залишивши химерні пейзажі.

Парк Уоткінс Глен (Watkins Glen State Park) складається з трьох терас, з'єднаних між собою, вони дозволяють туристам спуститися як на дно ущелини, так і пройтися по його вершині. Обрамлені і зручні кам'яні доріжки вздовж ущелини дозволять зі зручністю розглянути мальовничу красу цього чудового місця.

Сконструйовані кам'яні мости допоможуть туристам побачити як велич самої ущелини, так і дев'ятнадцять дивовижних водоспадів.

Парк Уоткінс Глен (Watkins Glen State Park) простягається на кілька кілометрів.

Для туристів парк відкритий протягом року, проте зі середини травня до початку листопада працюють різні додаткові послуги. На території парку існує кемпінг з усіма зручностями, столики для пікніка, кафе, сувенірна крамниця і т. д.

 Джерело: «В світі»

 

Неймовірна Східна Європа: 9 крутих місць, які варто побачити

Цьому будинку на скелі виповнюється 112 років

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers