rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Цьому будинку на скелі виповнюється 112 років

Неподалік від міста Джеймстаун (штат Род-Айленд), у затоці Наррагансетт, є невеликий скелястий острівець. Так би і залишався він нічим не примітним, але в 1905 році на його території з'явився будинок, за яким закріпилася назва «Клінгстон» («Clingstone»).

У 1961 році бостонський архітектор Генрі Вуд придбав цей незвичайний будинок за $3,600. До покупки будівля стояла порожньою 20 років.

Будинок був задуманий фінансистом Дж. С. Ловерінгом Уортоном у співавторстві з дизайнером Уїльямом Річардсом наприкінці 1800-х. Уортон хотів оселитися далеко від міста, де його ніхто не буде турбувати.

Одна з особливостей будинку - кількість вікон. Тут їх 65 штук.

У 1905 році будівництво будинку було завершено. Витрати на будівництво склали $36,982.

У Генрі Вуда зберігся проект майбутнього будинку, який він дбайливо зберігає в папці разом з газетними статтями про Клінгстон.

У будинку є 10 кімнат, з кожної з яких відкривається чудовий вид на океан. За обіднім столом поміщаються 14 осіб. До міста члени сім'ї добираються на човнах і байдарках.

«Клінгстон» зберігся в такому чудовому стані завдяки любові і праці всіх членів сімейства Вуд і їхніх близьких друзів. Океанські простори, легкий бриз і скелястий берег надали будинкові особливу чарівність, а його мешканці забули про гучні міські вулиці і стали справжніми поціновувачами тиші і спокою.

 

Джерело:
The New York Times

 

Неймовірна Східна Європа: 9 крутих місць, які варто побачити

Державний парк Уоткінс Глен, його химерні пейзажі та дивовижні водоспади в ущелині

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers