rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Білий дім озвучив доктрину зовнішньої політики Трампа

США не будуть виконувати роль світового поліцейського. Про це під час прес-конференції заявив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, повідомляє «Голос Америки».

Спайсер зазначив, що доктрина закордонної політики президента США Дональда Трампа відповідає гаслу «Америка - понад усе!».

«Ми прагнемо забезпечити захист наших національних інтересів і робити все можливе для досягнення наших інтересів у сфері економіки та національної безпеки. Ми не будемо виконувати роль світового поліцейського, який бігає цілим світом. Де б ми не вдавались до дій, ми будемо виходити з чітких національних інтересів», - зазначив Спайсер, відповідаючи на запитання журналістів.

При цьому, прес-секретар Білого дому наголосив, що у випадку повторного використання режимом Асада хімічної зброї чи бочкових бомб, США готові розглянути можливість подальших дій.

Під час прес-конференції Спайсер також зазначив, що Росія зараз перебуває на боці таких країн, як Сирія, Північна Корея та Іран, і сказав, що під час візиту до Росії державний секретар США Рекс Тіллерсон намагатиметься схилити Москву до активних дій проти терористичного угрупування ІДІЛ.

 

Перемога Трампа: Ніл Ґорсач став суддею Верховного суду США

J. B. Pritzker змагатиметься за посаду губернатора Іллінойсу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers