rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Вам може знадобитися допомога родичів, не соромтеся попросити про неї. Цей тиждень буде дуже сприятливим періодом для вирішення наболілих питань. Зараз - не час повністю віддаватися почуттям. Проявіть розсудливість, яка допоможе прийняти важливе рішення в особистому житті. Ваші базові цінності можуть змінитися, ви станете мудрішими і врівноваженими.

Для представників вашого знака особливого значення набуває сніданок. Зірки рекомендують вам починати день з тарілки вівсяної каші зі жменею горіхів або ягід, можна - з ложкою меду або варення. Додайте до цього свій улюблений напій. Якщо вибираєте апельсиновий сік - чудово, він зарядить вас бадьорістю.

Свобода дасть вам відчуття внутрішньої легкості. Цей тиждень дасть можливість побачити навколо себе багато цікавих людей. Можливо, випадкова зустріч дасть початок романтичним стосункам. Однак, це - зовсім не самоціль.

Середина тижня буде сприятлива для укладення договорів і підготовки бізнес-планів. Стан справ - досить стабільний, але вам варто стримати свій апетит. Перш ніж купити щось дороге, добре було б кілька місяців на це заощаджувати.

Телець

У першій половині тижня вам необхідно впоратися з проблемою, яка під силу тільки вам. У понеділок і вівторок бажано займатися звичними, вже налагодженими справами. Неприємності в четвер можуть бути від випадкових знайомих і від вашої нестриманості. І все це може закінчитися не дуже надихаючим конфліктом з офіційними особами. Будьте обережнішими з тим, що не повинно потрапляти на очі іншим. Усе таємне може виплисти назовні з руйнівними для вашого особистого життя або кар'єри наслідками. У вихідні надайте перевагу домашнім заняттям, сімейному відпочинку, зустрічам із друзями.

Цього тижня ви можете потрапляти у стресові ситуації - це вас дуже втомить. Вам необхідно подумати про те, як ви можете відновити сили і повернути собі енергію. Від чого точно слід відмовитися - то це від алкоголю. Зараз він буде посилювати ваш стан - і якщо ви на негативі, вам стане тільки гірше. Бережіть себе.

Ви зараз - загадкові і привабливі. Постарайтеся навчитися не тільки приймати любов близької людини, а й дарувати почуття навзаєм. У п'ятницю можлива романтична вечеря, яка додасть у ваше життя ще більше приємних відчуттів. У неділю можливе знайомство в дорозі.

Матеріального благополуччя ви досягнете завдяки посередницькій діяльності, тонко розвиненій інтуїції й успішним фінансовим операціям. Недавні заслуги на роботі можуть бути оцінені, і ви можете бути відзначені премією.

Близнюки

Сконцентруйтеся на власних бажаннях. Починайте працювати у відповідному напрямку. Успіх можливий у всьому, до чого ви підійдете з азартом і натхненням. Головне - нічого не боятися. Не хвилюйтеся, якщо не все одразу буде виходити. Ретельна продуманість дій плюс деяка частка авантюризму можуть привести до успіху і прибутку.

Багато що залежить від вас, від вашого настрою. Якщо ваші очі світяться внутрішнім вогнем, ви будуєте плани, мрієте, творите - недуга може відступити.

Не робіть суворе обличчя - вам повірять і злякаються. У понеділок придумайте привід для спільного з коханою людиною заняття, і ваші розбіжності і сумніви розтануть, мов дим. П'ятниця - чудовий день для спілкування в інтимній атмосфері.

У першій половині тижня можливе отримання премій і прибутку. Укладені в ці дні операції обіцяють бути успішними. Друга половина принесе успіх тому, хто перебуває в пошуку. У вас з'явиться новий цікавий підробіток, який принесе чималий дохід.

Рак

Ви можете занадто захопитися спогадами. Не варто піддаватися ностальгії і дозволяти минулому ставати гальмом для вашого руху вперед. Від далеких поїздок у середині тижня краще відмовитися, вони не виправдають ні ваших, ні чиїхось очікувань. Можливість просунутися на роботі може з'явитися і без поїздок, якщо ви правильно підберете ключі до серця керівника. Не соромтеся використовувати свою чарівність, вона відіграє не останню роль у досягненні успіху. В середині тижня можлива несподівана перевірка, вас не повинні застати зненацька.

У найближчі дні вам варто поберегти печінку. Постарайтеся уникати кроків, які могли б їй нашкодити. Зірки рекомендують вам повністю відмовитися від вживання спиртних напоїв і харчуватися правильно, уникаючи жирних, маринованих страв. Якщо вам необхідно застосовувати сильнодіючі ліки - будьте уважними до сигналів свого організму.

У середу можливе серйозне з'я­су­вання стосунків з партнером, не варто уникати суперечок і ще більше посилювати ваші розбіжності. Ви можете з'ясувати свої непорозуміння, вирішити спільно проблеми. Після цього взаємини просто не можуть не покращитися.

У понеділок не йдіть на повідку в обставин, дійте згідно з накресленим планом. Постарайтеся в середу і п'ятницю не здійснювати дорогі покупки.

Лев

Не так давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже сприятливо впливає на ваше ділове життя. У четвер дійте залежно від обставин, що склалися. У п'ятницю і суботу варто приборкати свою впертість, щоб не провокувати конфлікти в родині. Понеділок потішить вас вдалою співбесідою або похвалою керівництва. У вівторок відмовтеся від дрібних і необов'язкових справ.

Присвятіть час турботі про свої очі. Подумайте про те, як оптимізувати навантаження на них. Світила рекомендують вам щодня робити вправи для очей; регулярно моргайте - це очищає і зволожує поверхню ока. Вчіться дивитися не пасивно, а активно - так, як дивиться дитина.

Цього тижня можливі події, які сприятливо вплинуть на ваше особисте життя. Нерозуміння й образи почнуть відступати, вони дадуть дорогу більш конструктивним стосункам. Той, хто хоче бути щасливим, таким і буде.

Фінансові питання в ці дні вирішуються на подив просто. Остерігайтеся шахраїв і тих, хто хоче вирішити свої проблеми за ваш рахунок. У вівторок і середу можете розраховувати на підтримку друзів, зокрема, і матеріальну.

Діва

Вдалий час для вирішення питань, які до цього тижня викликали певні труднощі. Сприятливий час для нових знайомств. Події, які відбудуться в найближчі дні на роботі, відвернуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. Подумайте про підвищення професійного рівня. У вихідні влаштуйте зустріч старих друзів, ви добре проведете час.

У найближчі дні на вашому самопочутті будуть негативно позначатися проблеми зі сном. Якщо хочете уникнути погіршення самопочуття, варто подумати над тим, як ви проводите нічні години. Всі перешкоди можна усунути - використовуючи беруші і маски для сну; застосовуючи вечорами розслаблюючу ванну або займаючись йогою.

Стосунки з коханою людиною вийдуть на новий рівень. Цілком можливо, що незабаром ви приймете серйозне рішення, яке кардинально змінить ваше життя. Бережіть своє щастя. Не виставляйте його напоказ.

У фінансовому плані цей тиждень - сприятливий. У суботу можливі фінансові надходження. Будуть вдалими покупки, а в четвер успішно пройдуть банківські та обмінні операції. Однак, наразі утримайтеся від придбання нерухомості.

Терези

Цього тижня егоцентризм - не ваш стиль. Ви, зрозуміло, чарівні і гідні всіляких похвал, але не варто займатися лише самозамилуванням. Озирніться, раптом комусь з вашого оточення потрібна допомога. Не варто затягувати з вирішенням проблем у середу. Будь-яка дрібниця, відкладена на завтра, обернеться непідйомним вантажем надалі.

Для вас зараз важливо не переохолоджуватися. Проблеми можуть виникнути через дурниці, тож уважніше поставтеся до прогнозу на день, вибираючи одяг. Не сидіть під кондиціонером. Будь-який протяг для вас зараз - небезпечний.

Невгамовне бажання йти в ногу з модою і справляти враження може викликати ревнощі з боку вашого обранця. Постарайтеся не вихлюпувати свої емоції на кохану людину. Друга половина тижня буде більш гармонійною.

У фінансових справах краще почекати з ухваленням сміливих, ризикованих рішень. Зараз не варто привертати до себе зайву увагу. Вас потішить той факт, що доходи переважають над витратами. Відкладіть «зайві» кошти, прибережіть їх на найближчу відпустку.

 Скорпіон

Ви будете, як ніколи, впевненими у своїх силах і правоті. Життя дійсно все оберне на вашу користь, навіть можливі тимчасові труднощі. Починайте нові цікаві справи і творчі проекти. Перед вами можуть відкритися чудові перспективи у плані постійної роботи і джерел додаткового заробітку. У вихідні вас потішать діти і кохана людина.

Постарайтеся не вживати цього тижня морепродукти, особливо в сирому вигляді, і страв з них, зокрема, суші. При цьому, можна сміливо їсти річкову рибу. Джерелами білка для вас можуть також слугувати м'ясо і бобові.

Постарайтеся бути уважнішими і стриманішими, не смикайте кохану людину через дрібниці. Часу для зустрічей і побачень вам цілком вистачить. Турбота і любов коханої людини окрилює вас. У вихідні на вас чекає захоплююча подорож удвох.

Нові цілі дозволять вам підбадьоритися й отримати прибуток і задоволення від роботи. Можливі великі фінансові надходження. Ваш авторитет зросте. Після деякої перерви до вас звернуться колишні роботодавці, це буде дуже цікава пропозиція. Наприкінці тижня вам повернуть старі борги.

Стрілець

Цього тижня вам знадобиться уважність і розважливість. Впевненість у своїх силах дозволить вам досягти бажаного. Новий напрямок у кар'єрі може бути вельми перспективним для вас. Професійні справи можуть піти вгору, керівництво явно задоволене вами. Важливо контролювати свої емоції. У четвер будьте зібраними, постарайтеся не спізнюватися. Прислухайтеся до проблем і потреб дітей, ви можете їм допомогти.

Головне для вас зараз - виконувати поради вашого лікаря. Самостійна діагностика захворювань наразі під забороною. Якщо не довіряєте одному фахівцю - проконсультуйтеся з іншим.

Пік напруги на роботі - позаду, тому звільніть час для вирішення особистих проблем. Будуть вирішені непорозуміння, а деякі представники цього знака можуть знайти кохання з першого погляду. Неділя - один із найбільш вдалих днів для побачень і відвертих зізнань.

У п'ятницю може з'явитися нове джерело доходу. У понеділок вірогідні солідні фінансові надходження. У вівторок завершіть розпочаті фінансові справи, постарайтеся бути уважнішими з документами.

Козеріг

Цього тижня не варто переоцінювати свої можливості. Бережіть свою ділову репутацію. Перш ніж погоджуватися з привабливими пропозиціями, варто все продумати. Постарайтеся не братися за важливі справи без ретельної підготовки. У четвер будуть своєчасними дрібні покупки. У п'ятницю таємні вороги можуть активізуватися. У суботу доведеться багато часу витратити на вирішення незначних, здавалося б, питань, пов'язаних з домашнім господарством.

Цього тижня підвищується ймовірність отримати розлад шлунку. Проблем із травленням можна уникнути, якщо уважніше ставитися до того, що ви їсте і суворо дотримуватися правил гігієни. У найближчі дні не лінуйтеся зайвий раз помити руки. Також ретельно мийте всі фрукти й овочі.

Тимчасове затишшя на особистому фронті може викликати у вас почуття самотності і непотрібності, але якщо ви заглянете до друзів - ситуація зміниться. Однак, не варто квапити події, вони і так відбуваються дуже швидко.

Обережно поводьтеся зі своїми і чужими грошима, почекайте з відвідуванням магазинів, насамперед, - великих супермаркетів. Не варто спокушатися різними акціями. Час віддавати старі борги, якщо, звичайно, вони у вас є. У суботу доведеться витратитися на розваги.

Водолій

Прислухайтеся до себе, і ви знайдете необхідне рішення у питанні, що стосується вашого особистого життя. Тиждень потішить вас хорошими новинами. Якщо в п'ятницю надійде цікава пропозиція, не відмовляйтеся, адже від цього, можливо, залежатиме ваша кар'єра у найближчому майбутньому. Ваші ідеї та погляди на життя будуть цікаві друзям і колегам. Тому більше спілкуйтеся.

Спробуйте замислитися над тим, що ви їсте. Йдеться не тільки про вагу - але і про вітаміни, мінерали, клітковину, які необхідні всьому організму, а також глюкозу, без якої не буде працювати мозок. Складіть собі правильне меню - й отримуйте задоволення від смачної їжі, що приносить користь, а не шкоду.

На особисте життя часу буде більш, ніж достатньо. Постарайтеся не тиснути на кохану людину, оскільки це може обернутися лише сварками та охолодженням стосунків. Остерігайтеся нових захоплень, вони не приведуть ні до чого хорошого.

Тиждень сприятливий для створення фінансового ресурсу для вашого майбутнього. У четвер можлива вигідна ділова пропозиція, яку варто обміркувати. У вівторок краще не призначати ділові зустрічі, оскільки ви можете спізнитися, що не найкраще позначиться на ваших взаєминах з партнерами.

Риби

Вам знадобиться кмітливість, уміння швидко і легко приймати рішення. Нові ідеї зараз краще не розвивати, ваше керівництво перевантажене абсолютно іншими турботами і проблемами. Якщо ви самі керуєте колективом, не забувайте хвалити підлеглих за хорошу роботу. На особисте життя у вас зараз явно не вистачає часу.

Найближчий тиждень зірки рекомендують присвятити турботі про своє обличчя - ви можете стати значно привабливішими, якщо виберетеся у косметичний салон на процедури. Порадьтеся з друзями і знайомими - нехай порадять вам хорошого косметолога. Вибравши професіонала - довіртеся йому, погоджуйтеся на його пропозиції, навіть якщо в якийсь момент вам здасться, що треба робити інакше. Повірте, результати вас не розчарують.

Тиждень затишшя, усамітнення й осмислення ситуації. Ви повинні подумати і вирішити для себе, чи будете ви вносити зміни у стосунки з коханою людиною, чи все залишиться, як і раніше. Середа і неділя - вдалі дні для зустрічей і побачень.

У понеділок будьте уважними, працюючи з документацією. Не приймайте поспішні рішення, ціна помилок є дуже високою. У вівторок краще не вирішувати серйозні фінансові питання. Середа потішить новими фінансовими надходженнями. Уникайте інтриг і пліток при спілкуванні з колегами.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers