rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Тренер збірної України Андрій Шевченко: «Збірній потрібні гравці з новим менталітетом»

ФУТБОЛ

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про шанси молодих гравців на потрапляння в основний склад національної команди.

Також Андрій Миколайович прокоментував виступ Володимира Костевича та Артема Путівцева у польському чемпіонаті, пише ua-football.com.

- У чотирьох відбіркових матчах уже п'ять гравців дебютували на такому рівні. Якщо ми хочемо стати сильнішими, то нам потрібно нове покоління футболістів зі сучасним менталітетом: вони хочуть виграти, вони голодні до успіхів, у них немає комплексів. Шукаю резерви у свідомості своїх футболістів. Проте, у мене є такі ж проблеми, як і в інших тренерів збірних. Я не працюю зі своїми гравцями щодня, я бачу їх тільки на зборах перед матчами.

- Оскільки ви згадали про свіжу кров в українській збірній, що ви думаєте про Володимира Костевича та Артема Путівцева, які виступають в польській Екстраклясі?

- У мене є список усіх українців, які зараз грають за кордоном. Я знаю, що Костевич і Путівцев показують хороший рівень у Польщі. І якщо вони будуть розвиватися і втримають своє місце в основному складі, то вони заслужать свій шанс. Нехай вони будуть до цього готовими.

- Це правда, що ви майже викликали Костевича на матч із Хорватією?

- Я відповім так: я викликав тих, кого хотів викликати. Але ми спостерігаємо за всіма нашими гравцями, які виступають за кордоном.

Джерело: ua-football.com .

БОРОТЬБА Українки випередили Росію і командою виграли молодіжне Євро-2017

Олексій Касьянов: «Щоб заробити на життя, працював у дитячому садочку»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers