rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Австралійська медична асоціація: Мультивітаміни – марна витрата грошей
Вітаміни корисні для лікування конкретних недуг. Проте, для більшості людей, які використовують полівітаміни, це впливає лише на те, що сеча стає дуже коштовною, бо вітаміни коштують дорого, каже президент Австралійської медичної асоціації Майкл Геннон.

Семеро з десяти австралійців вживають певні вітаміни або їх замінники, експерти ж ставлять під сумнів їх ефективність, – інформує видання The Guardian.
Кен Харві з відділу епідеміології та профілактичної медицини в Університеті Монаша повідомив, що є мало підстав вважати, що полівітаміни насправді помічні.
Купівля полівітамінів приносить користь компаніям-виробникам, але для середньостатистичних австралійців вони не несуть «жодної користі».
Проте, Австралійська галузь самолікування говорить, що домішки корисні, тому що багато австралійців погано харчуються.
«Вітаміни і мінеральні добавки відіграють важливу роль для 52% австралійців, які не їдять рекомендовану кількість фруктів та овочів», – сказала вона у заяві.
Недавнє дослідження, проведене споживацькою групою Choice, виявило, що один з трьох австралійських фармацевтів рекомендують альтернативні ліки для лікування стресу.
Майже половина, 46%, рекомендованих продуктів містять суміш вітамінів групи В, інших домішок, мінералів і трав. Також у частині з них присутня фолієва кислота, яка відіграє важливу роль під час вагітності, та домішки заліза, які призначають для тих, хто страждає на анемію. Проте, більшість лікарів вважають полівітаміни даремною витратою грошей.
«Що отримують австралійці – це лише дуже коштовну сечу», – каже Геннон.
Управління з контролю за медичними препаратами наполягає на реформі, яка створила б новий клас лікарських засобів. Це означало б, що продукція проходила б перевірку на безпеку та ефективність.
Переклад з англійської Оксани Вергелес
Джерело: IA ZIK

Добре те, що – в міру. Хвороба прихильників спорту або загадкова грижа Гілмора…

Як часто можна робити рентген?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers