rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Кредитну історію можна виправити «хоч кому», як це не смішно і не парадоксально звучить. А якщо до цього додати, що виправляти кредитну історію можна «хоч коли», коло замкнеться і покличе... до дії.

Відпадають заперечення, що:
• «з моїм кредитом нічого зробити не можна»,
• «з моїм кредитом ще рано щось робити»,
• «мій кредит виправляти надто довго»,
• ...інше додайте самі.
На всі заперечення про неможливість відновити кредитну історію у мене є одна відповідь – відновити кредит можна і треба. Понад те, найголовніший аргумент небажання зайнятися відновленням кредитної історії – довгий термін відновлення – абсолютно помилковий.
Почну по порядку:
«Із моїм кредитом нічого зробити не можна». У нашій країні немає системи покарань за фінансові помилки. Отже, ЗАВЖДИ можливо відновити свій кредит.
«З моїм кредитом ще рано щось робити». Кредитну історію можна починати відновлювати того ж дня, коли ви прийшли до угоди з останнім кредитором.
«Мій кредит виправляти надто довго». Будь-які кредитні проблеми в минулому впливають на формування FICOscore не більш, ніж дванадцять місяців. Тому, якщо виправляти кредит агресивно і послідовно, результат не забариться. При будь-якому початковому стані кредитної історії підвищення creditscore з «нічого» до 720 триватиме приблизно три місяці. Якщо процес відновлення вимагатиме залучення процедури банкрутства, то відновлення кредиту триватиме десять місяців, з урахуванням часу на процедуру банкрутства.
Процедура відновлення кредитної історії складається з трьох етапів.
На першому етапі детально перевіряють стан кредитної історії і коригують ті записи, які через різні причини все ще присутні в кредитному рапорті клієнта. Цей етап триває не більше, ніж місяць.
На другому етапі відбувається корекція кредитної історії з використанням кредитної історії «донора». Цей етап передбачає шість місяців пасивного коригування, зокрема, три місяці корекції creditscore (див. вище).
Третій етап триває ще шість місяців, протягом яких клієнт починає відкривати персональні кредитні картки з інтервалом півтора-два місяці.
Таким чином, період реконструкції кредиту складе дванадцять місяців, після завершення яких клієнт має у своєму розпорядженні 3-4 власні кредитні картки і може обходитися без допомоги «донора».
Відновлена кредитна історія знову відкриває нам широкі можливості отримання позик, але головна мета відновлення кредиту – це можливість почати формувати аварійний фонд.
Саме аварійний фонд не тільки забезпечить страхування сімейного бюджету, але і дозволить запустити в роботу відкладені кошти, не порушуючи захищеності бюджету сім’ї.
Сподіваюся, цей матеріал дозволить багатьом по-новому оцінити стан і перспективи своєї кредитної історії і зробити логічний крок – отримати second opinion про стан своєї кредитної історії у фахівця.
Сміливо розраховуйте на мою допомогу. Мої знання і досвід – до ваших послуг.
З повагою – Йосип Розенберг
(847-520-7030 /
[email protected] /
www.drfgroup.net )

Стоматологічний путівник для вагітних і жінок, що планують вагітність

Найкращий пенсійний план – це бути успішним сьогодні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers