rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня доведеться розраховувати тіль­ки на свої сили і вміння швидко коригувати плани. Навколо вашої персони можуть закрутитися інтриги, частково ви самі будете в цьому винні – не намагайтеся проникнути в чужі таємниці, вам би свої утримати «під замком». Зважайте на інтереси ділових партнерів, не ставте власні амбіції на чільне місце. Можливі різноманітні сварки і негаразди.
Цей тиждень можна присвятити боротьбі зі шкідливими звичками. Зірки рекомендують вам поставити перед собою одне-два завдання. Не намагайтеся змінити все й одразу. Ви просунетеся вперед, але не настільки, як вам би хотілося.
Цього тижня ймовірна зустріч з людиною, яка оживить у вас приємні спогади. Не забувайте, що все змінилося, зокрема, і ваше світовідчуття. Постарайтеся жити тут і зараз. Не ганяйтеся за привидами минулого.
До середини тижня постарайтеся вирішити питання зі старими боргами і не влазьте в нові. У понеділок вас може супроводжувати удача у досить авантюрних фінансових проектах, однак, не втрачайте голову.

Телець

У вас з’явиться шанс взятися за здійснення давно задуманого. Можлива не зовсім приємна розмова з керівництвом. Не варто особливо турбуватися, зірки не залишать вас без покровительства. Неділя може бути затьмарена дрібними неприємностями. Залиште достатньо часу і сил для дому та сім’ї.
Головне для вас зараз – правильно харчуватися. Зірки не рекомендують сидіти на строгих дієтах – але і переїдати вкрай не бажано. Вуглеводи намагайтеся їсти на сніданок, а білки – на вечерю. Про шкідливі продукти, маринади, жирне і важке слід забути – хоча б до кінця тижня. Якщо не впевнені у корисності тієї чи іншої страви – краще відмовтеся від неї.
Початок тижня буде стабільним і нудним – жодних емоцій, жодних нервових потрясінь, але і жодних особливих радощів і хвилюючих подій. Ситуація докорінно зміниться на вихідних. Кохана людина влаштує для вас чудове свято.
Намагайтеся зараз економити, уникайте великих витрат. З фінансами цього тижня буде непросто. Однак можна розраховувати на дорогий подарунок від близької людини.

Близнюки

Цього тижня не рекомендують змінювати звичну сферу діяльності. У вас усе буде виходити. Керівництво відзначить ваші заслуги і в спірній ситуації буде на вашому боці. Знайомі можуть посвятити вас у таємниці особистого життя, але краще нікому більше про це не розповідати. Четвер – чудовий день для примирення і відновлення втрачених контактів.
Присвятіть цей тиждень аналізу – що ви встигли зробити для свого здоров’я, що – ні, чи влаштовує вас те, що ви маєте зараз. Пізніше обговоріть свої висновки з лікарем. Разом ви зможете скласти подальшу схему вашого оздоровлення. Результати не змусять себе довго чекати.
Гармонійні стосунки з коханою людиною дозволять вам посміхнутися світу і не сприймати його вороже. Всі проблеми вирішуються, причому, ваш авторитет тільки зміцниться. Постарайтеся провести вихідні разом з коханою людиною.
У п’ятницю великі фінансові надходження поповнять ваш бюджет. Не економте на підготовці до свята. Сміливо починайте здійснювати всі свої задуми.

Рак

Цього тижня вас може здолати бурхлива пристрасть, причому, одразу до кількох людей. Важливо проаналізувати свої почуття. Будьте готовими відповісти за свої слова і взяті на себе зобов’язання. Цілком ймовірно, що найкращою схемою дій буде спонтанність. Надійде цікава інформація, не ігноруйте її. У п’ятницю можлива багатообіцяюча розмова з керівництвом, яка дасть шанс для реалізації перспективних планів.
Головне для вас зараз – не вирішувати все самотужки. Не соромтеся звертатися до лікарів – навіть у простих, начебто, випадках. Розкажіть все близьким – вони вам допоможуть і підтримають.
Гармонійні стосунки – це справді дар богів. Цього тижня вони якраз і будуть до вас вельми прихильними. Все вказує на те, що ваша душа буде наповнена романтикою і коханням. Тільки постарайтеся все не зіпсувати недоречними критичними зауваженнями. П’ятниця – вельми вдалий день для зустрічей і побачень.
Не лякайтеся, якщо у вас виникнуть тимчасові матеріальні труднощі, краще подумайте про те, яким чином ви могли б виправити ситуацію. Як ви можете заробити, у чому ви є справжнім майстром? Незабаром ви отримаєте прибуток.

Лев

Цього тижня не варто поспішати, спроба подолати перешкоду з першого разу може привести лише до травм – як фізичних, так і моральних. Дуже важливу роль відіграватимуть взаємини керівник – підлеглий. Не бажано починати щось нове або важливе. Постарайтеся захистити себе від неприємних зустрічей. За кілька днів ситуація може змінитися у кращий бік. Складні питання зрушаться з «мертвої точки», ви досягнете блискучих результатів.
Головне – відганяйте від себе невеселі думки. Те, що ви робите в плані свого здоров’я, обов’язково дасть позитивні результати. Дрібні зміни накопичуються, і тільки-но вони досягнуть критичної маси, відбудеться довгоочікуваний стрибок. Продовжуйте йти обраним шляхом – і незабаром у вас буде привід для радості.
Цього тижня у стосунках очікується переломний момент – вони або значно зміцняться, або почнуть активно руйнуватися. Ви матимете успіх у малознайомих представників протилежної статі. У середу загляньте на вечірку до друзів.
Будьте уважними до ділових пропозицій. У п’ятницю можливе завершення дуже вдалої фінансової операції, проте, для цього доведеться докласти чимало зусиль. У вихідні вірогідні незаплановані витрати.

Діва

Продуманість у діях піде лише на користь вашій кар’єрі. Нетрадиційний підхід допоможе при вирішенні творчих ідей. Починаючи з четверга, можливі короткі ділові поїздки. Заплануйте на суботу та неділю щось оригінальне. У понеділок привести у порядок справи буде нелегко. У вівторок краще не розглядати ділові пропозиції, вас може підвести обмежена інформація.
Якщо ви правильно розпорядитеся можливостями, які дадуть вам зірки, вам не доведеться якось обмежувати свою активність. Пам’ятайте про правила техніки безпеки – цього буде цілком достатньо.
Зірки обіцяють поліпшення романтичних стосунків, однак застерігають від бажання цим похвалитися й обговорити зі знайомими. Якщо розставання не входить у ваші плани, не слухайте нікого, крім того, кого кохаєте.
У четвер імовірні фінансові надходження. У понеділок можуть надійти ризиковані фінансові пропозиції. Вівторок – вдалий день для купівлі електроніки і побутової техніки.

Терези

В офісі можуть виникнути конфліктні ситуації. Зберігаючи спокій і холоднокровність, пориньте у роботу. І все вирішиться само собою. Зараз настає час для нових планів. Необхідно переглянути ваші можливості і підвищити свій професійний рівень. Слідкуйте, щоб ваш оптимізм не перейшов в ейфорію.
Цього тижня ви можете постійно потерпати від головного болю. Призначати самому собі таблетки – не найкращий вихід. Дослідіть, чому вас мучать мігрені – і працюйте з причиною. Можливо, вам доведеться пройти обстеження. Однак, ви не даремно витратите кошти і час.
Постарайтеся не заплутувати свої романтичні стосунки. Від вас залежатиме, наскільки серйозними вони будуть. Прислухайтеся до голосу інтуїції, вона не підведе і підкаже, як швидше отримати бажане.
Фінансовий бік ваших справ покращиться завдяки вмінню твердо захищати свої принципи. Будьте обережними, імовірний обман і фінансові втрати. Не носіть при собі великі суми грошей. У четвер можливі нові фінансові надходження і приємні подарунки.

Скорпіон

Ви будете серйозно захоплені роботою. І вона відповість вам взаємністю і високими доходами. Зірки радять тимчасово відійти від усталених стереотипів і дати можливість з’явитися новим у вашому житті. Постарайтеся зберегти частину енергії на вихідні – вам буде на що її витратити.
Настав момент прийняти рішення – як ви будете жити далі? Якщо нічого не робити – ваше здоров’я погіршуватиметься. Ви будете погано себе почувати і гірше виглядати – день за днем. Все може бути інакше – потрібно лише дотримуватися простих, добре відомих правил. Почніть з чого завгодно, але, головне, перестаньте «чекати біля моря погоди».
У вас чудово вийде налагодити взаємини з товаришами на роботі і керівництвом, але не забувайте приділяти увагу коханій людині. Вона зовсім не хоче залишатися для вас на задньому плані, і вона по-своєму права.
Фінансове становище – стабільне. У вівторок ви отримаєте додатковий дохід. Вам запропонують цікавий і прибутковий підробіток. Ваші ідеї та пропозиції знайдуть підтримку у керівництва. З вами продовжать вигідний контракт.

Стрілець

Цього тижня з’явиться можливість почати нову справу, яка після тривалих зусиль може привести вас до успіху. Це може статися завдяки навчанню, новій роботі або через спілкування з успішними знайомими. На початку тижня зберігайте в таємниці ваші задуми, інакше вашу ідею можуть успішно привласнити конкуренти. Не варто боротися з недоліками вашого шефа. Найкраще мати з ним добрі стосунки.
Цього тижня зірки пророкують вам деяке погіршення самопочуття – воно буде пов’язане зі сильними переживаннями, стресами. Намагайтеся дивитися на світ і на те, що відбувається з вами, більш позитивно. У крайньому випадку не заборонено застосовувати заспокійливі препарати. Буде краще, якщо ви проконсультуєтеся з лікарем.
Якщо ви усвідомили, що ваші стосунки зайшли у безвихідь, бажано у м’якій формі підштовхнути партнера до розлучення, адже ваші почуття охололи, залишилася лише інерція. До того ж, незабаром на вас чекає нова зустріч.
Цього тижня є непогані шанси отримати премію або інші фінансові заохочення. Не давайте гроші в борг, можуть виникнути труднощі з їх поверненням. У суботу краще відкласти всі справи, що вимагають фінансової відповідальності.

Козеріг

Тиждень обіцяє бути досить неквапливим і розміреним. Майже всі задумані вами плани будуть виконані. Всі тривалі конфлікти будуть, нарешті, успішно залагоджені. Не упускайте «золотий» час, постарайтеся використовувати його для духовного і професійного розвитку. Чекайте на приємні подарунки. Ваші ділові зустрічі увінчаються успіхом. Думайте не тільки про сьогоднішній день, а й про найближче майбутнє.
Цього тижня зірки закликають вас подбати про свою серцево-судинну систему. Рекомендовані помірні фізичні навантаження. Вибирайте кардіотренування, вони зараз – найбільш корисні для вас. Бажано відмовитися від жирної їжі, алкоголю, куріння. Варто застосовувати соляно-хвойні ванни. Якщо у вас є можливість походити на масаж, не нехтуйте нею. Вранці, не встаючи з ліжка, можна робити вправу-вібрацію – дрібно і часто трусіть руками і ногами протягом 1,5-2 хвилин.
Постарайтеся не поводити себе занадто принципово з близькою людиною. Не чіпляйтеся до дрібниць, адже це може стати приводом для досить великої сварки. Четвер – вдалий для романтичних зустрічей і побачень.
Зараз створюються передумови для закладання міцного фінансового фундаменту під новий проект. Але для цього вам необхідно попрацювати і прислухатися до мудрих порад фахівців.

Водолій

Цього тижня будь-яка робота буде вам під силу. Вона, найімовірніше, буде творчою і принесе довгоочікувану радість. Але для цього доведеться дотримуватися певних правил. Не варто поспішати, дотримуйтеся вичікувальної стратегії. Ви здатні досягти приголомшливих результатів, просто опинившись у потрібний час у потрібному місці. Чекайте хороших новин, знайомств і зустрічей. Однак, можливі сварки з близькими людьми на фінансовому ґрунті. У вихідні атмосфера гармонізується, і ви зможете спокійно відпочити всі разом.
Головне для вас зараз – прислухатися до сигналів свого організму. Якщо щось піде не так – у вас буде можливість відстежити несприятливу ситуацію на самому початку. Довіряйте лікарям – зараз для вас правильнішим рішенням буде якомога швидше звернутися до фахівців. Обов’язково дотримуйтеся правил техніки безпеки, слідкуйте за гігієною.
Об’єкт вашої пристрасті не схильний претендувати на обмеження вашої свободи. Однак, проаналізуйте свої почуття. Помилкове відчуття переваги, пошук нових відчуттів або необґрунтована бравада можуть тільки ускладнити ситуацію.
На початку тижня бажано провести аналіз стану своїх фінансів. Труднощі у цій сфері можна подолати за допомогою додаткової роботи. У четвер або п’ятницю на вас можуть очікувати фінансові надходження.

Риби

Усі неприємності, які зовсім недавно затьмарювали ваш настрій, відійдуть, нарешті, на другий план, а потім і зовсім зникнуть. Однак, намагайтеся оцінювати всі події критично, щоб не потрапити у халепу. Адже опинитися в делікатній ситуації значно легше, ніж з неї вибратися. У четвер зміна оточення підбадьорить вас і змінить настрій у кращий бік. У п’ятницю, досить імовірно, відбудеться подія, яка відкриє перед вами нові можливості. Постарайтеся не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед.
Зірки закликають вас проаналізувати свій режим харчування. Момент ідеальний для того, щоб внести корективи у ваш раціон, якщо вони потрібні. Зрушення можуть бути в обидва боки. Головне – щоб у результаті ви отримали здорове, збалансоване меню. Відмовтеся від занадто строгих дієт – у кращому випадку вони дадуть лише короткочасний ефект, в гіршому – серйозно підточать ваше здоров’я. Ставтеся до себе акуратно і дбайливо.
Тиждень – дуже сприятливий для початку романтичних знайомств. Однак, четвер загрожує конфліктами на ґрунті ревнощів, але їх можна залагодити. Стримуйте себе, не кажіть різких слів. Можливо, станеться якась подія, після якої почнеться новий етап у вашому особистому житті.
Використовуйте шанс добре заробити. Цього тижня ви можете абсолютно несподівано отримати велике замовлення. У вівторок несподівана поїздка може відкрити перед вами нові і дивовижні перспективи. Фінансове становище стабільне – і дозволяє реалізувати задумані плани.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers