rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня у вас з’являться нові ділові партнери і покровителі, в зв’язку з цим ви можете реалізувати найсміливіші плани, поліпшити своє матеріальне становище. Удача буде супроводжувати вас у найрізноманітніших починах. Перша половина тижня буде сповнена цікавими і навіть загадковими зустрічами. У п’ятницю постарайтеся менше напружуватися на роботі. У вихідні можливі проблеми з батьками, а також візит когось з родичів.
Не тягніть з лікувальними заходами. Якщо ви планували піти до лікаря – вирушайте на прийом. Також не варто зволікати з початком дієт, тренувань, з позбавленням від шкідливих звичок.
Для вас цей тиждень – ідеальний час для спілкування з друзями, вечірок, походів у розважальні заклади. Але не факт, що цікавість до такого проведення часу проявлятиме і ваша кохана людина.
Фінансове становище нагадує зебру. Вас може турбувати відсутність необхідної суми, але пошук додаткових коштів краще не починати. У четвер вам можуть дати премію або давно обіцяний гонорар. Це забезпечить вам необхідну стабільність.

Телець

Цього тижня ви можете захопитися розробкою стратегічних планів, однак, краще почати вирішувати насущні проблеми. Вівторок і середа – не найкращий час, щоб намагатися прискорювати вирішення питань, пов’язаних з роботою. На кінець тижня можна планувати переговори і ділові зустрічі. Переконайтеся, що вас розуміють правильно, аби уникнути труднощів у майбутньому. Не дозволяйте безпідставним сумнівам турбувати вас.
Головне для вас зараз – не допускати перенапруження. Спробуйте різні способи розслаблення – від медитації й ароматерапії до занять спортом і розфарбовування картинок. Не дозволяйте навантажувати вас роботою, яка занадто важка для вас. Не засиджуйтеся допізна – вам потрібно висипатися.
Ваша легковажність може призвести до вельми делікатного становища. Літаючи в ілюзіях, ви можете упустити шанс, подарований долею. Озирніться навколо, і ви усвідомите, що могли втратити. У суботу будуть вдалими зустрічі та побачення.
У четвер будьте дуже уважними при оформленні документів і великих покупок. У п’ятницю і суботу варто вкладати кошти в удосконалення сімейного побуту. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження. У середу не відмовляйтеся від додаткового заробітку.

Близнюки

Початок тижня може бути досить напруженим, але цікавим і плідним. Великий шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. Ви будете відчувати підтримку інших. Вірогідні позитивні зміни на роботі і в особистому житті. П’ятниця сприятлива для подорожей. Постарайтеся бути цікавими співрозмовниками. У вихідні потрібно відновити витрачені сили.
Ваше самопочуття більш, ніж наполовину буде залежати від вашого настрою. Не давайте собі «розкиснути». Лише на силі волі ви не виберетеся зі ситуації, що склалася. Необхідно також відвідати лікаря, застосовувати потрібні ліки.
У понеділок відженіть від себе сумні думки, і ви здивуєтеся, що все буде добре, ви – кохаєте і кохані. Якщо вам вдасться зберігати посмішку до кінця тижня, на вас можуть очікувати цікаві зустрічі і вельми приємна подорож.
Імовірний багатообіцяючий з точки зору фінансів тиждень. Ви зможете навіть підвищити зарплату своїм співробітникам, якщо ви – підприємець. У п’ятницю будуть вдалими необхідні покупки. У суботу або неділю вас потішить своєю щедрістю кохана людина.

Рак

Майбутній тиждень обіцяє бути легшим, ніж попередній, але хвилювань все одно не уникнути. Постарайтеся захистити себе від небажаних контактів і заздрісних людей. У четвер можлива цікава пропозиція від керівництва. У вівторок будуть вдалими поїздки. У середу бажано бути обережнішими при спілкуванні з колегами і друзями, впертістю ви навряд чи досягнете бажаних результатів.
У найближчі дні вам варто дотримуватися легкої збалансованої дієти. Жирні м’ясо і рибу зірки рекомендують викинути з раціону. Після них ви будете почувати себе недобре, можливий біль у животі. Варто бути обережними з алкоголем і молочною продукцією. Фрукти й овочі їжте – але краще маленькими порціями. І обов’язково добре мийте їх.
У вас ніби відкриється друге дихання, з’явиться енергія, щоб усунути непорозуміння між вами і коханою людиною. Приголубте її, придумайте незвичайний сценарій для вашого побачення.
Тиждень досить вдалий і стабільний у фінансовому плані. Четвер обіцяє вдале вирішення фінансових проблем. А в неділю вірогідні нові великі покупки. У понеділок і вівторок можливі нові фінансові надходження, цікаві пропозиції роботи.

Лев

Захопленість роботою – завжди похвальна, тільки не доводьте себе до виснаження. Не забувайте про домашні справи, інакше до кінця тижня їх буде така кількість, що ви не зможете з ними впоратися. Постарайтеся бути поблажливими до колег на роботі, вони абсолютно щирі у своїх помилках. У середині тижня ви можете відчути емоційне напруження, постарайтеся звести його до мінімуму. У вихідні згадайте про необхідність підтримувати взаємини з друзями і родичами.
Вам варто поберегтися протягів, подбати про те, щоб не промочити ноги і не застудити вуха. Зараз для вас підвищена ймовірність застудитися – причому – представники вашого знака будуть хворіти важко і довго. З народними засобами будьте акуратнішими.
Цього тижня ви будете багато часу проводити у товаристві коханої людини або в думках про неї. Романтичний період в особистому житті поступово піде на спад, зате стосунки увійдуть у стабільний стан.
Постарайтеся не купувати нічого серйозного у п’ятницю. У середу добре починати нові довготермінові проекти в діловій сфері. Будьте наполегливими і працьовитими.

Діва

Цього тижня ви можете успішно впоратися зі складними справами. Будьте уважними, підписуючи важливі документи. Не відмовляйтеся від відряджень. Вони можуть принести вам прибуток, а заодно – допоможуть відволіктися від сумних думок. Починаючи з четверга, ви відчуєте прилив сил. У п’ятницю вам доведеться продемонструвати віртуозність у професійних справах. Використовуйте чарівність, дипломатичні здібності, і ви зможете досягти реалізації всіх задумів. Зробіть затишним своє помешкання; пам’ятайте, що сім’я потребує вашої уваги.
Вашим ворогом, швидше за все, стане безсоння. Подумайте, що саме заважає вам розслабитися. Якщо виною всьому шум – придбайте беруші; дискомфорт – поміняйте подушку, ковдру, а то і матрац. Не забувайте провітрювати спальню.
Ви зараз особливо привабливі. Романтична зустріч на вас очікує у четвер або п’ятницю. Ваша втома зникне, ви будете радіти, немов дитина. Це побачення залишить незабутні враження. А на вихідні вам краще побути на самоті.
Ваше здоров’я або краса може вимагати додаткових витрат. У четвер можливі нові фінансові надходження. У п’ятницю ймовірний виробничий конфлікт, проявіть стриманість. У суботу влаштуйте собі день відпочинку і не призначайте ділові, відповідальні зустрічі.

Терези

Протягом цього тижня вам бажано займатися дрібними повсякденними справами і не будувати грандіозні плани. Якщо є можливість, спробуйте уникати контактів з керівництвом. Намагайтеся спілкуватися тільки з близькими і потрібними людьми. Не хапайтеся за тисячу справ одразу, виберіть щось одне. У гонитві за правдою постарайтеся уникати конфліктів.
Намагайтеся знизити споживання тваринного білка. Якщо не відчуваєте в собі сили цілий тиждень прожити без м’яса, риби та яєць – замініть продукти тваринного походження на боби, гриби, горіхи. Пийте трав’яні чаї – вони додадуть вам бадьорості.
Якщо вам у душу закралися сумніви з приводу вашої привабливості, дайте можливість кому-небудь розвіяти їх. Зробіть модну стрижку, купіть стильне вбрання.
Тиждень – фінансово стабільний, якщо ви не потрапите на вудку авантюристам або самі не організуєте авантюру. У четвер або п’ятницю вірогідне збільшення зарплати або отримання премії. У суботу можливі фінансові надходження.

Скорпіон

Цього тижня ви зможете поліпшити своє становище у професійній та особистій сферах. Для цього важливо розвинути спостережливість та інтуїтивне розуміння інтересів інших. Ви зможете вміло обійти інтриги, розставлені кимось із колег, збережете свій статус і хороший настрій. До четверга ви досягнете блискучих результатів, удостоїтеся похвали керівництва й отримаєте додаткові доходи. Найкращими днями в професійній сфері можуть бути вівторок і п’ятниця.
Присвятіть цей тиждень здоров’ю свого хребта. Зараз було б непогано зробити вправи, які зміцнюють м’язи спини – але спочатку слід проконсультуватися з лікарем. Корисним може стати візит до мануального терапевта.
Проявіть терпіння і розуміння. І ваші стосунки з партнером стануть максимально близькими. Відверта розмова у вівторок або середу призведе до позитивних результатів. Потіште одне одного зізнаннями у коханні.
Фінансове становище – цілком стабільне. Це дозволить вам без зайвої метушні розпоряджатися наявними у вас засобами, а їх буде чимало. Вірогідні великі фінансові надходження. Всі борги вам віддадуть. Ще й запропонують новий цікавий проект.

Стрілець

Вітер змін цього тижня буде досить сильним. Тих, що народилися під цим знаком, може понести раптовим ураганним поривом у далечінь, повністю змінивши і місце, і спосіб життя. У такі дні добре починати життя з чистого аркуша, проте, чи потрібно вам це? Найбільш безпечним рішенням буде піти у відпустку. Причому, подорожувати рекомендують туди, де ви жодного разу ще не були. Тиждень обіцяє бути сприятливим для відпочинку і захоплюючих пригод. У неділю бажаний пасивний відпочинок, який не потребує особливих енергетичних затрат.
Для вашого здоров’я зараз корисні гранатовий, морквяний соки. Головне – не переборщити. Досить однієї склянки на день. Рекомендовано пити соки розведеними, через трубочку. Якщо ви купуєте їх у магазині – уважно вивчіть етикетку, щоб придбати дійсно натуральний продукт.
Визначтеся у своїх бажаннях. «Каша», що утворилася у вашій голові, не найкращий стан для мізків. Крім того, ви цілком можете наробити дурниць, необдумана поведінка може призвести до втрати дійсно близької вам людини. Краще бути послідовними у своїх почуттях і прагненнях.
Цього тижня вас можуть завантажити додатковими обов’язками. Але і вигоду вони дадуть чималу. Тож потрібно постаратися. У четвер і п’ятницю прислухайтеся до ділових пропозицій, але не поспішайте з відповіддю. У вівторок ймовірні фінансові надходження.

Козеріг

Ваші бажання і дії можуть прийти у певний дисонанс. Вам може здатися, що люди вас використовують, нічого не даючи взамін. Найімовірніше, це – не зовсім так, тому не варто вголос висловлюватися з цього приводу. Доведеться приборкати самолюбство і підкоритися розпорядженням «згори». У четвер ви можете стати жертвою недостовірної інформації. Можливі сварки з близькими людьми, постарайтеся вчасно зупинитися.
Якщо хочете поліпшити самопочуття – боріться з депресією. Якщо ви будете «киснути», то ситуація тільки погіршиться. Більше гуляйте, займайтеся спортом, раніше вставайте вранці – це знизить гостроту душевних переживань. Темна смуга незабаром закінчиться.
Ви інтуїтивно рухаєтеся у правильному напрямку, що сприятливо впливає на стосунки з коханою людиною. Це, швидше за все, вже не сліпа пристрасть, а справжнє почуття. Бережіть його.
Вам у ці дні буде порівняно легко виконати старі зобов’язання і віддати борги. У середу проявіть наполегливість, результати перевершать очікування. Плануйте ваші витрати, щоб у неділю не виник конфлікт у сім’ї через брак коштів.

Водолій

Настав сприятливий момент для активної діяльності. Необхідно зібратися зі силами і не дозволяти собі впадати у зневіру. Обміркуйте все, зверніть увагу на дрібниці, перш ніж приймати остаточне рішення, і тоді у вас все обов’язково вийде. У найактивніших і рішучих представників цього знака може з’явитися можливість відкрити нову справу, розпочати новий проект. У п’ятницю вірогідні хороші новини, які можуть відкрити перед вами далекосяжні перспективи. У середу краще не зустрічатися з керівництвом, тим більше – не намагатися йому щось доводити.
Для вас важливо вислухати думку фахівця – нехай навіть ви і так приблизно уявляєте, що з вами відбувається. Без поставленого діагнозу ви почнете хвилюватися, чим тільки погіршите свій стан. Цього тижня ви без особливих зусиль потрапите саме до того лікаря, якого виберете. Відкладати немає жодного сенсу.
Бажано, щоб ви хоч трохи зважали на інтереси коханої людини, інакше можливі непорозуміння у ваших стосунках. Однак, зустріч у неділю подарує радість і змусить вас обох забути про дріб’язкові образи.
Постарайтеся максимально оптимально розподілити ваш час і кошти. Витрачати краще у суботу. Для заробляння ж найбільш сприятливі четвер і п’ятниця. В авантюрах бажано участь не брати, гроші сумнівним особам не давати. У другій половині тижня ймовірні нові фінансові надходження.

Риби

Можливо, всі події цього тижня поволі сприяють вашому професійному зростанню. Постарайтеся менше уваги звертати на критиків: успішне просування кар’єрними сходами залежатиме тільки від вас. У четвер в особистій сфері не намагайтеся боротися з обставинами. У вихідні діти можуть вимагати від вас уваги і співчуття.
Велика ймовірність зіштовхнутися з різноманітними стресовими ситуаціями. Є багато способів відновити нервову систему після стресу – прогулянки, творчість, ароматерапія, медитації. Варіант, який представникам вашого знака зараз абсолютно не підходить – це алкоголь. Повністю відмовтеся від його вживання.
Цього тижня можуть статися дуже приємні для вас події, варто тільки уважно придивитися до свого оточення. Можливо, серед цих людей є ваша майбутня половинка. У п’ятницю від вас будуть потрібні рішучі дії, і вони швидко приведуть до бажаного результату.
Фінансове становище дещо обмежує ваші можливості, тому зайве не витрачайте. У вівторок вірогідні незначні фінансові надходження. У четвер стережіться обману. У неділю не робіть великі покупки.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers