rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

На початку тижня варто трохи знизити ділову активність, оскільки ваша старанність слабо позначиться на кінцевому результаті. Краще подумайте про вихідні. Непогано було б цього тижня зробити покупки для дому, а також почати вирішувати домашні проблеми. Неділя може бути вельми напруженим днем, незаплановані справи заберуть багато часу.
Ви вимагаєте від себе багато що – але ваш організм може влаштувати страйк, відмовившись виконувати ваші вимоги. Обов’язково зверніть на це увагу – сигнал досить серйозний. Вам необхідно відпочити – можливо, достатньо змінити одну діяльність на іншу або будуть потрібні більш серйозні заходи. Дозвольте собі відкласти всі завдання в сторону. Ви, ваше здоров’я – найважливіше для вас зараз.
У коханні вас можуть очікувати нові враження і переживання. Ви немов поринете у бурхливий потік життя. Купіть приємний подарунок для свого обранця. Однак, наприкінці тижня можливе виникнення розбіжностей з коханою людиною, оскільки накопичилося багато дрібних проблем, які потребують якнайшвидшого вирішення.
Фінансове становище – стабільне, але дозволити собі все, про що мрієте, наразі нереально. Тому відкладіть великі покупки. У справах варто довіряти тільки собі, не намагайтеся повісити додаткову роботу на колег.

Телець

Ви зможете освоїти щось нове і корисне для себе, підвищити рівень професійних знань. Будьте дуже уважними, підписуючи папери. У вівторок бажано прислухатися до інформації, що надходить. Ці відомості можуть багато що змінити. У суботу на вас чекають нові враження. Не бійтеся сперечатися з близькими людьми.
Займаєтесь спортом? Не знижуйте темп, але і не збільшуйте навантаження. Бачите спорт тільки у телевізорі – не змінюйте зараз нічого, навіть якщо раптом закортить прогулятися у спортзал. Зачекайте до наступного тижня.
У найближчі дні ви сповна відчуєте підтримку з боку коханої людини. Ваше завдання – не бути вовком і не вередувати, і люди потягнуться до вас.
На вас може очікувати фінансове затишшя, не варто тринькати всі запаси. У п’ятницю не варто носити зі собою великі суми грошей. Вівторок і середа принесуть багато роботи і метушні, головне – не сумувати.

Близнюки

Цього тижня ви опинитеся у центрі яскравих подій. Ваші неординарні ідеї, професіоналізм і неабиякі організаторські здібності будуть оцінені належним чином. Саме вам доведеться вирішувати важливі питання, до вашої думки прислухатимуться. Успіх супроводжуватиме людей творчих професій. На вас чекають подорожі, причому, не за ваш рахунок.
Не захоплюйтеся нетрадиційними способами лікування. Ставлячи собі діагнози і намагаючись покращити здоров’я – самостійно або за допомогою сільських знахарів – ви можете тільки нашкодити собі. За вами має спостерігати фахівець, який має необхідну освіту і досвід роботи.
Ваша зайва пристрасність у романтичних взаєминах може бути неправильно витлумачена. Романтичне знайомство можливе у п’ятницю. Воно додасть вам впевненості у власних силах і налаштує на позитивне ставлення до світу.
Перша половина тижня дозволить вам розширити фінансові можливості. У п’ятницю або суботу ймовірна плідна ділова зустріч. Саме час планувати майбутню відпустку. Зірки обіцяють вигідний для вас курс валют.

Рак

Візьміть за правило чітко планувати свої справи. Вільний час теж краще не пускати на самоплив. Якщо вже записалися у спортзал або на заняття з іспанської мови, то треба ходити регулярно. Перша половина тижня обіцяє вельми позитивні показники у багатьох галузях. У четвер і п’ятницю краще не робити нічого нового і тим більше, – глобального. Компромісні рішення будуть хорошими на роботі й абсолютно неприйнятними – вдома. Довгі вихідні проминуть весело і приємно.
Цього тижня особливу користь вам принесе гімнастика. При цьому, зірки рекомендують вам не обмежуватися виконанням традиційних комплексів усім відомих вправ. Як щодо гімнастики для обличчя?
Романтичні стосунки починають налагоджуватися, але багато що залежатиме тільки від вас. У вихідні зустрічі з коханою людиною подарують і багато радості, і завдадуть чимало клопоту. Цього тижня особисте життя може бути вельми витратним.
Влаштуйте собі невеликий відпочинок, перестаньте на деякий час думати про фінанси – принаймні – про те, як їх заробити. Цього тижня фінансові надходження можуть бути лише випадковими, зате особливо приємними. У п’ятницю не варто занадто багато витрачати у барах і ресторанах.

Лев

Цей тиждень сприятливий для рішучих і прямолінійних заяв. Ви можете налагодити взаємини з керівництвом, зробити порядок з документацією. У середу всі двері будуть відчинені для здійснення накреслених планів. Необхідно ретельно перевірити наміри ваших ділових партнерів. Погнавшись за вигідною пропозицією, ви можете потрапити у пастку. П’ятниця може бути днем генерального прибирання; постарайтеся вирішити справи, що накопичилися, а також вичистити кожен куточок свого житла.
Тиждень – ідеальний для занять спортом. Якщо ви тренуєтеся, зараз можна обговорити з інструктором питання підвищення навантаження. Якщо ви робите вправи, але потрібного результату досягти не можете, попрацюйте над технікою або спробуйте інший комплекс. Зараз слушний момент для експериментів. Але бажано це робити під наглядом тренера.
Ваша душа прагне нових вражень, чекає чогось незвичайного, а старі стосунки набридли і не влаштовують вас. Можна розраховувати на цікаву зустріч, яка дозволить підбадьоритися, але може і змусити втратити голову.
У вівторок і середу вам доведеться неабияк попрацювати, щоб триматися на плаву. Вам доведеться обмежити свої витрати, залишаючи тільки найнеобхідніші. Не забувайте вчасно платити відсотки за кредитами.

Діва

Цього тижня гострі моменти на роботі і в сім’ї згладяться, виникне більше порозуміння з навколишнім світом. Можете очікувати на прибуток і вигідні пропозиції. Можливі вдалі переговори з кредитних питань, отримання спонсорської допомоги або ще якихось благ. Сприятливий період для освоєння нових туристичних маршрутів. У п’ятницю придивіться уважніше до інших людей, відкритість може вам же і нашкодити.
Тиждень – ідеальний для того, щоб навести порядок вдома – позбутися зайвих речей, бруду, вимити вікна, впустити у приміщення світло і повітря ... Приберіть – і ви відчуєте, що стало легше дихати, міцніше спати, і самопочуття покращилося. У вас може бути алергія на сильні засоби побутової хімії – використовуйте рукавички і, можливо, пов’язку на обличчя.
Тиждень обіцяє бути спокійним і гармонійним. Ваші ідеї та плани можуть отримати підтримку і схвалення у коханої людини. Вона навіть готова бути спонсором. У пориві захоплення не забудьте подякувати за це.
Цього тижня можливі непередбачені витрати або вкладення, які, втім, окупляться. У середу ймовірні фінансові надходження. Але намагайтеся не витрачати бездумно ці кошти, однак, на подарунках для близьких не економте.

Терези

Настає сприятливий час для кар’єрного зростання. На початку тижня наберіться терпіння, оскільки колеги і близькі люди можуть смикати вас через усілякі дрібниці. Ближче до вихідних займіться плануванням вечірки з друзями або подорожі з коханою людиною. Можливо, вам навіть вдасться поїхати на море.
Цього тижня якомога більше відпочивайте, уникайте будь-яких стресів. Відмовтеся від візитів; якщо у вас є така можливість – візьміть відпустку і проведіть її вдома, спокійно, на самоті, займаючись улюбленими речами. Якщо ви метеозалежні – стежте за своїм артеріальним тиском.
Найбільш приємні переживання будуть пов’язані з подорожжю. Ви або добре проведете час, вирушивши у поїздку разом з коханою людиною, або зустрінете далеко від дому того, з ким вам буде дуже приємно спілкуватися. Потіште кохану людину подарунком до свята.
Настає вдалий час для розширення вашого бізнесу, але необхідно діяти дуже обережно, прораховуючи свої дії на два кроки вперед. Намагайтеся не погоджуватися з ідеями, які вам будуть нав’язувати. Всю інформацію варто ретельно перевіряти.

Скорпіон

Те, що видавалося складною проблемою, вирішиться на вашу користь, причому, само собою. Вам може надійти цікава пропозиція, вона обіцяє відкрити перед вами великі перспективи і принести прибуток. На ваш рахунок надійде солідна сума. Ваша праця буде оплачена і відзначена досить високо.
Цей тиждень рекомендовано присвятити турботі про своє волосся. Йому необхідний більш ретельний, ніж, зазвичай, догляд. Можете побалувати свою шевелюру спеціальними масками або піти в салон на ламінування. Після миття обполіскуйте голову відварами трав. Було б непогано трохи підрівняти кінці. А ось з фарбуванням і завивкою краще трохи почекати – хоча б до початку наступного семиденного періоду.
Ваші стосунки з коханою людиною стануть ще ближчими і ніжнішими. Вівторок і четвер – сприятливі дні для побачень. У неділю будьте мудрими й терплячими, зберігайте спокій і доброзичливість.
У вас буде можливість відкрити для себе одне або кілька нових джерел доходу. Якщо хтось вам винен, борг повернуть навіть раніше – вже у вівторок. Керівництву зараз дуже подобаються ваші ідеї і ваша працездатність.

Стрілець

Цього тижня вам необхідно буде зосередитися на головному і не витрачати сили на вирішення другорядних проблем. Зараз вдалий час, щоб задуматися над майбутнім і прийняти важливе рішення. Бажано, щоб зростання вашої активності та підприємливості не перетворювалося на імітацію бурхливої діяльності. Ви зможете сповна залучити всі зв’язки, але, насамперед, попрацювати доведеться вам. До середи бажано не починати нові справи.
Цього тижня вам потрібно стежити за своїм емоційним станом – і згладжувати можливі сплески. Інакше ви можете зіштовхнутися зі запамороченнями, головним болем, безсонням, а також цілим сонмом психосоматичних захворювань – вони можуть бути спричинені гнівом, тривогою або, наприклад, почуттям провини. Якщо виникнуть несприятливі симптоми – зверніться до лікаря.
Можливі певні розбіжності і недомовки у ваших стосунках. Постарайтеся не обманювати кохану людину і не мовчати про те, що вас хвилює. Інакше плутанини у стосунках не уникнути. Хоча ваш супутник може приревнувати вас навіть і без причини.
Фінансовий тиждень буде досить успішним, якщо кардинально не змінювати свої плани. У четвер можливі приємні подарунки та фінансові надходження. У понеділок будьте уважними, уникайте обману.

Козеріг

Вам необхідно зміцнювати свій авторитет і берегти свою репутацію. Не варто в усьому погоджуватися з керівництвом або коханою людиною. У вас повинна бути і своя думка. У середу буде необхідно вирішити незавершені паперові справи, не складайте їх у довгу скриньку. У четвер або п’ятницю не намагайтеся нікому нав’язувати свою думку. У неділю доведеться зайнятися проблемами підростаючого покоління.
При появі несприятливих симптомів вам слід звернутися до лікаря – і строго дотримуватися його рекомендацій. Близькі вас підтримають і оточать турботою – обов’язково подякуйте їм, коли видужаєте.
В особистому житті постарайтеся зрозуміти, що ж дійсно ви хочете і як цього досягти. У четвер у вас буде шанс виправити свої помилки. Обов’язково зробіть те, про що давно мріяли, і тоді вам пощастить.
Схоже, грошей вам не вистачає. Але пошук додаткових коштів найкраще починати не цього тижня. Скоро настануть стабільність і рівновага. У п’ятницю краще не сперечатися з керівництвом і не вкладати кошти у сумнівні заходи.

Водолій

Тиждень обіцяє бути аж ніяк не нудним, хоча і непростим. Можливі зміни у кращий бік у стосунках з діловими партнерами, а розумний компроміс під час переговорів дозволить досягти накресленої мети. Будьте обережними при спілкуванні з офіційними особами. Не всі ваші висловлювання припадуть до душі, що може внести розбіжності у життя колективу і стати причиною для непорозумінь. П’ятниця – сприятливий день для початку подорожей. І в жодному випадку не переносьте заплановану відпустку!
Цього тижня особливо несолодко доведеться метеозалежним представникам знака. Погода може бути досить примхливою – і все це позначиться на вашому самопочутті. Можливі сонливість, головний біль, перепади тиску. Зірки рекомендують вам більше відпочивати, уникати стресів, знизити фізичні та психологічні навантаження. Тримайте під рукою ліки – а також чайник з міцним чаєм і флакончики з ароматичними олійками.
Цього тижня можливий вдалий поворот подій у вашому особистому житті. Непорозуміння й образи почнуть відступати, і ви знову відчуєте, що потрібні й кохані. Вдалими для побачень будуть вівторок, середа та п’ятниця.
Цього тижня особливо великих надходжень наразі не буде, але вашому фінансовому становищу ніщо не загрожує. Колеги можуть спробувати зображати видимість роботи в той час, коли працювати доведеться вам.

Риби

Найвищу цінність цього тижня матимуть ваші безкорисливість і чистота помислів. Вам майже нічого не вдасться зробити для себе, проте дії альтруїстичного характеру матимуть приголомшливий успіх. У вівторок слід якомога менше потрапляти на очі керівництву, інакше вам дадуть завдання, яке може перешкодити повноцінно відпочити у вихідні. Середа – відповідний день для наведення порядку як у справах, так і в думках.
Якщо є можливість хоча б частину шляху пройти пішки – скористайтеся нею. Для вас зараз дуже корисно якомога більше бувати на свіжому повітрі. Та й, взагалі, зайвий раз порухатися не зашкодить.
Емоційне напруження поступово знижується. Ви починаєте відчувати, що все не так погано, як вам здавалося. Загадайте бажання, і воно обов’язково здійсниться. Кризовий момент у взаєминах залишився позаду. У четвер святкова романтична вечеря допоможе створити гармонійну атмосферу.
Цього тижня будуть вдалими великі покупки. Але постарайтеся адекватно оцінювати свої фінансові можливості. У середу або четвер ви можете абсолютно законно очікувати на нові фінансові надходження.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers