rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня краще утриматися від рішучих дій як у ділових, так і особистих сферах. Доведеться вгамувати свої амбіції, ви можете бути необ’єктивними. Намагайтеся не допускати негативних думок. Ваша енергетика буде настільки сильною, що вони можуть матеріалізуватися. Не дозволяйте собі різких оцінок стосовно інших. У неділю не покладайтеся на допомогу малознайомих людей.
Можуть загостритися проблеми зі шлунком. Намагайтеся харчуватися якомога простіше, уникайте важкої, жирної їжі. Можливо, вам варто проконсультуватися з гастроентерологом.
Єдине, що може порушити любовну ідилію – це ваше бажання постійно бути об’єктом уваги. Це може викликати роздратування у вашого партнера, тим більше, що його поведінка обіцяє бути бездоганною.
Тиждень несприятливий для вашого фінансового становища. Постарайтеся поводити себе економніше, щоб брак грошей не дуже гнітив вас. У магазини краще заходити рідше.

Телець

Цього тижня ви можете стати занадто емоційною людиною і завдати клопоту не тільки собі, але й іншим. Будьте обережними з новими знайомими, оскільки є небезпека потрапити на гачок до людей зі сумнівною репутацією. Не слід приймати поспішні рішення, краще прислухатися до інтуїції. Період вдалий для пошуків роботи та налагодження дружніх стосунків. Проявіть такт при спілкуванні з колегами.
Ви хочете чогось – і вам здається, що ви зможете це все здійснити. Але чи достатньо у вас сил? Деякі ваші ідеї було б непогано обговорити з вашим лікарем і тренером – якщо ви займаєтеся під керівництвом інструктора. Можливо, доведеться внести якісь корективи.
Легковажність не завжди вам до лиця. На початку тижня постарайтеся не дражнити кохану людину, провокуючи її на напади ревнощів. Найкраще – не давати ні найменшого приводу. Влаштуйте свято кохання.
Фінансова стабільність – можлива, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Намагайтеся не робити дурниць у п’ятницю, не розслабляйтеся, інакше вам не уникнути великої втрати грошей. У п’ятницю також варто задуматися над зміною роботи.

Близнюки

Цього тижня ви можете видати чимало ідей, більшість з них будуть цілком життєздатними і прибутковими. У четвер у вас може з’явитися бажання почати все спочатку. Ви або вирішите кардинально змінити імідж, або перебудувати будинок, або безжально викинути все, що накопичувалося роками. Вдалий час для нових починів! У суботу буде можливість застосувати теоретичні знання на практиці.
Зверніть увагу на стан вашої шкіри. Можливо, їй потрібне додаткове зволоження. Якщо ви не впевнені в тому, що ж потрібно вашій шкірі – спробуйте отримати консультацію косметолога. Не скупіться, ці витрати зараз виправдані.
Цього тижня на романтичному фронті очікується тимчасове затишшя, але це – ненадовго. Вам просто дали час для усвідомлення і зміни себе. Все одразу отримати від життя неможливо. Наберіться терпіння. І вже незабаром ваші бажання здійсняться.
Відповідальність і активність можуть вам знадобитися у кар’єрному зростанні. Цього тижня важливо не упустити таку можливість або почати цікавий творчий проект. Причому, вам вдасться не тільки піднятися на новий щабель, але і втриматися на ньому. З фінансами проблем не буде: саме час витратити трохи на оновлення гардероба.

Рак

Цього тижня не слід дозволяти співробітникам і керівництву сумніватися в тому, що у вас є своя позиція у важливих питаннях. Якщо ви з чимось не згодні – висловлюйте свої заперечення одразу. У першій половині тижня владнайте дрібні побутові справи, а другу половину краще присвятити відпочинку. В п’ятницю можуть зав’язатися корисні знайомства.
Тиждень ідеальний для того, щоб проходити обстеження, відвідувати фахівців. Саме зараз слід зайнятися своїми зубами. Постарайтеся отримати з цього сприятливого періоду максимум.
Не дозволяйте втручатися у ваше особисте життя стороннім, ви повинні самі вирішити всі проблеми. Ви – чарівні і привабливі, тому швидко впораєтеся. У вихідні на вас чекають романтичні пригоди. Неділя – чудовий день для побачень.
Складний у фінансовому плані тиждень. Ваші плани можуть залишитися нереалізованими через відсутність необхідної суми. Однак до кінця тижня у вас з’являться кошти. Можливо, ви навіть отримаєте премію.

Лев

Ваш внутрішній світ вимагає до себе дбайливого ставлення. Збагачуйте його новими враженнями і відчуттями. Підіть у театр, влаштуйте зустріч зі старими друзями. Займайтеся лише тими проблемами, на які вказує ваша інтуїція. Постарайтеся не доводити справу до сварок із близькими.
Будьте уважними до того, що ви їсте. Страви, продукти, які ви обираєте, повинні бути свіжими. Дозволені заморожені продукти – але не консерви; постарайтеся відмовитися від напівфабрикатів. Ті, хто не любить готувати, можуть перейти на фрукти, овочі та зелень. Єдиний можливий для вас виняток – дитяче харчування, але і ним зловживати не слід.
Вам просто необхідний спалах активності в особистому житті, але для цього потрібен час і ваше бажання. Навіть трохи змінивши свій імідж, ви досягнете успіху. Кохана людина постане перед вами зовсім іншою, ніж ви її знали раніше.
Здійснення нових проектів може вимагати матеріальних витрат, але вони окупляться з лишком, щоправда, вже в наступному місяці. Остерігайтеся помилок у документації. У суботу в неформальній атмосфері зможете укласти партнерський контракт на тривалу перспективу.

Діва

Ви встигнете реалізувати майже всі накреслені плани. Намагайтеся не метушитися і вірити у власні сили. Давати собі раду з проблемами вам доведеться самостійно. Сконцентруйтеся і дійте, для вас буде важливим будь-який позитивний результат. Будьте уважними до всіх пропозицій в особистій сфері, не упустіть свою удачу. Якщо у вас виникне бажання вчитися чомусь новому, постарайтеся його здійснити.
Покорчіть гримаси перед дзеркалом – обличчя, так само, як і тіло, потребує правильного навантаження і так само страждає від гіподинамії. Зробіть гімнастику для очей. Особливо корисна вона для тих, хто цілими днями сидить перед монітором комп’ютера.
Тиждень вас потішить емоційною ста­біль­ністю. Ви будете оточені увагою і турботою коханої людини. Постарайтеся відповісти тим же, зробити їй приємний подарунок. Бажано провести вихідні разом.
На нові фінансові надходження поки що розраховувати не доводиться. Обережніше з розвагами, які вимагають значних витрат. Перш ніж узяти кредит або дати в борг, варто добре подумати про можливі наслідки. У вівторок і середу будуть вдалими ділові зустрічі.

Терези

Від вашої рішучості й енергії залежатиме успішна реалізація ваших задумів. Постарайтеся збагатити себе новою корисною інформацією. Перша половина тижня промине успішно. Друга половина може бути складнішою, особливо, якщо ви не будете дотримуватися обіцянок, даних партнерам. Постарайтеся уникати конфліктів на роботі. Не бажано псувати взаємини навіть з тими, хто не поділяє вашу точку зору. При спілкуванні зі старшими родичами у вихідні будьте стриманішими.
Зараз – вдалий час для того, щоб збільшити фізичне навантаження. Можна ускладнити програму тренувань, особливо, якщо ви використовуєте один і той же комплекс. Дуже корисні біг, плавання, стрибки, їзда на велосипеді. Спробуйте зробити щось із цього щоденною практикою.
Постарайтеся не злякати примхливу фортуну. Ваші стосунки починають поступово налагоджуватися, але ви намагаєтеся квапити події. У вас буде достатньо часу для спілкування і зустрічей з коханою людиною. У неділю на вас чекає особливо романтичний вечір.
У п’ятницю можливі вдалі серйозні придбання. Постарайтеся не витрачати занадто багато коштів у вихідні. Можливі важливі ділові зустрічі, не упустіть довгоочікувані дзвінки в понеділок і середу. Уважно переглядайте фінансові папери, перш ніж підписувати їх.

Скорпіон

Приємно відчувати себе важливою людиною, повага надає впевненості у власних силах. За цей тиждень ви багато досягнете. Зміцняться ваші позиції у професійній сфері. Робота принесе прибуток і цікаве коло спілкування. Ваш успіх може викликати заздрість недоброзичливців, проте вони не зможуть заподіяти вам шкоди. Постарайтеся розділити всі радощі і проблеми з коханою людиною. Бережіть свої і чужі нерви. Вихідні присвятіть домашнім справам і близьким людям.
Швидше за все, представникам вашого знака доведеться застосовувати медичні препарати або давати їх родичам. Уважно прочитайте інструкцію із застосування. Не соромтеся ще раз проконсультуватися з фахівцем, а то і не одним. Відстежуйте терміни придатності лікарських засобів.
Ви зараз особливо привабливі. Вам залишиться тільки вибирати, намагаючись при цьому не втратити своє щастя. На вас чекає кохання і приємні сюрпризи.
На початку тижня ваші кошти можуть розійтися на дрібні придбання. Це – не привід для смутку. Не відмовляйте собі ні в чому. Друга половина тижня буде вдалою. Є велика ймовірність отримання великої суми, яка стабілізує ваш бюджет. Ви досягнете порозуміння з найвищим керівництвом.

Стрілець

Не забувайте про почуття власної гідності, але постарайтеся не задирати ніс. Зараз вдалий час для знайомства з потенційним роботодавцем, бажано, в неформальній атмосфері. Не потрібно боятися змін, навіть при невеликих зусиллях вам вдасться досягти істотних результатів. Ви переконаєтеся в тому, що є необхідними безлічі людей, будете корисними близьким.
Слідкуйте за своїми позою і поставою. Постарайтеся не сидіти нога на ногу; не сутультеся – багато хвороб ідуть від викривленого хребта. Слабкі м’язи спини потрібно зміцнювати. Якщо ви будете тримати спину прямо півгодини на день безперервно, а паралельно почнете за допомогою силових вправ будувати м’язовий корсет, із сутулістю ви розпрощаєтеся.
Цей тиждень дуже сприятливо позначиться на ваших взаєминах із коханою людиною. Після колишніх непорозумінь можливе довгоочікуване примирення. У середині тижня на вас можуть очікувати нові знайомства.
У першій половині тижня ймовірні нові фінансові надходження. Будьте обережними у висловлюваннях у четвер, інакше ви створите непотрібні проблеми з колегами і діловими партнерами. В суботу можете розраховувати на підтримку друзів.

Козеріг

Кількість справ на роботі дедалі збільшується. Не переживайте, всі проблеми вирішите, якщо проявите зібраність і зосередженість. Не соромтеся застосувати свої знання на практиці. У четвер постарайтеся не витрачати час на балаканину. Не плануйте на п’ятницю вирішення відповідальних питань, є ризик помилитися або стати жертвою обману. У вихідні діти потішать вас своїми успіхами, якщо ви знайдете час з ними поспілкуватися.
Багато що зараз залежатиме від того, чи правильно ви харчуєтеся. Якщо ви відчуваєте занепад сил – перегляньте свій раціон. Почніть враховувати кількість калорій, а також білків, жирів і вуглеводів, які надходять у ваш організм щодня. Пийте не менше, ніж два літри води на день.
Кохана людина може звалити на ваші плечі додаткові турботи. Але не робіть нічого понад силу. Неділя – вдалий день для спільної прогулянки.
Не забувайте вчасно платити за кредитами й оплачувати комунальні послуги. Цього тижня вам доведеться розраховуватися за деякими борговими зобов’язаннями. Ви можете отримати доходи від раніше виконаної роботи, можливо, повернуть борг. Однак, швидкість відтоку коштів буде вищою, ніж швидкість надходжень.

Водолій

Не будьте легковажними, остерігайтеся спілкування у сум­нів­них компаніях, інакше можете не по­мі­тити, як перетворитеся на виразника чужих інтересів. Вам, схоже, доведеться виступати перед великою аудиторією. Постарайтеся підготуватися і не хвилюватися. Заплановані справи у четвер успішно завершаться. У п’ятницю тримайте свої плани при собі. В суботу краще зайнятися повсякденними справами, а вечір присвятити приємному романтичному відпочинкові.
Перша половина тижня промине якнайкраще – але на вихідних ви можете почувати себе не дуже добре. Зверніться до лікаря – зараз правильніше перепильнувати. Можливо, вчасно зреагувавши, ви зможете провести вікенд саме так, як вам хотілося.
Цього тижня вам, можливо, доведеться відчути брак уваги і тепла. Шукати винного – безглуздо, краще перегляньте свої плани на тиждень. Імовірно, розважатися доведеться на самоті або з друзями. Втім, п’ятниця – вдалий день для зустрічей.
Цього тижня можете сміливо починати нові справи, колеги підтримають вас, керівництво заперечувати не буде. Однак, можливі деякі фінансові проблеми і пов’язані з ними обмеження. Найбільш вдалими днями можуть бути вівторок і субота. Вихідні можна присвятити покупкам.

Риби

Цього тижня необхідно продумати стратегію майбутніх дій. Реальний шанс втілення у життя раніше задуманого в кар’єрі. Успіх – цілком можливий, але в першій половині тижня не слід привертати увагу керівництва. Не завадить проаналізувати атмосферу в колективі. Вона повинна бути робочою – без інтриг чи панібратства. Будьте обачними при особистому спілкуванні. Можуть розкритися ваші таємниці, порушивши спокій у родині.
Останнім часом ви схильні брати на себе більше, ніж готовий витримати ваш організм. Ви перевтомлені – навіть якщо поки що не помічаєте цього. Якщо не почнете відновлювати енергію, досить скоро у вас можуть початися проблеми зі здоров’ям. Спробуйте на якийсь час змінити розумову працю на фізичну – або навпаки. Корисним буде залишитися три дні на самоті.
Постарайтеся ретельніше обдумувати свої дії і слова. Є небезпека вибовкати зайве з дуже далекосяжними і вкрай неприємними для особистих стосунків наслідками. Не варто створювати собі репутацію базіки.
Цього тижня вірогідні великі витрати, однак у вас буде можливість заробити. Є ймовірність вдало зробити велику покупку. Якщо задумали купити подарунок близькій людині, то цю ідею варто почати втілювати в життя негайно.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers