rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Subaru оновила седан Legacy
Компанія Subaru офіційно представила оновлену версію седана Legacy, призначену для північноамериканського ринку. Зовні автомобіль відрізняється від свого
  Title
  
попередника новими бамперами, іншою решіткою радіатора і новими фарами головного освітлення.

У цей же час видимих змін в інтер’єрі оновленого Subaru Legacy значно менше. За твердженням автовиробника, в салоні автомобіля почали використовувати більш якісні матеріали, а також з’явилося нове кермове колесо. Крім того, до 6,5 дюйма зросла діагональ дисплея StarLink, а для найдорожчих версій седана тепер стала доступна інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим екраном.
Гамма двигунів американської версії Subaru Legacy залишилася незмінною. Початковим двигуном, доступним для оновленого седана, як і раніше, є 2,5-літрова «четвірка», що видає 177 кінських сил. Топовим мотором, який встановлюють на Subaru Legacy, залишився 3,6-літровий V6, що розвиває максимальну потужність 259 кінських сил. Обидва мотори агрегатуються тільки з варіатором Lineartronic, який, як запевняють представники Subaru, завдяки новому ланцюгу став менш гучним.
Помітно змінився і список додаткового обладнання оновленого Subaru Legacy. Наприклад, комплекс систем безпеки EyeSight навчився автоматично гальмувати при русі заднім ходом. Крім того, на рестайлинговому седані з’явилися повністю світлодіодні фари головного освітлення Steering Responsive Headlight, які змінюють напрямок світлового пучка залежно від поворотів кермового колеса.
Публічна прем’єра оновленого Subaru Legacy 9 відбудеться у лютому і пройде в рамках чиказького автосалону. На американському ринку новинки повинні стартувати цього літа.

Volkswagen посів перше місце за продажами у світі

Автосвіт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers