rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Оформлення посилок в Україну: Поради від менеджера «Атлантік Експрес» Сергія Гілевського
Title  
  

Скільки можна переслати посилок в Україну на одного отримувача без сплати митних платежів? На що варто звертати увагу при складанні посилок? Що можна пересилати, а що ні – про це та інше наша розмова із менеджером «Атлантік Експрес» Сергієм Гілевським.

– Зараз з’являється багато чуток навколо зниження митної вартості товарів, що пересилаються в Україну. Яка ваша думка з цього приводу?

 – Справді були такі законодавчі ініціативи від українських чиновників, називались різні цифри, навіть безмитна вартість на рівні 22 євро для одного отримувача, але наразі нічого не змінилось. Громадяни України досить активно висловили своє невдоволення щодо таких нововведень. На одного отримувача в Україні можна і надалі висилати посилки загальною вартістю не більше, ніж 150 євро без сплати митних платежів. Яка буде ситуація в майбутньому? Моя думка, що митну вартість зменшать, і це тільки питання часу. Значно простіше замість інвестування і розвитку економіки держави, боротьби з корупцією, намагатися наповнювати бюджет через розширення бази оподаткування та запровадження додаткових платежів та зборів. Це не вимагає надзусиль чи особливих знань від чиновників. Єдине, що всі зміни мають мати під собою реальні дослідження та розрахунки. Інакше це буде намагання зазирнути якомога глибше в гаманець пересічного українця та матиме сумнівний економічний ефект. Практика Білорусі показує, що радикальні зміни – це, скоріше, негативний досвід.

– На що ви порадите звертати увагу при відсиланні посилок за кордон, як не створювати собі зайвих клопотів на митниці?
– У загальному, нічого складного тут немає і у більшості наших клієнтів не виникає з цим жодних проблем. Можу порадити не класти дорогі речі, такі, як телефони, електроніку (зокрема, предмети побутової та цифрової техніки) в одну посилку у великій кількості, що автоматично збільшує її вартість у рази і, відповідно, – це вже предмет для оподаткування на серйозну суму. Бути уважними, якщо на речах є цінники і, відповідно, вартість речей перевищує 150 євро. І звичайно, не пересилати в посилках заборонені предмети: тютюн, гроші, дорогоцінні метали, зброю чи запчастини до неї тощо.

– Які бувають випадки чи історії, коли люди відсилають заборонені до пересилки речі?
– Ми не надаємо таку інформації про наших клієнтів, єдине, що добре, що таких ситуацій насправді дуже мало при відправленні посилок зі США. Попрошу тільки людей менше слухати поради сторонніх. Стосовно будь-яких запитань ви завжди можете нам зателефонувати й отримати відповідну інформацію: що можна пересилати, а що ні.

– Як часто йде відправлення посилок в Україну?
– Ми відправляємо авіа та морські посилки щотижня в Україну як зі США, так і з Канади. Конкретно в Чикаго та околицях ви можете здати ваші посилки нашим агентам до середи, та фірмам партнерам «Continental USA» в Українській околиці та «Kalyna» в Палатайн до четверга поточного тижня. І, відповідно, щоп’ятниці ваші посилки вирушають у подорож в Україну.

– Якщо виникає необхідність терміново відправити посилку авіа в п’ятницю, чи є така можливість?
– Так, така можливість є, ви можете здати вашу посилку в п’ятницю, з 8 до 11 години ранку, в центральному офісі «Атлантік» у Бріджвю, і вона буде відправлена того ж дня.

– Скільки часу, в середньому, посилка перебуває в дорозі?
– Авіа – від 6 до 14 днів – залежно від регіону та населеного пункту в Україні. Швидше отримують посилки в Західній Україні. Морем посилка може їхати від 4 до 6 тижнів. Ми постійно проводимо оптимізацію логістичних процесів і маємо намір привозити посилки в найкоротші терміни, зокрема, і морські. Наразі активно працюємо над тим, аби покращити сервіс постачання морських посилок. Сподіваємося, клієнти вже цього місяця переконаються, що посилка приїжджає значно швидше.

– Яка ваша цінова стратегія?
– Ми пропонуємо послуги з оптимальним співвідношенням ціна/якість, одним з найкращих на ринку – 0,85 центів за паунд морем та 2,59 за паунд авіа та і надалі будемо тримати найнижчі та прийнятні для людей ціни.

З будь-яких питань щодо посилок ви можете зателефонувати:
Atlantic Express Corp.
708-907-3039

Що треба зробити перед співбесідою

Кооперація

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers