rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ У світі набирає популярності флешмоб «United Ukraine»
 Title 
  Євген Чолій

  Title
   Німеччина
Понад 2500 учасників із 21 країни світу лише за тиждень долучилися до флешмобу «United Ukraine», який уже втретє проводиться до Дня Соборності України. Учасником флешмобу може стати кожен, хто підтримує Україну, прагне її єдності та припинення військової агресії з боку Росії. Організаторами флешмобу є громадські організації «Ukrainians» та «Батьківщина Молода».

«Стає дедалі важче відслідковувати учасників флешмобу «United Ukraine», адже фото з’являються у мережі та надходять до організаторів з різних куточків України та світу чи не щохвилини. Лише за останню добу до флешмобу долучились понад 1000 учасників. Вже маємо учасників з Австралії, Канади, Португалії, США, Аргентини, Литви, Латвії, Угорщини, Нігерії, Йордані, Ірану, Анголи, Китаю, Словенії, Німеччини, Норвегії, Польщі, Туреччини, Сербії, Бельгії та звичайно ж України», – розповів координатор флешмобу Олексій Захарченко.

У 2017 році партнерами флешмобу виступили Міністерство закордонних справ України та найбільші організації, що працюють з українською діаспорою: Світовий Конгрес Українців, Українська Всесвітня Координаційна Рада, ГО «Global Ukraine» українські діаспорні організації в Австралії, Канаді, США та інших країнах. Флешмоб підтримали багато відомих людей, зокрема: конгресвумен США Мерсі Каптур, депутат Європейського Парламенту Валентінас Мазуроніс, президент Світового Конгресу Українців Євген Чолій, депутат Національних Зборів Угорщини Ярослава Хортяні, посли України в Португалії, Аргентині, Нігерії, Ірані, Йордані, Китаї та Словенії. Також флешмоб благословив Блаженніший Любомир Гузар.

«Цього року ми вирішили акцентувати увагу акції на території України та тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу. Ми плануємо залучити учасників із 200 населених пунктів в Україні та понад 40 країн світу. З 18 січня розпочинаються найактивніші дні флешмобу, і впевнений, що ми всі з вами побачимо ще дуже багато цікавих фото з різних куточків України та всієї планети», – поділився очікуваннями Олексій Захарченко.

Верховний архієпископ-емерит Ук­ра­їн­ської Греко-Католицької Церкви Блаженнійший Любомир Гузар благословив флешмоб «United Ukraine».

«Згідно з Божою волею, кожний з нас належить до якоїсь родини бо, через наших батьків ми одержали від Господа дар життя. Тому Господь вчить нас особливо шанувати нашого батька і нашу матір та любити нашу рідню – наших братів і сестер. Рівно ж з Божої волі кожний з нас родиться сином чи дочкою якогось народу. Наш нарід, у ширшому розумінні того слова, також є нашою родиною, тому часто вживаємо слова – наша батьківщина. Любити наших батьків та нашу батьківщину – це наш святий обов’язок.

Хто з нас собі щиро усвідомить оті вище згадані правди, повинен без труду зрозуміти свій життєвий обов’язок – так думати, так говорити, так діяти, так ставитися до своїх співвітчизників, щоб ота родинна єдність, яку Господь вложив у нашу людську природу була нормою нашого життя. Цю тему треба представляти в теорії та у практиці щоденного життя.

Такі нагоди як 22 січня та інші символічні чи історичні дати треба використовувати, щоби свідомість єдності народу стала частиною мислення кожного громадянина. А, водночас треба у практиці суспільного життя старатися кожночасно здійснювати. В такий спосіб найкраще будемо вирішувати різні проблеми, які наш нарід мусить розв’язувати, щоб відбудувати потужну Українську державу. Буду молитися, щоби милостивий Господь щедро обдаровував наш нарід та щоб ми – діти Українського народу – Його дарами раділи та їх якнайкраще використовували» - написав Блаженнійший Любомир Гузар у своєму посланні до учасників флешмобу.

22 січня, в День Соборності України, організатори флешмобу проведуть публічну акцію в м. Київ, на якій презентують журналістам та громадськості роздруковані фото з учасниками флешмобу з різних країн світу та куточків України.

У 2016 році у флешмобі взяли участь понад 15 000 учасників із 68 країн світу та 117-ти населених пунктів в Україні. До флешмобу долучились президент України Петро Порошенко, глава Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, Генеральний секретар Світового Конгресу Українців Стефан Романів, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, народні депутати України, депутати Європарламенту та багато інших.

Title  Title
Норвегія

Йорданія

 Title Title
 Австралія

Аргентина

 Title Title
 Валентінас Мазуроніс

 Китай

 Title Title
 Словенія США


Офіційна сторінка флешмобу на Facebook
http://www.facebook.com/events/350999328591859/

За що українці цінували роботодавців у 2016 році

Переїзд заради роботи: які складнощі очікують на новому місці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers