rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Завдяки своїй працездатності ви можете досягти небувалих висот уже цього тижня, поки інші тільки долучаються до робочого процесу. До кінця тижня постарайтеся викроїти час для близьких. Субота – найбільш вдалий день для домашніх клопотів.
У найближчі дні вам варто активніше вживати продукти, багаті на залізо. Чудово, якщо ви любите яблука – їх можна їсти на сніданок, обід і вечерю. Краще – перед основною трапезою, оскільки яблука посилюють апетит.
Романтичне побачення не підведе ваші очікування. Цей вечір ви за­пам’я­та­є­те надовго. Настрій після зустрічі з коханою людиною буде чудовим. Але от у п’ятницю доведеться більше думати про роботу, ніж про особисте життя.
У першій половині тижня бажано не приймати серйозних рішень, у робочий ритм ви будете входити досить повільно. У четвер можливі цікаві фінансові пропозиції. У неділю ділові новини потішать вас.

Телець

У вас може виникнути відчуття, що від вас занадто багато вимагають і занадто мало дають. У першій половині тижня вам необхідно буде ретельно виконувати свої професійні обов’язки, долаючи таємний опір деяких своїх колег. Четвер і п’ятниця – сприятливий час для того, щоб робити кар’єру. Не забувайте про впливових покровителів.
Цього тижня представникам вашого знака не слід повністю викидати зі свого раціону солодке. Балуйте себе – це піде вам тільки на користь. Можна з’їсти шматочок шоколаду, але ніяк не цілу плитку за один раз. Будь-які швидкі вуглеводи правильніше їсти до полудня, ідеальним часом для них є другий сніданок.
Якщо вас засмучує тимчасове затишшя і самотність, то цього тижня є ймовірність змінити ситуацію, що склалася. Постарайтеся не сидіти вдома, виходьте у світ. У вас є чудовий шанс зустріти свою долю на вернісажі або в кафе.
Фінанси нарешті перестають «співати романси» і наступає стабільний тиждень у фінансовому плані. Можливі нові надходження на зарплатний рахунок. У п’ятницю постарайтеся не витратити занадто багато на розпродажах.

Близнюки

Цього тижня вам доведеться врівноважувати деякі риси свого характеру, щоб досягти накреслених цілей і не повторити помилки недавнього минулого. Ви зможете отримати саме те, що давно хотіли. У вихідні дні відпочити від проблем вам вдасться тільки вдома. Тому, якщо на цей день заплановані зустрічі, їх бажано відкласти. Якщо, звичайно, ви не хочете вирішувати чужі проблеми.
Якщо ви схильні до виникнення головного болю – цього тижня ви будете почувати себе гірше, ніж зазвичай. Мігрень може стати вашою частою гостею. Намагайтеся більше відпочивати – вам не рекомендовані перевантаження і стреси. Дихайте свіжим повітрям – гуляйте, частіше провітрюйте приміщення. Уникайте місць великого скупчення народу; відмовтеся від відвідування розважальних заходів.
Ви – енергійні і, немов магнітом, притягуєте до себе людей. Кохану людину ви можете вразити новим вибухом почуттів. Однак, не бажано починати таємний роман. Романтична пригода цього тижня може обернутися відчутними неприємностями.
Фінансове становище – цілком стабільне. На вас чекає додаткове джерело доходу, причому, це буде цікавий, творчий проект. Неділя – сприятливий день для покупок. У вівторок можливі фінансові надходження.

Рак

Цього тижня на вас можуть очікувати нові знайомства і цікаві зустрічі. Зі самого початку тижня будьте готові до зміни роботи і кола спілкування. У четвер на перший план вийдуть не слова, а вчинки. У п’ятницю вас може накрити хвиля роздратування: постарайтеся не влаштовувати надто гучні скандали. Якщо на вас чекає співбесіда або екзамен, ви складете їх успішно. У вихідні вам буде що відзначити з близькими людьми.
Відкладіть заплановані на цей тиждень подвиги – зараз ви не в найкращій для цього формі. Потіште своє тіло чимось особливо приємним, розслаблюючим. Зараз не бажано стригти волосся та лікувати зуби.
Тиждень може початися досить прохолодно, але вже до середини можлива відлига у стосунках. Однак, постарайтеся все ж не згоріти в полум’ї пристрасті. Вівторок і субота – найкращі дні для побачень.
Будьте обережними, не витрачайте зайве. Грандіозні плани можуть обернутися великими витратами. У середу вірогідні фінансові надходження. Не поспішайте з ними розлучатися, вони вам знадобляться для іншого.

Лев

На початку тижня вам потрібно зайнятися вирішенням старих проблем і завершенням справ, розпочатих ще минулого року. На вас може підстерігати добре замаскований обман. Починаючи з четверга, настає сприятливий час для старту чогось нового і незвичайного. Проявляючи себе з кращого боку, ви здобудете авторитет в очах інших. Вдалими можуть бути задуми, які ви будете реалізовувати в суботу. У неділю поставтеся з увагою до проблем домашніх.
Якщо ви хочете у загальних рисах зрозуміти, чи все у вас гаразд зі здоров’ям – уважно розгляньте свої нігті, волосся, обличчя. Вони можуть розповісти вам про хвороби, що тільки починаються. Губи і язик є «дзеркалом» травного тракту, очі – печінки, вуха – нирок та сечовиділення, ніс – дихальної системи. Стан шкіри може свідчити про порушення функцій внутрішніх органів і залоз.
На вас чекає емоційний підйом, але згодом – затухання почуттів. І це може не найкраще позначитися на ваших стосунках із коханою людиною. У четвер ви ризикуєте відчути себе самотніми. Такий настрій – ненадовго, в суботу раптова зустріч може все змінити.
Закулісні угоди і фінансові афери можуть вдарити по вашій кишені. Вам нададуть певні кредити довіри, але загальна фінансова ситуація буде залежати не тільки від вас. Вдалий час для підготовки звітів та вирішення податкових питань.

Діва

На роботі, яких би зусиль ви не докладали, істотних змін у вашому становищі поки що не передбачається. Зате цього тижня ви можете успішно вирішити проблеми з житлом. У четвер краще не приймати поспішних рішень в особистому житті. Субота потішить цікавою інформацією, яка дозволить змінити на краще стан справ у сім’ї. У середу можете сміливо розраховувати на допомогу друзів або рідних.
Більше гуляйте, дихайте свіжим повітрям. Використовуйте різні методики релаксації – на вулиці і вдома. Займайтеся гімнастикою; корисно медитувати під спокійну музику або звуки природи. Постарайтеся нікуди не поспішати, ні з ким не сваритися. Вам слід привести в рівновагу свою нервову систему. Відмовтеся від м’яса – хоча б на кілька днів.
Цього тижня доля може розщедритися на несподівані знайомства, які принесуть, окрім романтичних пригод, ще й практичну користь. П’ятниця і субота – вдалий час для побачень. У неділю рекомендовано влаштувати зустріч із друзями.
Цього тижня можна планувати вдалі ділові переговори, які відкриють широкі перспективи. Понеділок і середа – хороший час для покупок. Краще вибирати речі дорожчі й якісніші.

Терези

Удача може опинитися на вашому боці, але нині вона буде донезмоги лякливою. Вам необхідно реалістично подивитися на речі і не обманювати себе марними надіями. Деякі люди з вашого оточення покажуть свої справжні обличчя. Крім того, така відвертість дозволить зміцнити ваші взаємини з тими людьми, яким ви дійсно необхідні й не байдужі. Починаючи з четверга, проявіть ініціативу в чомусь новому, хоча це схвалять далеко не всі.
Останнім часом ви зовсім себе не бережете – і це позначиться на вашому самопочутті. Ви будете відчувати втому – і при цьому вас може мучити безсоння, ранок ви будете зустрічати, не відпочивши. Ймовірний постійний голод, який деякі представники знака почнуть вгамовувати калорійною їжею. Максимально розвантажте себе – і забезпечте собі постійний приплив свіжого повітря. Це – лише перший крок.
Спілкування з коханою людиною буде більш втомлювати, ніж із друзями. Постарайтеся спокійно відреагувати на її критичні зауваження. У середу відверта розмова допоможе з’ясувати багато моментів.

Скорпіон

Тиждень буде насиченим різноманітними подіями. Не поспішайте і не прагніть негайно починати щось нове, постарайтеся не форсувати події. Вам чітко дадуть зрозуміти, що вас цінують і на вас розраховують. Постарайтеся зберігати душевну рівновагу і вчіться тішитися тому, що маєте. І на вас чекає справжній успіх!
Вашому тілу потрібен відпочинок. Присвятіть цей тиждень релакс-процедурам. Підіть у СПА-центр – там вам підберуть програму з урахуванням ваших потреб. У центрі на вас чекає спеціальна атмосфера, яка впливає на зір, слух, нюх і тактильні відчуття.
Ви – чарівні і привабливі, сповнені енергії. У вас є сили, щоб впоратися з усіма проблемами. До кінця тижня на вас чекає справжня любовна ідилія. Тільки не дозволяйте нікому втручатися у ваше особисте життя.
На початку тижня можливі нові фінансові надходження. Керівництву і замовникам сподобаються ваші ідеї і нестандартний творчий підхід до поставлених завдань. Ваш авторитет зросте, серед колег з’являться друзі й однодумці.

Стрілець

Тиждень буде смугастим. Втім, світлих смуг буде значно більше, ніж чорних. Впоратися зі серйозними завданнями допоможе вам творчий потенціал, особливо, якщо ви не соромитиметеся його проявити. Велику роль відіграє інтуїція. Підтримка може прийти з абсолютно несподіваного боку, можливий початок нових партнерських взаємин. Але не забувайте, що проблеми треба вирішувати, а не скаржитися на життя.
Ваша шкіра може виглядати просто чудово, якщо за нею правильно доглядати. Підіть до косметолога й обговоріть з ним засоби, які ви використовуєте. Найімовірніше, щось можна скорегувати – щоб результат був кращим. Запишіться на чистку, побалуйте своє обличчя, шию, руки масками.
Нове знайомство може запаморочити вам голову й серйозно зачепити ваші почуття. Але не дуже захоплюйтеся. Цей роман буде швидкоплинним.
Тиждень цілком успішний у фінансовому плані, що дозволить реалізувати давні задуми. У четвер вірогідні фінансові надходження. Обговоріть із близькими людьми можливі фінансові питання.

Козеріг

Перші два дні тижня сприятливі для далеких поїздок, подорожей – ділових, розважальних і пізнавальних. У четвер постарайтеся уникати тісного контакту з керівництвом, офіційними особами, людьми старшого віку і, взагалі, з будь-якими представниками влади. Упродовж цього дня вам можуть пред’явити претензії. П’ятницю постарайтеся використовувати для виправлення своїх помилок, насамперед, стосовно колег по роботі. У суботу ввечері вам буде потрібно досить багато вільного часу, щоб владнати проблему, що виникла раптово.
Хвороби не зламають вас – якщо ви їм це не дозволите. Цього тижня дуже багато залежатиме від вашої сили волі і настрою. Кращий спосіб захворіти – влягтися у ліжко і почати себе жаліти. Якщо хочете залишатися у формі – приділяйте належну увагу профілактиці, їжте вітаміни, більше часу проводьте на свіжому повітрі. Головне, будьте впевнені, що нічого поганого з вами не трапиться.
Цей тиждень обіцяє удачу в подорожах і коханні, якщо ви зумієте стриматися і не висловите свої претензії коханій людині. У четвер є ризик відчути ревнощі та образу. Не драматизуйте ситуацію.
У першій половині тижня не варто спокушатися обіцянками партнерів, виконання доведеться чекати довго. У п’ят­ни­цю варто почати економити, можливо – утриматися від походів у кафе і магазини. Розраховувати на фінансові надходження цього тижня не доводиться.

Водолій

Ваша душа буде вимагати романтики, в той час, коли зірки рекомендують проявити якомога більшу практичність у всіх аспектах. Доля може дати вам шанс вирішити багато проблем. Дуже не завадить почуття міри, зокрема, і в роботі. В особистому житті зараз тиша і спокій. І поки що не варто шукати пристрасті і бурі. Вам доведеться розраховувати тільки на свої сили, оскільки друзі і родичі при всьому бажанні нічим не зможуть вам допомогти.
Ваш організм зараз прагне того, щоб бути здоровим – енергії у нього достатньо. Ваше завдання – не перешкоджати, а допомагати йому. Мінімальні позитивні зміни зараз можуть дати значний ефект – бо період для них – ідеальний. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Якщо відчуваєте необхідність щось уточнити – зверніться до лікаря.
У полі вашого зору може з’явитися давній знайомий. Це сплутає плани і привнесе якесь збентеження почуттів. У середині тижня метушня поступиться місцем гармонії в особистому житті. Вихідні дні будуть сповнені приємних зустрічей і сюрпризів.
Цього тижня ваша ініціатива у фінансових справах дозволить зміцнити ваш авторитет у колективі. Можна чекати підвищення на роботі. У п’ятницю будуть вдалими ділові зустрічі з бізнес-партнерами. У вівторок або середу вас можуть потішити фінансові надходження.

Риби

Вас можуть спантеличити і навіть засмутити проблеми у професійній сфері. Доведеться вживати рішучих заходів, зокрема, і таких, які вам не дуже подобаються. Вибір, який вам доведеться зробити, може змінити вашу подальшу долю. Вам знадобиться порада колег по роботі або близьких друзів. В особистому житті образливість лише зашкодить вам, більше посміхайтеся і жартуйте.
Постарайтеся харчуватися правильно, не переїдаючи, але і не голодуючи. Зірки кажуть, зараз для представників вашого знака вкрай не бажані будь-які обмеження раціону – але це не означає, що треба об’їдатися солодким або жирним. Прислухайтеся до потреб свого організму. Можна застосовувати вітаміни – попросіть лікаря або фармацевта підібрати комплекс, який максимально відповідає вам за складом і режимом застосування.
Можлива позитивна динаміка в особистих стосунках. Якщо ще зовсім недавно вони мали дружній характер, то зараз можуть перейти у любовну сферу. Починають виконуватися ваші заповітні бажання, однак не вимагайте занадто багато.
Ваше фінансове становище – цілком стабільне. Вас супроводжує успіх у бізнесі, і, можливо, навіть в авантюрних починах. Це в будь-якому випадку краще, ніж застій. Головне – вміти прораховувати ризики. В суботу не варто планувати серйозні покупки.

Гороскоп на 2017 – рік Вогняного Півня

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers