rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ У Новий рік ми з ціною не забаримося!
 Title
  Гаряча лінія українською 800-754-3530
Всім відомо, що, незважаючи на холод та сніг, Різдво і Новий рік – найгарячіший час для купівлі машини. Про нові програми, популярні моделі, а також таємниці вигідної покупки ми поспілкувалися з Алексом Дубинським, керівником відділу продажів у Arlington Toyota.

– Які програми фінансування ви б хотіли відзначити?
– Чесно кажучи, за 27 років роботи в «Тойоті» я таких програм ще не бачив, тому що, здебільшого, у нас є нульове фінансування майже на всі автомобілі, і багато з них передбачають фінансування на 72 місяці, плюс cash rebates.
Також зараз у нас чудові програми на лізинг. Наприклад, якщо у вас закінчується лізинг на Camry або RAV4 – при купівлі нової моделі ви отримуєте $500 loyalty cash, які також можна використовувати як down payment. Навіть на Highlander з’явилася спеціальна програма, якої не було три роки. Триває програма, що передбачає два роки безкоштовного техобслуговування.
– Якщо йдеться про техобслуговування, чи варто купувати сертифікований старий автомобіль?
– Всі сертифіковані моделі проходять дуже детальну інспекцію за стандартами «Тойоти», тому до цих машин чудово підходить опис «як нові». На всі ці машини «Тойота» також продовжує заводську гарантію. Додатково до нових машин у нас також великий вибір і сертифікованих моделей – понад 60 машин на лоті, є все – Corolla, Camry, RAV4, Highlander, Sienna. Ми їх дуже успішно продаємо. На них також є спеціальні програми фінансування – від 1.9% до 2.9%, що є одними з найнижчих ставок фінансування.
– Які машини зараз найбільш популярні?
– Це – як і раніше, Corolla, Camry і RAV4, але також набирає популярність і новий Highlander 2017 року, тому що в машині вже інший двигун, інша трансмісія і більш красивий сучасний дизайн.
– Існує міф, що позашляховики і кросовери – більш безпечні для зими. Чи це так?
– Не зовсім. По-перше, тому що будь-який кросовер – вищий, ніж седан, відповідно, і центр ваги при повороті вищий, і на великій швидкості ці машини більш схильні до перекидання і ковзання, ніж будь-який седан. По-друге, чим менша машина, тим більше в ній опцій безпеки, і тим міцніша конструкція кузова. Єдина перевага SUV, мабуть, у тому, що вони здатні «йти» по снігу, піску або бездоріжжю, але, я так розумію, що наші покупці все ж не так часто з бездоріжжям мають справу, – посміхається Алекс.
– У святкові дні в дилерських центрах традиційно дуже багато покупців. Чи існують які-небудь дні або години, коли трафіку буде менше?
– Безумовно, період, починаючи зі суботи, 24-го грудня, і до суботи, 31-го – це найбільш завантажений тиждень, тому я завжди раджу перед поїздкою зателефонувати і призначити appointment, щоб переконатися, що вам приділять достатньо уваги, незважаючи на наявність безлічі покупців. Це буде дуже напружений тиждень, але я обіцяю, що кожен, хто прийде з наміром купити машину, її придбає. І обіцяю, що ми з ціною не забаримося!
– За статистикою, при купівлі машини більшу частину часу витрачають на оформлення документів. Чи існують способи заощадити й уникнути передсвяткової метушні?
– По-перше, я завжди раджу своїм клієнтам зробити домашню роботу і, прийшовши в дилерський центр, точно знати, яку модель, якої комплектації і кольору вони хочуть придбати. Тому що якщо раптом дружина хоче один колір, а чоловік – інший, то деколи доходить і до бійки, – сміється Олексій.
По-друге, для всіх, хто йде на фінансування, дуже важливо заздалегідь знати всю необхідну інформацію про роботодавця – точну назву компанії, точну корпоративну адресу, точний номер телефону. Іноді, особливо, якщо у компанії багато офісів, і людина не знає точно, які реквізити використовувати, просто знайти їх уже забирає величезну кількість часу.
По-третє, переконавшись, що ви володієте всією цією інформацією, я всім наполегливо рекомендую телефонувати і призначати зустріч. Таким чином, ви можете бути впевнені, що вам приділять належну кількість уваги, і вам також не доведеться втрачати час в очікуванні.
– Що б ви побажали нашим читачам до Різдва і Нового року?
– Всім бажаю, безумовно, міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх мрій, і щоб небо над нами було мирним.
Якщо у вас є якісь запитання чи потрібна порада, телефонуйте – завжди буду радий допомогти. Мій прямий номер: (847) 208 – 4600.

ДОВІДКА:
Алекс Дубинський – керівник відділу продажів у Arlington Toyota. Досвід роботи в авто-бізнесі – 27 років.

Автор: Віра Савченко,
«Новини Чикаго»

Переїзд заради роботи: чи легко дається таке рішення

Оформлення посилок в Україну: Поради від менеджера «Атлантік Експрес» Сергія Гілевського

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers