rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організація Global, яка постійно розвивається, нещодавно відзвітувала про свої цьогорічні досягнення. Понад 300 молодих, а також досвідчених, але юних душею, фахівців підтримали Passport to Possibilities Gala, кампанію зі збору коштів для некомерційної організації.

Вона ставить перед собою мету допомогти кваліфікованим іммігрантам, які мають дозвіл на працевлаштування, поліпшити навики з пошуку роботи і знайти своє місце серед інших американських працівників.
Представники газети «Час і Події» відвідали цей святковий збір коштів, що відбувся у Venue One, в Randolph. Гості спілкувалися за коктейлем, після чого приступили до обіду, а ввечері провели час за танцями.
Віце-президент із програм Rebecca Tancredi підкреслила, наскільки важливою є діяльність організації. Адже тренінги, які організовує організація, змогли прослухати понад 10000 кваліфікованих іммігрантів. Також завдяки їй більш, ніж 3800 кваліфікованих іммігрантів змогли отримати роботу за фахом.
Дарина Марченко-Бернхардт поділилася з нами подробицями особистої історії. Вона прибула до США з України, шукала роботу, була волонтером Upwardly Global. А потім сама стала членкинею організації і тепер допомагає іншим досягти мрії.
Гості організації, які також зробили свій внесок у збір коштів, були однаково вражені цілями, які перед собою ставить організація, і тим, скільки їй вдалося досягнути.
Ми знайшли роботу в Upwardly Global, яка має дуже велике значення для української громади у Чикаго. Тренінги у цій організації та інші послуги є безкоштовними для людей, які можуть подати заявку. Як підкреслюють організатори, вони прагнуть стати професійною мережею для заявників і допомогти їм налагодити професійні зв’язки, необхідні для того, щоб отримати роботу в США.
Для отримання додаткової інформації звертайтеся на www.upwardlyglobal.org

Title
Title
Title
Title
Title
Title

На старті кар’єри: що цінують у роботодавцях спеціалісти-початківці

Особливості горизонтального і вертикального типів кар’єри

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers