rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Брендова колекція ZELENKO
Запрошуємо вас у незвичайну подорож разом з новою українською зірочкою на теренах Америки, лікарем за фахом і дизайнером за покликанням – Галиною Hostetler-Гаврилюк. Це буде непроста дорога, бо стелитиметься вона барвистими та яскравими нитками, рівно мережаними хрестиками, промовистими та багатими орнаментами.

А починався цей шлях з давнього буковинського містечка Чернівці, де наша героїня Галина, яка працювала в той час лікарем, знайшла ще один витік для своєї творчої натури – вишивання.
І здавалося, не було у тому нічого незвичного, бо ж в Україні так велося з покоління в покоління – у години відпочинку від щоденних турбот і праці жінка виливала свою любов і зажуру, думки і сподівання у вишиванні.
І так багато було у Галини тієї любові і тих задумів, що українська вишиванка помандрувала країнами Європи. І тепер можна знайти вишиті її руками речі у приватних колекціях в Італії, Австрії, Австралії, Франції, Португалії, Німеччині, Польщі.
Восени 2003 року дорога наша проходить аж через океан і повертає до США. А разом з нею – давні задуми Галини відкрити свою справу. І тепер далеко від рідного дому ця думка стає ще більш важливою, бо вишивання набирає нового змісту. Тепер це не лише естетичне задоволення, а й та ниточка, що поєднує Галину з рідною землею. А ще – це спосіб пропагувати свою культуру, давню і багату, це шлях до поєднання її з іншими багатими культурами світу, це шлях до взаємозбагачення.
  Title
  
Компанія Halyna’s Embroidery, зареєстрована в 2008 році, стала першим офіційним втіленням усіх задумів і напрацювань Галини. Серед перших клієнтів – представники української громади, що надзвичайно тішилися вишиваному вбранню від Галини, стильному, сучасному і водночас зі збереженням національного колориту і культурної спадщини. А за ними серед клієнтів з’явилися і представники інших національностей, які із задоволенням носили вишиваний одяг, бо було у ньому щось нове і досі невідоме.
Такий надзвичайний інтерес до одягу з вишивкою, що далеко переріс задоволення запитів української громади, створив хороше підґрунтя для Галини, щоб переосмислити ідею і розширити напрямки діяльності. Саме так Halyna’s Embroidery у 2016 році переросла у новий бренд – ZELENCO.
І відтоді розійшлася наша дорога у багатьох різних напрямках – з’явилися запрошення на приватні й публічні покази, зібралася достатньо багата колекція одягу для того, щоб сміливо заявляти про себе у конкурсах.
Розбудовуючи ZE­LEN­CO, Галина та її колеги насамперед дбають про те, щоб не загубити самобутність та автентичність одягу, вміння підкреслити прості та оригінальні риси жінки, а разом з тим – і її багату внутрішню культуру. Тому, здебільшого, використовуються лише натуральні тканини: шовк, льон, шерсть. Європейський сучасний стиль крою гармонійно поєднується з етнічно багатою вишивкою, де переважають історичні мотиви давньої трипільської культури. Багато вишиваних орнаментів та візерунків, які хоч і беруть початки з давніх культур, у вбранні від Галини (або ZELENCO) досить вміло осучаснені, тому в такому одязі жінка комфортно почуватиметься і серед колег по бізнесу, а також прекрасно і заворожуюче виглядатиме і у світлі вечірніх вогнів.
Остання зимова колекція 2017 року – це зразок гармонійного поєднання класичних мотивів та оригінального стилю, підкреслення грації і самодостатності жінки. Здавалося б, скільки всього нового було створено у жіночому вбранні, а все ж повертаємося ми до того, що є простим і зручним. Творчі знахідки ZELENCO – натуральні тканини, класика й оригінальність крою, етнічно багата вишивка, зручність у використанні – чудове підтвердження того, що жінка вже була створена прекрасною, а одяг лише підкреслює її особливі риси і робить її більш вишуканою і загадковою.
ZELENCO – завжди у творчому пошуку. Галина та її колеги не бояться експериментувати, відкривати, вдосконалювати. Підвищений інтерес до здобутків компанії, щасливі та задоволені обличчя жінок, що придбали одяг ZELENCO, нові контракти, пропозиції та замовлення з різних куточків світу – все це дає підстави для впевненого руху вперед.
Пам’ятаєте, з чого починалася наша дорога? Так, з барвистої ниточки, що утворювала дивний візерунок у руках Галини. І тепер наша подорож триває! А ви – з нами?

Title  Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title


Галина висловлює щиру подяку всім, причетним до показу колекції:
моделям – Britteney Reynolds, Brianna Nichole Staffer, Ані Петриченко, Марії Пономарчук, Адіні Юрчак;
відповідальним за:
макіяж і зачіски – Юлії Калашніковій, Ані Петриченко, Тані Якуті, Євгенії Ломейко;
бісерні прикраси – Настасії Марусик, Діані Новак;
головні убори – Світлані Криштанович.


Світлини Світлани Вронської,
Alex Matt, Ірини Іщенко

«Наше членство – наша сила»

Зустріч з пораненим українським воїном

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers