rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Через зливу і буревій в Одесі настав Армагеддон
Саме так охарактеризувала ситуацію у Південній Пальмірі 20 вересня громадська активістка, журналіст, письменниця, консультант з комунікацій при Кабінеті Міністрів України Зоя Казанжи. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Одеса. Вчора було штормове попередження. Від учора ж, з 18.00, падає дощ. Щоб ви розуміли, сильний дощ у нашому місті – це вирок. Затоплені вулиці і т. д. Їду на роботу, яку спокійно можна було скасувати. Але не від мене то залежить.
Навкруги – Армагеддон. Пишуть, що вперше в Одесі Яндекс повідомляє про затори в 10 балів скрізь. Робота спецавтомобілів у такій ситуації – неможлива. Про сильний дощ було відомо 2 дні тому. Місцева влада, як завжди, навіть не почухалася. Не треба подвигів. Просто скасуйте навчання в школах. Попередьте про роботу лише ті службові організації, які забезпечують життєдіяльність міста. Організуйте рух громадського транспорту. Погодьте свої дії з організаціями, які підпорядковані Києву. І займайтеся ліквідацією наслідків. І повідомляйте місту, що відбувається, що ви робите для полегшення пересування містом. Хороше тренування перед холодною і сніжною, за прогнозами, зимою.
Але ж ні. Треба, щоб всі повбивалися в пробках, щоб затонули автомобілі, щоб швидкі волали сиренами... От навіщо ми їх обираємо?!
P. S. Щоб ви розуміли – 8 км я проїхала за 2 години».
За повідомленнями багатьох ЗМІ, 20 вересня в Одесі сильна злива затопила багато вулиць, зокрема, Балківську, Приморську, Вільямса, Ільфа і Петрова, а також частину Фонтанської дороги. На дорогах міста – 10-бальні затори. Стоять вулиці Краснова і Середньофонтанська, проспект Шевченка, Старопортофранківська, Михайла Грушевського, Отамана Головатого, Заболотного й інші міські артерії. Зупинено рух на більшості трамвайних і тролейбусних маршрутів.
Крім того, сильний вітер повалив дерева, які також стали причиною аварій і заторів. Так, на Миколаївській дорозі, в районі «Метро», на автомобіль упало дерево. В результаті цього, водій, що був за кермом, отримав травми. Постраждалого забрала швидка допомога.
Складною ситуацією скористалися деякі таксисти, підвищивши ціни, мінімум, утричі.

Росія vs світ: петля затягується…

Хатія Деканоідзе розповіла про затримання злочинного угрупування в Затоці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers