rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ «Правий сектор» змусив депутатів Овідіопольської селищної ради надати землю для храму УПЦ КП
Депутати Овідіополької селищної ради на своїй десятій сесії відмовили громаді Української православної церкви Київського патріархату у виділенні землі під спорудження храму. У відповідь на це патріоти Овідіополя, а також одеський «Правий сектор» повністю заблокували сесійну залу.

  Title
  
Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Одеської облорганізації ГО «Правий сектор» Сергій Стерненко, патріоти не мають наміру закривати очі на те, що депутати селищної ради працюють лише в інтересах Російської православної церкви Московського патріархату, яка офіційно підтримує збройну агресію проти нашої держави. Своє повідомлення Сергій проілюстрував влучною карикатурою та власними світлинами, на яких бачимо московських «батюшок», які хотіли потрапити на сесію. А нижче вже з’явилася ціла низка коментарів. Сергій Солтасюк: «Нехай помахають кадилом... може стіни розійдуться». Олеся Денисенко: «Сергію, розверніть їх у бік російського кордону і дайте їм копняк для прискорення. Хто вони такі, щоб виступати проти української церкви в Україні?»
На наступній сесії Овідіопольської селищної ради, яка відбулася в середу, 31 серпня, активістам «Правого сектора» і патріотам Овідіополя вдалось переконати депутатів демонополізувати релігійне життя в районі. Незважаючи на те, що так само під стінами стовбичили московські попи, депутати під тиском громадськості, яка знову заблокувала сесію, таки проголосували за виділення землі парафії Української православної церкви Київського патріархату, яку місцева громада не могла отримати понад останніх 10 років. «Дотиснули!» – написав з полегшенням Сергій Стерненко.

Христове і наше Преображення

Вірність правді Божій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers