rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Урочисте відзначення 25-ї річниці Незалежності України у Норт-Порті
Title 
 Осередок ім. св. Андрія, прикрашений прапорцями 
Українська громада в південно-західній частині Флориди гідно відзначила 25-у річницю Незалежності України в середу, 24-го серпня ц. р.

У вівторок, 23-го серпня, члени Громадського комітету зійшлися в осередку ім. св. Андрія, щоб прикрасити залу та приготовити перекуску на наступний день. А декоративні українські прапорці були розміщені Євгеном Томашоским та його помічниками біля North Port City Hall (200 прапорців), в осередках ім. св. Андрія Українського села, Української Біблійної церкви та при Соборі Входу в Храм Пресвятої Богородиці. Вітерець розвівав прапорці, які привертали увагу людей, що проїжджали головними вулицями.
У середу, 24-го серпня, біля входу до North Port City Hall зібралося багато членів української громади та працівників місцевого уряду з нагоди урочистого підняття американського та українського прапорів Українсько-Американськими ветеранами на чолі з полковником Романом Рондяком, Ігорем Гронем, Мар’яном Бойсюком та Євгеном Томашоским. Американський та український гімни виконали всі присутні під проводом Ані Рейнарович. Прокламацію 25-ї річниці Незалежності України прочитала мер Норт-Порту Жаклін Мор. Подяку від громади висловила проф. Віра Боднарук і запросила всіх присутніх до осередку ім. св. Андрія на перекуску.
У святково прибраній залі осередку члени Громадського комітету радо вітали гостей. Голова Громадського комітету Віра Боднарук привітала гостей українською мовою, а Дарія Томашоска, заступник голови, привітала англійською. Отець Олег Сацюк та пастор Михайло Якубович провели молитву та поблагословили громаду. У веселому настрої відбувалася святкова перекуска, а на кінець було подано торт з написом «Happy 25-th Birthday Ukraine».
Успішним відзначення 25-ї річниці Незалежності України завдячуємо членам Громадського комітету – Дарії та Євгенові Томашоским, Анні-Марії Суслі, Ромі Ґуран, Лесі Попель, полк. Романові Рондяку, Ненсі Возній, Одарці Горбачевській, Каті Стецюк, Вірі і Богданові Боднарукам та членам управи осередку.

Title  Title
 Мер Норт-Порту Жаклін Мор читає прокламацію


 Отець Олег Сацюк та пастор Михайло Якубович
проводять молитву

 Title
 Вид на залу

Фото Анни Марії Сусли та Богдана Боднарука
Автор: проф. Віра Боднарук, голова Громадського комітету

Як українцям перемагати на медіа-фронтах і чому це потрібно робити

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок, він у «Рідну школу» закликає!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers