rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Знаменитій одеській «п’ятірні» подарували п’ятикімнатну квартиру
Title  
 Мер міста Геннадій Труханов
вручає подарунки породіллі
 
Такий щедрий подарунок від мерії отримала співробітниця комунального підприємства «Міський інформаційно-аналітичний центр» Оксана Кобелецька, котра 24 червня народила п’ятьох дітей – трьох хлопчиків і двох дівчаток.

Адже народження п’ятірні – це унікальний випадок не тільки для Одеси, а й для всієї України, саме тому місцева влада робить усе можливе, аби допомогти та підтримати велику родину.
Після того, коли новонароджені набралися сил, їх перевели на другий етап виходжування в дитячу міську лікарню імені академіка Рєзніка, обладнану сучасним медичним обладнанням. Нині і мама, і малюки наразі забезпечені необхідною медичною допомогою та ліками в повному обсязі. Оксана вже виховує трирічну доньку, яка стане старшою сестрою одразу трьом братикам і двом сестричкам. У родині вибрали імена новоспеченим одеситам – Денис, Дарина, Владислав, Олександра і Давид.
19 липня в Одеській міській дитячій лікарні № 1 ім. Рєзніка мер міста Геннадій Труханов вручив багатодітній родині Оксани Кобелецької та Сергія Семенова сертифікат на п’ятикімнатну квартиру № 213 (площею в 124,5 кв. м) в будинку по вулиці Проценка, 50, а також свідоцтва про народження малюків і на підтвердження статусу багатодітної родини. Окрім того, від міськради сім’я отримала в подарунок два дитячі візочки (для трійні та для двійні), сертифікат на забезпечення безоплатним дитячим харчуванням та підгузниками впродовж 12 місяців. У мерії зазначили, що віднині родина перебуває на повному забезпеченні міста.

Сотенний УПА «Кривоніс»: «Українців з поляками має об’єднувати спільне майбутнє»

Родину, яка всиновить одеського знайду Вовчика, оберуть за конкурсом

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers