rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ Лише той Учитель, хто живе так, як навчає (Г. Сковорода)
У нашій школі українознавства особлива увага приділяється розвиткові творчих здібностей учнів. Найбільш ефективним у досягненні цієї мети є проведення різних типів і видів уроків, які ґрунтуються на потребах та інтересах учнів.

У ногу з часом у цьому напрямку проводить роботу вчитель географії школи українознавства ім. В. Стуса Неля Варениця, яка 13 лютого провела відкритий урок у 9 класі на тему: «Міста України». Урок був побудований дуже цікаво і проходив як презентація. Кожен учень вибрав і розповів про своє місто; для прикладу, Єлизавета Кривокульська представила Київ, Твердохліб Зеник підготував розповідь про місто Коломия, Брендис Данилко показав відео про пошив хутряних виробів у Тисмениці, Мамчур Вікторія зацікавила своєю розповіддю про гарне місто Тернопіль, Блажкевич Ірина – про Львів, Конопка Артур представив місто Одеса, а Юрчик Меленчук вибрав місто Донецьк.
Учні підготували спеціальні реферати з фотографіями міст. Було приємно слухати, як кожен уважно і зосереджено розповідав про свої враження від роботи над заданою темою. Дуже цікаво спостерігати за учнями під час роботи в класі, особливо, якщо розвиваються творчі здібності учнів! «Іскра, що запалює творчість, закладена в самому зерні духу». Так писав великий Микола Реріх.
Пані Неля Варениця привнесла в урок особливий дух, дала учням задоволення від самого процесу навчання і, як наслідок, у дітей була радість від отриманих знань, умінь і навичок. А також – і втіха від спілкування з учителем, і від безлічі цікавої інформації, отриманої під час уроку.
Молодці діти і молодець учителька!!!

Title Title 
  

Автор: учитель укр. літератури школи українознавства Л. Галатима

Знову Великий піст

Благовіщення Пресвятої Богородиці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers