rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Українці Португалії приєдналися до загальноєвропейської акції: «2 роки російської агресії»
Сотні українців зібралися на площі Comеrcio в центрі Лісабона, щоб приєднатися до мирної ходи і таким чином вкотре звернути увагу португальського суспільства на триваючу вже два роки російську військову агресію проти України.

Два тижні тому українські громадські організації надіслали президентові Португальського парламенту звернення з проханням продовжувати дію економічних та політичних санкцій проти Росії-агресора.
Акція, організована Асоціацією «УПЄ – Україно-Португальський соціально-культурний центр» та Спілкою українців у Португалії була широко висвітлена центральними португальськими телевізійними каналами, які передали головні меседжі українців: Росія є країною-агресором; Крим є Україною; в Україні відбувається не громадянський конфлікт, а війна Росії проти України; світ повинен зупинити агресію Путіна!
На акції також були присутні українські дипломати на чолі з послом Інною Огнівець, яка звернулася до українців із закликом продовжувати активно допомагати Україні.
Особливим моментом сьогоднішньої акції також були фотоекспозиції, виготовлені за сприяння народного депутата 7-го скликання Олега Панькевича на основі фотовиставки «Війна за мир», із життя на передовій лінії фронту бійців окремої штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї ОМБр ЗС України та виступ української співачки, що проживає у Португалії, – Нараяни, яка наприкінці минулого року взяла участь у благодійному турне, організованому ВО «Свобода» на Сході України для захисників нашої Батьківщини.
Як супровід, під час мирної ходи поряд зі скандуваннями українців гасел різними мовами з вимогою зупинити агресію Путіна звучала пісня Джамали «1944», яку українці в Португалії вибрали музичним символом сьогоднішньої акції і яку будуть активно підтримувати на конкурсі Євробачення.

Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
  


Українська ідентичність перемагає «Русский мир» у Португалії

Святу Дня вишиванки – 10 років. Цьогоріч воно відбудеться за підтримки корпорації «Міст»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers