rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ 2016 Toyota RAV4 SE: більше, ніж просто «Хліб з маслом»
Взагалі, стати «ворогом народу» дуже просто – достатньо сказати, що тобі не подобається Toyota RAV4, й одразу різко збільшиться кількість сусідів, які почнуть «капостити» біля твоїх дверей.

Насправді, до зовнішності 4-го покоління народ звик, і у виробника ця модель – як своєрідний «хліб з маслом», для прикладу, в одному тільки 2015 році модель Toyota RAV4 була продана 315 412 разів. Маючи такі високі показники, складно йти на «ризик», але цьогоріч виробники Toyota на це зважилися.

  Title
  Title
  Title

Дизайн

Нові фари і невелика зміна кузова повністю змінюють зовнішній вигляд авто. Є два шикарні кольори – блакитний (ELECTRIC STORM BLUE), помаранчевий (HOT LAVA) і, звичайно, залишили гаму «черствих» варіантів. Читаючи цю статтю, може здатися, що подібні колірні рішення «занадто сміливі», але поки ви не переконали себе в подібному, просто порівняйте – перед тим, як зробите вибір. До речі, SE (нова комплектація в цьому році) обладнана унікальними алюмінієвими дисками і додатковими щитками (нехай навіть і пластиковими) – як спереду, так і позаду.

Що під капотом?

Усі ті ж 2,5 літра, що виробляють 176 кінських сил при масі 3,630 фунтів. Так, мотор успішно дає собі раду на свіжому снігу, навіть з урахуванням повного приводу, але точно не зірве з вас шкарпетки. Можливо, хтось і згадає, що раніше була комплектація з двигуном V6. Але ці перегони ціни й економічності – в них Toyota завжди буде вибирати «кількість проданих машин» замість «задоволення одиничних покупців». Так, у принципі, і чинить абсолютно будь-який «масовий» бренд.

Салон

Всередині все досить просто. Ідея в тому, що все, чого ви торкаєтеся, не стане для вас сюрпризом. Витратити час на пошук доведеться тільки якщо вам потрібно відключити систему стабілізації.

Підвіска

Стала кращою. Тепер на поворотах ви не матимете відчуття, що кузов ніби трохи «пливе». Мабуть, усе завдяки змінам у передній підвісці. На поворотах машина поводиться добре, що не може не тішити. Автомобіль можна назвати комфортним, але за рівнем жорсткості підвіски з 5-ти я б дав 3. У моєму розумінні, контроль важливіший, ніж так званий комфорт, і це, швидше, плюс. Однак, варто зазначити, що тут, знову ж таки, вся справа «у справі смаку», вже вибачайте за каламбур.

Опції

Керування кришкою багажника, USB, Bluetooth та індикація мертвих зон, Keyless... Навіть вгорі ми не змогли увімкнути всі опції, які ви зможете знайти у новій RAV4, за що виробникові – окремий плюс.

Динаміка

Чудово розганяється до позначки 30 миль на годину. Педаль газу і гальма мають невеликий хід і дозволяють керувати машиною досить плавно.
У вашому розпорядженні – два режими водіння, Eco і Sport.

Загальне

Зовнішні зміни помітні і, швидше за все, допоможуть RAV4 стати лідером продажів у 2016 році та обігнати CR-V. Це, як і раніше, «хліб з маслом» на настільки популярному ринку кросоверів, де Toyota не здається, а, скоріше, буде набирати дедалі більшої популярності. Оновлення та мінімальний «тюнінг» деталей дозволяють запропонувати вам привід для оновлення. Прокидаючись вранці, ви снідаєте приблизно однаково день у день? Тоді, мабуть, пора вашому RAV4 надати «сирного присмаку» й оновленого вигляду.

Автор тексту і фото: Денис Біндарєв,
“Новини Чикаго”


P. S. Переконливе прохання – подивіться в бік блакитного або оранжевого кольору! Саме в цьому виконанні настільки впізнавана машина виглядає на всі 5 з плюсом.
[email protected]
Найкращі ціни на цю модель, а також найширший вибір комплектацій – в Arlington Toyota Scion.
Записуйтеся на тест-драйв до Алекса Дубінського: (847) 208-4600

Я – банкір

2016 Toyota Camry: випробуваний рецепт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers