rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Світлих свят Різдвяних усім казковим Людям!
 Title 
  Title
  Title
  Title
  Title
  
Життя, наче метелиця, вирує ще більше, особливо в час святковий. Згадується, якими були свята в нашому українському дитинстві, й стає від того затишно на душі. Приємні клопоти, рутина приготувань.

Вже наші діти жваво нишпорять коло ялинки, очікують дарунків і від св. Миколая, і від нас, батьків. А ми, дорослі, очікуємо зустрічей із родичами та друзями.

Особливо в цей час ми стараємось не обділити своєю увагою і тих, що потребують її найбільше, чиє життя не є в сім’ї. Знову і знову згадуємо в наших молитвах про сиріт і просимо Господа зігріти їхні серця терлом, дати їм відчути хоч крихту затишку і любові та оберігати їх.

У вихідні дні, 13, 19 і 20 грудня 2015 року, наша благодійна організація «Українські жінки в бізнесі» успішно завершила дистрибуцію близько 200 вітальних листівок, створених власноруч нашою членкинею, мисткинею Оксаною Амброз http://www.itsoksana.com, котра пожертвувала весь прибуток для сиріт-інвалідів із Краковецького, Буківського та Залучанського сиротинців.

Ще раз дякую всім нашим волонтерам: Лілії Попович, Катерині Maндяк, Ользі Наконечній, Наталії Oниськo та всім щедрим парафіянам і донорам Української греко-католицької церкви святого Йосипа Обручника і Української католицької церкви святих Володимира й Ольги.

Особливі слова вдячності керівництву і священикам обох парафій.

Дякую братству церкви св. Йосипа та нашій прихильниці – пані Христині Сютрик.

Хочеться окремо згадати подружжя Мусій-Муштук, подружжя Прохоренків, п. Лідію Матвишин, п. Оксану Амброз та подякувати за їхні приватні пожертви.

З вашою допомогою ми зібрали $2.600.

Нами вже надіслано $2.000 на потреби сиріт-інвалідів м. Краковець, м. Букова, Львівська обл. Незабаром буде опублікована оновлена інформація про прогрес на сторінці організації у Фейсбук. Просимо долучатись: www.facebook.com/UkrainianWomenInBusiness/

Наша уповноважена у Львові, волонтер Наталія Кузмич, відвідає цього місяця саме цих особливих діток. В минулому ми вже мали можливість встановити нову систему опалення в Краковецькому сиротинці та закупили нові ліжка для Буківецького сиротинця.

Ще одну тисячу доларів передали на ремонт дитячої кімнати-спальні Залучанського сиротинця, де діти-інваліди, прикуті до ліжок, проводять більшість свого часу. Ми й надалі співпрацюємо з волонтерами благодійної мережі з м. Івано-Франківськ.

Рік 2015 подарував нам особливу зустріч і з отцем Степаном Сусом, головою Центру військового капеланства Львівської архієпархії УГКЦ, настоятелем храму святих апостолів Петра і Павла у Львові.

Отець Степан Сус привіз фінансові звіти, листи подяки від 7 сімей, які втратили своїх героїв у війні на Сході України. Від себе хочу додати, що на цій світлині з о. Степаном немає, щонайменше, двох сотень людей, котрі доклались до цього проекту. В цей світлий час Різдва Христового хочеться згадати саме про всіх ДОБРОДІЇВ та запалити свічки-пам’яті за всіх Героїв, а також тих, котрі відійшли у вічність.

Уклінно дякуємо.

Ми отримали дуже сентиментальний подарунок, український прапор, підписаний дітьми Волновахи, Донецької області, учасниками спеціальної програми табору для дітей у Львові, яку наша організація профінансувала.

З 11 до 18 січня 2016 року відбудеться ще один спеціальний табір у Львові для дітей полеглих героїв, який ми також будемо підтримувати фінансово.

З допомогою наших щедрих донорів і спонсорів другого річного фандрайзингу «Обличчя милосердя» 4 жовтня 2015 року ми зібрали близько $14.000 і змогли допомогти багатьом людям, які зіштовхуються в даний час з дуже складними, трагічними життєвими обставинами.

Дякуємо всім казковим Людям, котрі допомагали та допомагають змінювати цей світ на краще, які невтомно несуть у нього справжню любов та милосердя. Низький уклін всім Доброчинникам та нашим Aнгеликам-Bолонтерикам. Світлих свят Різдвяних та тільки добра в цьому Новому році.

Казкові люди ходять поруч,
в кишенях носять світлячків,
в них пахне кавою огортка,
цвіте на ребрах живокіст.

У них на скронях по листочку,
у них на віях по сльозі,
в них волошкові, сині очі,
вони їдять зимою сніг.

Казкові люди з плоті й крові,
все відають: про день і час,
вони хитають головою,
тримаючи за руки нас.

Вони жують із наших пригорщ
нещастя, наче м’якуші,
і моляться за нас так тихо,
що ми здригаємось вночі.

Незайманим дарують квіти,
а дітлахам купують квас,
неначе зайві в цьому світі,
казкові люди біля нас.
(Костянтин Мордатенко)
Для тих читачів, кого зацікавила діяльність організації «Українські жінки в бізнесі», подаємо контактну інформацію:
www.ukrainianwomeninbusiness.com

773-837-6262
Please Donate:
PayPal: [email protected]
DD:Selfreliance UAFCU # 02163803

Title
Title
Title
Title


Як школа українознавства «Барвінок» зустрічала св. Миколая. Враженнями ділиться сам св. Миколай!

“Піратські пригоди на морі“

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers