rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ З Новим 2016 роком! З Різдвом Христовим!
Розпочинаємо наш 23-й рік радіомовлення на «Українській Хвилі» в Чикаго, WSBC 1240 AM Chicago. Щонеділі у надвечір’ї українського Чикаго ми з вами і ви з нами (WSBC 1240 AM Chicago, Ukrainian Wave, Sunday, 7-8 PM). Кажуть, кожне покоління має свої смаки та вибирає те, що йому до вподоби. Мабуть, це так, якщо від 1993 року ми на плаву в етері американського мовлення з українською піснею та авторськими програмами, з цікавими репортажами та найкращими гостями, які, не задумуючись над тим, що інтерв’ю триватиме не більше, ніж 15 хвилин, приїздять у студію, де в режимі живого мовлення у Чикаго з 1948 року на хвилі 1240, жодної неділі не зупиняючись, ведеться українська програма! Ми горді, що саме цією годиною (у «кращі» роки ми працювали ще у середу! 3 роки), ми продовжуємо розпочату подружжям Степаном і Люсею Самбірськими справу, забувши про вихідні, озброївшись запорукою моральної компенсації.
Для тих, хто починають радіосправу в діаспорі – пам’ятайте, що це неприбуткова, а, радше, збиткова сфера. Вона для тих, хто має силу волі витримати критику і кризу, для читаючих і пишучих, для тих, хто дружать з відмінками в українській мові і зі спонсорами, яких стає з роками дедалі менше. Наші ж – найстійкіші – значить найуспішніші! Їм, як і нам, залежить на тому, щоб медійний простір мав якісний зміст і незалежну думку. Це наша маленька, далеко не пафосна, частка в історію української журналістики в цілому, невидимий міст з Україною, з голосами Патріархів і волонтерів, письменників, політиків, істориків, науковців, священиків, артистів, студентів, слухачів...
Найголовнішим гостем цього року, ми, як редакція програми, обираємо Героя війни з російським окупантом Олексія Кондратенка! Нехай Тобі, Голубе, і тисячам інших новітніх Героїв, усміхнеться доля. Ми тішимося, що наша радійна родина тепер така велика! Дякуємо всім, хто з нами! Вважаємо за честь співпрацювати з усіма медійниками упродовж багатьох років у Чикаго і в інших містах США, а тепер, завдяки Фейсбуку, по цілому світі. Разом ми перевеслом потужної енергетики, обперізуємо Всесвіт. Зичимо вам добра, миру і любові в Новому 2016 році!

Щиро ваші Марія та Михайло Климчаки

Про Різдвяну просфору

Христове народження і наше переродження

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers