rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Нову одеську поліцію очистять від сепаратистів
  Title
  Антиукраїнські скріншоти зі сторінок одеських полісменів
Ми по праву пишаємося новою патрульною поліцією, яка прийшла на зміну продажній і корумпованій міліції. Але, як кажуть у народі, у сім`ї не без виродка, а одна паршива вівця всю отару поганить. Так і тут.

Увечері, 19 листопада, після того, коли користувачі Twitter почали детально вивчати аккаунти нових українських поліцейських, з’ясувалось, що Олексій Савкін, який зараз працює інспектором в Управлінні патрульної поліції міста Київ, у своєму аккаунті називав євромайданівців «бомжами» і «бидлом», а також писав численні дописи, де підтримував дії спецпідрозділу «Беркут». Стосовно нього нині триває службова перевірка, а поліцейського поки що відсторонили від служби. Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що Савкіна буде звільнено.

Прочитавши це повідомлення, одеські блогери вирішили придивитися уважніше та перевірити й одеських полісменів. На їхніх сторінках у соцмережі юзери виявили безліч постів про «Новоросію» та інші сепаратистські заклики. Як написав одеський активіст, член ВО «Свобода» Гліб Громов, хтось репостив вірші на підтримку «Беркута», а хтось сміливо позував в одязі з російською символікою.

Title  
 Одеські поліцейські на Потьомкінських сходах
дають клятву на вірність народу
 
І хоч аккаути були миттєво знищені, все ж скріншоти залишилися. Їх і оприлюднили завсідники Інтернету, назвавши поіменно і самих поліцейських-сепаратистів. Серед них опинилися співробітники патрульної поліції Давид Бородаченко, Микола Чернишов, Ігор Копилов, Євген Карпеченков, Валентин Петрика та Юлія Святченко. Всі вони під час Євромайдану засуджували тих, хто виступили проти влади, підтримували сепаратистів на сході країни і російську агресію. Юлія Святченко навіть побажала «бандерам потрапити в піч». Цих скріншотів досить для того, щоб ініціювати ще низку внутрішніх службових перевірок.

Коли про це дізнався одеський губернатор Міхеіл Саакашвілі, він 22 листопада написав на своїй сторінці у Facebook: «Я дуже пишаюся новими одеськими поліцейськими, багатьох із них знаю особисто та можу підтвердити, що, в цілому, це дуже чисті та патріотично налаштовані люди! Тому мене дуже стурбувала поява в мережі деяких антидержавних заяв кількох нових одеських поліцейських. Я розмовляв з головою Національної поліції і вимагав відсторонення від своїх обов’язків цих працівників. Хатія Деканоїдзе пообіцяла провести ретельне службове розслідування. Ми щодня будемо проявляти пильність, щоб сепаратистські чи корупційні бацили не закралися в здоровий організм нової поліції, й якщо їх виявимо, то будемо викорінювати швидко й ефективно».
Тож сепаратистам та посібникам ворога, який вбиває українців, місце за ґратами, а не на держслужбі.

Героя АТО Миколу Півторака в Одесі нагородили квартирою

Нерозмінний Фірташ та сусідній цар – проти козаків і турецького султана

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers