rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ «Помаранчева Хвиля» відзначає 10-у річницю організації
У суботу, 14 листопада, в приміщенні Українського Національного музею відбулося відзначення 10-ї річниці Української громадської організації «Помаранчева Хвиля».

Пройшло воно в надзвичайно дружній, сімейній атмосфері. Організаторам приємно було побачити багатьох членів і прихильників організації.
Громадська організація «Помаранчева Хвиля» створена на хвилі національного піднесення діаспори в Чикаго після подій Помаранчевої революції у 2005 році.
Українська громадська організація «Помаранчева Хвиля» є незалежною, неприбутковою організацією, яка об’єднує українців діаспори.
Метою УГО «Помаранчева Хвиля» є об’єднання новітньої хвилі української еміграції для подальшої праці на благо української громади в Сполучених Штатах Америки, в розбудові незалежної, соборної, демократичної Української держави, а також співпраця з попередніми хвилями еміграцій і різними релігійними конфесіями.
  Title
 
Своєю діяльністю організація сприяє згуртуванню та організації всіх представників української еміграції в США на засадах християнської моралі та національного патріотизму, захищає їхні права та інтереси; націлена на зміцнення і розбудову незалежної України; співпрацює з організаціями і представниками української діаспори для збереження і примноження їхніх надбань; сприяє формуванню атмосфери прихильного ставлення громадян Америки до України, встановленню взаємовигідних стосунків між обома державами.
Ведучим свята був заступник голови організації Юрій Сорока. Під час офіційної частини Василь Третяк зачитав короткий звіт діяльності організації за 10-тирічний період. Прозвучали спогади Тараса Василика, Юрія Мельника, Ігоря Худика про те, як організація створювалась і набирала силу. Привітали активістів представник каси «Самопоміч» Роман Яцківський і представник консульства України в Чикаго – Євген Дробот.
Надзвичайно насичену художню частину підготувала ведуча Анна Лукач. У програмі взяли участь переможці конкурсу «Талант української діаспори» Леся Багрій і Назар Карабінович, а також один за найталановитіших співаків Чикаго – Роман Сидорук. Хореографічний виступ продемонстрували юні танцюристи – брат і сестра Данило і Софія. Чудову музику на трубі виконав Ярослав Василишин.
Особливим гостем відзначення був гість з України, організатор проекту «Patch to Freedom», лідер гурту «Мандри» – Сергій Фоменко. Він поділився своїми спогадами про революційні події в Україні, передав привітання з Батьківщини і щирі слова підтримки.
Свято не відбулося б без допомоги молодих і надзвичайно активних членів – Наталії Штим, Мар’яни Гриців, Василя Стецюка і Андрія Серафина, котрі надзвичайно активно долучилися до роботи на громадській ниві.
Рада Організації висловлює подяку адміністрації Українського Національного музею за надане приміщення, касі «Самопоміч» – за фінансову підтримку.

Title
Title
Title
Title
Title
Title


УГО «Помаранчева Хвиля» – вже 10 років працюємо для громади!

«Буковинська осінь» у Чикаго: тепла, співоча і... смачна

«Добровольці Божої чоти» Леонід Кантер та Іван Ясній: Наш фільм – це наша зброя

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers