rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ FACES OF COMPASSION: «Українські Жінки в Бізнесі» – дітям героїв АТО

4 жовтня в Чикаго в Українському культурному центрі відбулася визначна подія, яка мала назву FACES OF COMPASSION. Організатори події, а це Ukrainian Women in Business, вже вдруге влаштовують свій річний збір коштів, щоб дати можливість нам з вами долучитись до благородної справи і допомогти дітям сиротам. Цього разу –  дітям героїв АТО. Ці діти насправді дуже потребують елементарних речей, таких як одяг, взуття, шкільне приладдя. А також нашої з вами уваги і небайдужості до їхніх проблем.


Спеціальними запрошеними гостями вечора були Мирослава Гонгадзе та Роксолана Богуцька. Мирослава виступила як ключовий доповідач, а Роксолана презентувала своє модне шоу.
Захід розпочався, звісно ж, зі спільної молитви і хвилини мовчання за загиблими в бою героями, що захищали Незалежність нашої неньки України.
Після молитви гості мали змогу переглянути на великому екрані кадри, що були зняті під час Революції Гідності. Далі організатори заходу розповіли присутнім, наскільки важливою є допомога кожного з нас, навіть найменша, адже, за життєвим кредо Софії Миколяш, засновника та виконавчого директора Ukrainian Women in Business, поодинці ми краплини, а разом – океан. У форматі фото-звіту було продемонстровано, що вже вдалось зробити завдяки пожертвуванням та відданій роботі волонтерів. А вдалось, насправді, чимало! В Українських інтернатах було встановлено вікна, опалення, закуплено матраци для лежачих хворих. Тепер життя цих діток хоч трішки, але стало легшим.
Коли слово взяла запрошена на подію Мирослава Гонгадзе, зал притих. Адже ця відважна жінка розповідала наскільки сильною є агресія Росії щодо України, і наскільки важливим є всім разом об’єднуватися і протистояти їй. Промова пані Мирослави нікого не залишила байдужим, а по закінченню виступу, під бурхливі оплески, дизайнер Роксолана Богуцька презентувала їй надзвичайно красиву вишиту сорочку, яку та одразу ж і одягнула.
Далі, згідно з програмою вечора, розпочався модний показ від Роксолани Богуцької. По справжньому подіумі ходили моделі, демонструючи якою талановитою пані Роксолана насправді є, адже зупинити свій вибір тільки на якійсь одній речі було практично неможливо. Всі сорочки, сукні, кептарики, та, навіть, чобітки були багато оздоблені і сповнені духом нашої України, її самобутністю, красою та силою. Багато гостей піднімались з крісел, щоб краще роздивитися ці витвори мистецтва.
Всі присутні також мали можливість поспілкуватися чи просто зробити фото на пам’ять із запрошеними гостями – Мирославою Гонгадзе то Роксоланою Богуцькою. А така прекрасна нагода в житті звичайної людини випадає ой як не часто. Ближче до закінчення вечора розпочався розіграш призів. Витягували та зачитували виграшні номери дітки присутніх у залі, які до того, завдяки продуманій організації, розважались з аніматорами у дитячій кімнаті. Також всі бажаючі мали змогу взяти участь у благодійному тихому аукціоні, пожертвувати гроші чи речі на потреби українських дітей-сиріт.
На мою думку, можливість займатись благодійністю є дуже важливою, вона дає відчуття того, що ти не просто так живеш, потонувши у власних побутових проблемах, а дійсно допомагаєш цьому світу стати хоч трошки кращим, приносиш свій посильний вклад у добру справу. Благодійність вчить нас бути відповідальними за те, що навколо нас. Хтось може допомогти фінансово, а хтось стає волонтером. Насправді, сама можливість допомогти тим, хто цього потребує, приносить велике задоволення для душі. Тому всіх небайдужих людей прошу долучатись до цієї благородної справи.

Title  Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title

 

Для тих читачів, кого зацікавила діяльність благодійної організації «Українські Жінки в Бізнесі», подаємо контактну інформацію:

www.ukrainianwomeninbusiness.com
PayPal: [email protected]
Ukrainian Women in Busineіs accounts at:
Selfreliance UAFCU #  16383.100
Офіс розміщено за адресою:
1702 W. Chicago Ave,
Chicago, IL 60622

У Блумінгдейл відкрили пам’ятник Небесній Сотні

Храмовий празник у соборі св. Софії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers