rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Маленькі українці Чикаго на честь Дня Незалежності провели футбольний турнір і вишкіл школи бойового гопака

Національне свято України маленькі українці, які мешкають у Чикаго, відзначили по-особливому. Поки дорослі вшановували свято у центрі міста церемонією підняття прапора України, малеча 22 серпня гилила у м’яча на дитячому футбольному турнірі «SC Connection-UA».

Свято відбулося у Smith Park в Українській околиці. Символічно, що учасники турніру були одягнуті у національні синьо-жовті кольори та кольори прапора ОУН – червоно-чорні. Переможці турніру отримали символічні медалі.
Нагадаємо, футбольний клуб «Connection» цьогоріч переміг на Кубку Великих Озер 2015. Це турнір, який проводять серед українських команд, що розташовані у містах на берегах Great Lakes. Ця перемога в історії команди стала четвертою з 2007 року.
А тим часом юні вихованці школи бойового гопака їм. Івана Нечая набиралися сили, здоров’я і знань у родинному спортивно-виховному таборі «Бескид» при парафії св. Йосифа, в оселі СУМ Барабу.
Гопаківці показали рівень своєї підготовки, а також красу бойового українського танцю. Утім, вихованці школи не тільки невтомно працювали, але й мали можливість покуштувати справжній банош, приготовлений на вогнищі у величезному казані, та інші смаколики.

 TitleTitle
 Title Title
 Title Title

 

Зберігаймо нашу національну ідентичність разом

У Чикаго вимагали від Росії негайно звільнити українських політв’язнів – Сенцова, Кольченка та Савченко

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers