rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Рівень конкуренції на ринку праці в Україні стабілізувався
Показники конкуренції вже декілька місяців тримаються в межах стабільних значень. У липні hh.Індекс (співвідношення кількості резюме до кількості вакансій на Міжнародному кадровому порталі HeadHunter Україна) склав 4,5. Це означає, що, в середньому, на одну вакансію претендує 4 спеціалісти. Як і раніше, складніше, ніж іншим, знайти роботу керівникам та випускникам вузів. Найнижча конкуренція серед спеціалістів робочих професій та айтішників.
Найнижчою конкуренція в липні була у Львівській, Волинській, Чернівецькій, Тернопільській і Хмельницькій областях. А ось найскладніше знайти роботу було в Запоріжжі, Сумах, Полтаві й Житомирі. Проте, традиційно найвищий рівень конкуренції спостерігається в областях проведення АТО (до 20 пошукачів на робоче місце). Конкуренція в найбільших містах країни (Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків) – на середньому рівні.
ТОП-5 проф. галузей із найвищою конкуренцією практично без змін. Традиційне лідерство за рівнем конкуренції у топ-менеджерів. Не просто буде знайти роботу також молодим спеціалістам, юристам, фінансистам і спеціалістам у сфері логістики.
 Не змінюється також і рейтинг тих, хто популярний на ринку. Найнижча конкуренція спостерігається поміж страхових агентів, фармацевтів і мед. представників, програмістів і робітників. Уже кілька місяців низька конкуренція спостерігається серед держ. службовців і спеціалістів НКО. Це пов’язано з відкритими конкурсами на посади в державних органах і появою низки нових гуманітарних проектів в Україні.
 Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в липні 2015 року.

В Україні троє з чотирьох офісних співробітників прийняли переселенців у колектив

Зі світу Hi-Tech

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers