rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ З поштової скриньки редакції
Доброго дня,
мене звати Галина Карпенські. Я представниця української діаспори у США.
Враховуючи складну ситуацію на Сході Україні, волонтери США та України об`єднались заради спільної справи, а саме – допомоги постраждалим від збройного конфлікту на території України.
Влітку 2014 року групою однодумців був запущений проект благодійного он-лайн аукціону «EuroMaidanItemsAuctiontoBenefitUkrainianPeople». Все почалося з каски з майдану, яка була привезена українським патріотом, волонтером з ЄвроМайдану. Це була справжня каска з «Третьої сотні самооборони Майдану», яка була продана за $1000. Всі отримані кошти від продажу лоту пішли на потреби постраждалих воїнів Майдану. За рік роботи лотами аукціону були прикраси ручної роботи, ювелірні вироби, предмети одягу, зокрема сукня від «Віце-міс Української діаспори», а також художні роботи талановитих майстрів з України. Загалом було зібрано близько $150 тис., що пішли на потреби тих, хто постраждав від неоголошеної війни, кривавих подій на Майдані, на потреби дітей-сиріт, а також бездомних тварин.
Ексклюзивним лотом, що стартує вже найближчим часом є раритетний футбольний м’яч 1980 року, з автографами видатних футболістів того часу.
За сприяння наших волонтерів до 20 серпня 2015 року в Українському посольстві у США буде проходити виставка артефактів з Євромайдану.
Слід зауважити, що з часом в ЗМІ все менше уваги приділяється питанню неоголошеного збройного конфлікту на території України, але проблеми залишаються не вирішеними.
«EuroMaidan Items Auction to Benefit Ukrainian People» потребує Вашої інформаційної підтримки. Будь-ласка не залишайтесь осторонь нагальної проблеми злочину проти людяності
Facebook: https://www.facebook.com/EuroMaidanItemsAuction?pnref=story
Media: https://www.youtube.com/watch?v=4lzwKO0aq5I
http://vidia.org/2015/41966

З найкращими побажаннями та надією на співпрацю, Галина Карпенські

Шановні співвітчизники, любі українці!

Лист моїм американським друзям

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers