rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Мистецтво влучної бойової стрільби
У ближньому бою майже не буває часу для точного застосування всіх основ влучної стрільби. Коли солдат стріляє у супротивника, він часто не знає, чи уразив ціль. Тому в ціль треба робити два постріли. Це називається «подвійним ударом» (техніка «двох послідовних пострілів»). Якщо ворог продовжує атакувати, слід зробити два додаткові постріли в район таза для руйнування опорної структури тіла, що призводить до падіння супротивника.

У ближньому бою ворог може атакувати з усіх боків. Солдат може не мати часу постійно змінювати свою позицію відповідно до нової ситуації. Метою повороту на 360 градусів у позиціях навпочіпки або на колінах є ведення вогню у будь-якому напрямку, без руху ногами.
Для повного повороту на 360 градусів навпочіпки стрілок залишається навприсядки, на ногах, майже паралельних одна до одної. Усі інструкції, наведені нижче, призначені для стрільців-правшів. Весь час використовують подвійну хватку, за винятком стрільби через праве плече. Поворот, природно, здійснюється на підйомах стоп.
Через ліве плече. Верхню частину корпуса повертають ліворуч, зброя націлена наліво назад, лікті обох рук зігнуті. Лівий лікоть при цьому зігнутий більше, ніж правий.
Наведення наліво. Верхню частину корпуса відводять вправо, а праву руку, яка стріляє, витягують. Ліва рука трохи зігнута.
Наведення вперед. Верхню частину корпуса повертають до фронту, ліву руку випрямляють. Обидві руки витягнуті вперед.
Наведення направо. Верхню частину корпуса повертають до фронту, обидва лікті зігнуті. Правий лікоть при цьому зігнутий більше, ніж лівий.
Наведення направо назад: верхня частина корпусу продовжує повертатися направо до досягнення точки, коли подальший рух стає незручним. Зрештою, ліва рука звільняється від кистьового захоплення, і стрільба направо назад здійснюється правою рукою.
При повороті на 360 градусів у положенні «з коліна» (коли стріляє правша), руки весь час виконують подвійне захоплення. Використовують положення для стрільби «з коліна без упору». Задня нога повинна бути ліворуч від передньої ноги.
Наведення у ліву сторону. Верхня частина корпуса повертається вліво до зручної позиції. Зброю націлено вліво. Обидва лікті зігнуті, лівий зігнутий при цьому більше, ніж правий.
Наведення у праву сторону. Верхню частину корпуса повертають вправо, обидві руки витягнуті.
Наведення назад. Верхня частина корпуса продовжує повертатися вправо, у цей час ліве коліно повертають праворуч і ставлять на землю. Праве коліно піднімають із землі, воно стає переднім коліном. Права рука пряма, ліва – зігнута. Напрямок для стрільби «з коліна» може бути змінений на зворотній.
Наведення у нову праву сторону. Верхня частина корпуса продовжує повертатися направо. Обидва лікті випрямлені, поки тіло не досягає точки, за межами якої воно не може комфортабельно рухатися. Зрештою, ліва рука повинна бути звільнена від кулачного захоплення. Тоді можна відкривати вогонь вправо, тримаючи зброю однією рукою.

Саперна лопатка – непереможна зброя

Кілька незручних запитань про наплічники

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers