rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Семирічна роупджампер здійснила політ над Південним Бугом
 Title
  Політ Люби Колесникової над Південним Бугом
Стрибки зі страховкою з високих будівель чи мостів прийнято називати роупджампінгом, а охочих здійснити такий політ над прірвою – роупджамперами. Кількість їх в Україні постійно зростає. Наші прихильники такої екстремальної розваги вже дано облюбували Іванівський міст у Первомайському районі, Миколаївської області. Він розташований у мальовничому каньйоні заповідника річки Південний Буг. Стрибнути тут із 35-метрової висоти і відчути, що таке вільне падіння, мають змогу навіть новачки без попередньої підготовки.
Коли про це довідалася 7-річна Люба Колесникова з міста Іллічівськ, що під Одесою, то враз загорілася нестримним бажанням випробувати й себе таким польотом. Дівчинка з неабиякими труднощами вмовила маму з татом на цю екстремальну пригоду. І хоч батьки всіляко її відмовляли, не відступила, аж доки не досягла свого.
І ось 27 червня вона вже на парапеті мосту. Стоячи тут, ледве поборола страх. Адже не жарт: відстань до землі – 35 метрів!
– А мене спіймають внизу? – хвилювалася дівчинка.  Та відкинувши сумніви, Люба сказала собі, раз уже насмілилася, то треба йти до кінця.
Досвідчені роупджампери закріпили на ній мотузки, перевірили надійність карабінів і підбадьорювали напутніми словами: «Тепер вперед! Просто дивись на хмаринки – і стрибай!»
А вже через кілька хвилин маленька екстремалка літала в повітрі. А внизу палкими обіймами її зустріли батьки, які потім зізналися, що дуже пишаються таким вчинком доньки.
Похвалили її і старші за віком колеги: «Ось яка смілива маленька роупджампер! Розумниця, стрибнула швидко і красиво». Безліч захоплених відгуків і коментарів викликало і викладене у мережі відео про політ Люби Колесникової над Південним Бугом.

Події в Україні

В Одесі запустили проект «НЛО»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers