rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Одеські «соколята» відзначили найсильніших юних націоналістів
  Title
  Юні націоналісти на змаганнях
Спершу кілька фактів. 78% мешканців Одеси вважають себе українцями, і це при тому, що три чверті з них назвали своєю рідною мовою російську, і лише 18% – українську. Постійно зростає кількість прихильників ВО «Свобода», її молодіжного осередку «Сокіл» та спільноти «РУН» (Російськомовні українські націоналісти). Наражаючись на критику українофобів, вони не соромляться називати себе бандерівцями, а своїми ідеалами вважають народних героїв Романа Шухевича і Степана Бандеру. Їхнім кредо є гасло: «Україна понад усе!»

У неділю, 28 червня, активісти ВГО «Сокіл» провели благодійні змагання з елементами кросфіту на ознаменування 108-ї річниці від дня народження Головнокомандувача Української Повстанської Армії генерал-хорунжого Романа Шухевича. Сам кросфіт, який включає комплекси з важкоатлетичних і гімнастичних вправ та аеробних навантажень, в Одесі набуває великої популярності. Юнь охоче поповнює спеціальні клуби, активісти яких виступають за здоровий спосіб життя, без спиртного і тютюну.
Під час змагань, які тривали понад 4 години, «соколята» виконували складну спортивну програму. По завершенню заходу учасники отримали дипломи, а переможці, які тепер мають звання Найбільш підготовленого націоналіста Одеси, були нагороджені цінними подарунками.
«Роман Шухевич – один із найяскравіших взірців для української молоді. Він був справжнім націоналістом, який гармонійно поєднував у собі інтелектуальні та фізичні здібності. Стати його гідним наступником – першочергова мета для кожного молодого націоналіста. Сьогодні наші побратими на сході України продовжують славну справу генерал-хорунжого УПА у здобутті Вільної та Незалежної України, і наше завдання допомогти їм у цьому», – наголосив очільник Одеського обласного осередку ВГО «Сокіл» Георгій.
Title  
 Переможці та призери змагань 
На стадіоні «Політехнік», де відбувалися змагання, було влаштовано виставку, присвячену Романові Шухевичу. На ній були наведені й слова генерал-хорунжого, адресовані нашим сучасникам: «Ми всі – вояки УПА, і всі підпільники зокрема, і я – свідомі, що раніше чи пізніше нам доведеться згинути в боротьбі з брутальною силою. Але, запевняю вас, ми не будемо боятися вмирати, бо, вмираючи, будемо свідомі того, що станемо добривом української землі. Це – наша рідна земля, яка потребує ще багато добрива, щоб у майбутньому виросла на ній нова українська генерація, яка довершить те, що нам не суджено було довершити».
Протягом проведення змагань тривав збір коштів для одеситів, які воюють на сході України з російським агресором. Прості перехожі з цікавістю підходили до інформаційного плакату, який був присвячений постаті Романа Шухевича, долучалися до збору коштів. У результаті, зібрали 900 грн., які передадуть для потреб націоналістів на фронті.

Конституція та її гаранти

Конгрес Сполучених Штатів Америки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers