rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Конгрес Сполучених Штатів Америки
Вашингтон, 2015
22 червня 2015 р.
Доктору Ashton B. Carter
Міністрові оборони
Міністерство оборони
1000 Defense Pentagon
Washington, DC 20301


Шановний міністре оборони Carter!

На тлі тривалого порушення Росією суверенітету і територіальної цілісності України ми вважаємо: Сполучені Штати повинні діяти, щоб заспокоїти наших союзників із НАТО, таких, як Болгарія, Естонія, Угорщина, Латвія, Литва, Польща та Румунія, які стривожені втручанням Росії в Україні, і запобігти подальшій агресії. Вони занепокоєні, що Росія намагатиметься дестабілізувати ситуацію в регіоні, щоб перевірити рівень готовності НАТО до колективної оборони. З метою захисту засоби стримування НАТО повинні посилити реальну військову присутність у регіоні. Відтак, ми з повагою просимо вас надати підтримку шістьом регіональним центрам командування й управління для того, щоб зміцнити оборону наших союзників.
Зрозуміло, що дії Росії призвели до ескалації конфлікту в Україні та до порушення Мінських угод. Росія продовжує посилати конвої, які ніхто не перевіряє, з вантажними автомобілями, зброєю і солдатами у Східну Україну, що сприяло загибелі, щонайменше, 6350 осіб, зокрема, 625 жінок і дітей, та переміщенню приблизно 2 мільйонів людей. Ми стурбовані тим, що Росія веде переговори про мир, але продовжує загострювати конфлікт, і що ми не можемо довіряти словам президента Путіна. Тому ми повинні підтримати військову присутність НАТО в Болгарії, Естонії, Угорщині, Латвії, Литві, Польщі та Румунії.
Оскільки адміністрація розглядає питання забезпечення України оборонною військовою допомогою, за яке вже проголосував Конгрес, ми з повагою закликаємо вас забезпечити збільшення підтримки та устаткування, щоб наші союзники з НАТО мали все необхідне для підготовки та навчань, для того, щоб мати можливість захиститися від подальшої російської агресії в регіоні. Ці заходи будуть підтримувати зусилля НАТО у реалізації програми Very High Readiness Joint Task Force, що має підтримку Великобританії, Франції, Німеччини, Італії, Польщі та Іспанії, і була розроблена, щоб забезпечити готовність НАТО швидко і надійно реагувати на нові виклики після того, коли президент Путін здійснив незаконну і насильницьку окупацію Криму і продовжує військові дії у Східній Україні.

З повагою,
Bill Pascrell Jr., Member of Congress, Brendan F. Boyle, Member of Congress, Ryan A. Costello, Member of Congress, Eliot L. Engel, Member of Congress, Steve Israel, Member of Congress, Marcy Kaptur, Member of Congress, Sander Levin, Member of Congress, Steve Stivers, Member of Congress, Mike Quigley, Member of Congress, Matt Cartwright, Member of Congress, Charles W. Dent, Member of Congress, Michael G. Fitzpatrik, Member of Congress, Bill Johnson, Member of Congress, John B. Larson, Member of Congress, Dan Lipinski, Member of Congress, Paul D. Tonko, Member of Congress

Title  
 Title 

 

Конституція та її гаранти

Одеські «соколята» відзначили найсильніших юних націоналістів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers