rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Сенатор Durbin: «Міжнародне співтовариство закликає режим президента Путіна до відповідальності»
Title  
 Сенатор Durbin на Яворівському полігоні.
Фото з ФБ Dick Durbin
 
Сенатор від Демократичної партії Dick Durbin (D-IL) цього тижня відвідав Київ і зустрівся з високопоставленими українськими чиновниками, щоб обговорити питання підтримки Заходу у протистоянні російській військовій агресії. Durbin, зокрема, зустрівся з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, президентом Петром Порошенко та сімома членами Верховної Ради, зокрема, Ганною Гопко, Іванною Климпуш-Цинцадзе, Іриною Геращенко, Остапом Семераком, Борисом Тарасюком, Віктором Галасюком та Сергієм Висоцьким.

Durbin також зустрівся з колишнім прем'єр-міністром та членом парламенту Юлією Тимошенко, заступниками міністрів внутрішніх справ Грузії Екою Згуладзе, Тиграном Авакяном та заступником міністра оборони Петром Meхедом.
«Взаємини Америки з Україною ніколи не були більш важливими», – наголосив Дурбін. – «Лідери України зосередились на ключових реформах, спрямованих на модернізацію економіки, безпеки, судової системи та енергетики – і весь час борються з незаконним захопленням території України сепаратистами, яких підтримує Росія. Ми обговорили поточні порушення Росією угоди Мінськ II про припинення вогню, зокрема, через бойові дії, які тривають у спірних районах. Важливо, що міжнародне співтовариство закликає режим президента Путіна до відповідальності й протистоїть загрозливим діям Росії».
Сенатор також запропонував консультативну допомогу в сфері психологічної реабілітації бійців.
«США у свій час зіштовхнулися з проблемою організації психологічної реабілітації військових, які брали участь у бойових діях, – розповів Dick Durbin. – Тож ми готові поділитися своїми напрацювання у цьому напрямку».
У вівторок сенатор Durbin відвідав Яворівський полігон, де 300 співробітників США проводять армійські навчання разом з українськими військовими з Національної гвардії. Свою поїздку сенатор завершить у Литві та Польщі.

Сенатор Durbin доклав багато зусиль у Сенаті, щоб забезпечити Україну економічною та військовою підтримкою та засудити російську агресію.

Iз життя марсіян або Чому не всі західні поради годяться для України

Закон про боротьбу з корупцією: підписати чи відхилити?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers