rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ «Велобульвар» зібрав понад тисячу одеситів
 
 Title
 
 Спуск Потьомкінськими сходами

  Title
 
 Малеча теж стартує

  Title
 
 Велосипедисти перед стартом

У яскраве і велелюдне свято одеситів вилився другий фестиваль спорту і туризму «Велобульвар». Цього року програма, окрім традиційного велопробігу, включала і низку змагань, розіграшів, конкурсів, майстер-класів, показових виступів і спортивно-розважальних заходів для дорослих і малечі.

Виступаючи на відкритті фестивалю, мер Одеси Геннадій Труханов зауважив: «Фестиваль «Велобульвар» – це прекрасне, істинно одеське свято, яке збирає не лише професійних спортсменів, але і всіх, хто веде активний, здоровий спосіб життя. Популяризація і розвиток велоспорту – це яскравий приклад того, що Одеса є сучасним європейським містом. Міська влада буде й надалі підтримувати такі громадські ініціативи та розвивати необхідну інфраструктуру».

Свято стартувало в суботу, 16 травня, на Приморському бульварі, біля пам’ятника Дюку де Рішельє. Головним організатором свята була громадська організація «ВелоОдеса», яку очолює Юрій Праздников. Першими на старт вийшли малюки та підлітки. Для кожної вікової категорії була визначена своя дистанція. До речі, дитячі велосипедні «Веселі гонки» проводилися тут уже 15-й раз. У них взяли участь понад сто дітей віком від двох до 16 років. Окрім велогонщиків, виступали й зовсім юні учасники змагань на біговелах – велосипедах без педалей. Як справжні одесити, чимало з них були одягнуті у морські тільняшки.

Упродовж усього дня тут відбувалися конкурси і змагання. Помірялися силами і фіксери – ті, що їздять на легких і красивих велосипедах без гальм. Та найбільше всіх вражала команда з даунхілу, учасники якої продемонстрували швидкісний спуск з Потьомкінських сходів. Саме серед них було найбільше претендентів на звання найбільш крутого гонщика Одеси.

Більше, ніж тисяча одеситів здійснили велопробіг по центру міста. А кожен із присутніх на «Велобульварі» міг взяти участь у лотереї і виграти приз – велосипед. Під час свята працювала велошкола. Для тих, хто не вміє їздити і не має велосипеда, але хоче навчитися, партнери фестивалю надали 20 велосипедів. І все це відбувалося під веселу музику та одеські пісні, які линули з «велосцени». Віднині вирішено влаштовувати «Велобульвар» двічі на рік.

Україна проти кредитного зашморгу

Сигнали мозку та емоційні хвилі: кадрові скандали

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers