rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Ernst&Young проведе аудит Укрзалізниці
ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» виграло конкурс на закупівлю аудиторських послуг, що проводиться Державною адміністрацією залізничного транспорту України (Укрзалізниця). Про це стало відомо під час процедури оголошення переможця конкурсу 14 квітня.
Ціну пропозиції переможця під час його оголошення не було названо, проте раніше повідомлялося, що ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» запросило за свої послуги 19,8 млн. грн. (із ПДВ).
У конкурсі також брала участь компанія «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», яка оцінила свої послуги в 25 млн. грн. (із ПДВ).
УНІАН, посилаючись на одного з членів конкурсного комітету Укрзалізниці, повідомляє, що оцінка пропозицій учасників відбулася згідно з вимогами конкурсних торгів на підставі трьох критеріїв: ціна (50% від загальної вартості критеріїв), якість виконання послуг (30%), умови оплати (20%).
Конкурсний комітет виставляв бали по кожному з цих критеріїв. Компанія «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)» набрала 45,26 бала, а компанія «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» – 100 балів.
Конкурс проводився з метою отримання аудиторських звітів за зведеною фінансовою звітністю Укрзалізниці за 2014 і 2015 рр. та звіту з огляду проміжної скороченої зведеної фінансової звітності за перше півріччя 2015 року, а також для підтвердження фінансових коефіцієнтів, розрахованих Укрзалізницею згідно з умовами кредитних договорів, укладених замовником з банками-кредиторами, станом на 31 грудня 2014 року, 30 червня 2015-го і 31 грудня 2015 року.
Нагадаємо, в грудні 2014 року Міністерство оборони України підписало з Ernst&Young меморандум про співпрацю.
Ernst&Young – одна з найбільших у світі компаній, що надають професійні аудиторські послуги, та одна з компаній «Великої четвірки» поряд з Deloitte, KPMG та PricewaterhouseCoopers. Ernst&Young є глобальною організацією компаній-членів, в якій працюють 167 тисяч співробітників у понад 140 країнах світу. Штаб-квартира компанії розташована у Лондоні.

Очищення крові. Чому банків в Україні стає менше

Крим у січні-лютому отримав з материкової України товарів на 96,5 мільйона доларів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers