rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ «Милосердя без кордонів»: «Українські жінки у бізнесі» зібрали допомогу для сиротинця у Червонограді
  Title
  Title
  Title
Вже вдруге відбулася акція «Милосердя без кордонів» благодійної організації «Українські жінки у бізнесі». Акція відбулася перед Великоднем, щоби всі пожертвувані речі дійшли дітям ще до Великодня. Ця акція спрямована на допомогу сиротинцю у Червонограді, в якому проживають понад 150 дітей віком від 5 до 17 років. Усі вони там живуть і навчаються. «Цього разу наша організація збирала пожертви – речі для трудового навчання, арттерапії, для розвитку функцій опорно-рухового апарату. А також – речі першої необхідності та канцелярські товари.

Ми плануємо провести подібну акцію вдруге перед Різдвом. Збиратимемо теплі речі для діток. Тоді акція розповсюджуватиметься на кілька сиротинців. Ми також опікуємося сиротинцем у Снятині, Івано-Франківської області, де проживають діти та дорослі-інваліди, котрі залишаються там пожиттєво. Це інваліди першої та другої груп. На даний момент ми допомогли цьому сиротинцю встановити вікна. Доклалися до цієї акції коштами спільно з кількома приватними донорами.
Хочеться згадати також про сиротинець у Краковці. Ми не перестаємо ним опікуватися. Наша волонтерка Оля Наконечна тільки звідти повернулася. А також відвідала сиротинець у с. Букова, Старосамбірського р-ну, Львівської обл., де проживають дітки, які практично не піддаються навчанню.
Також цими днями волонтери з Франківщини повідомили нам про страшну нужду діток-інвалідів Залучанського сиротинця; мешканці цього сиротинця постійно прикуті до ліжок. Велика і нагальна потреба в нових матрацах та ліжках.
Ми й надалі продовжуємо опікуватися дітками-сиротами. Цього літа починаємо для них робити навіть трошечки більше. Це – наша перша спроба хостингу. Наразі учасниками цієї програми є 50 дітей. Ми шукаємо сім’ї, які хочуть долучитися і взяти цих дітей на перебування в Америці впродовж трьох тижнів. І, можливо, у майбутньому вони будуть зацікавлені в усиновленні цих дітей.
Крім цього, 4 жовтня ми плануємо провести наш великий річний благодійний вечір, який відбудеться у серці українського Чикаго. Ми не можемо стояти осторонь того, що відбувається в Україні. Цього разу всі кошти будуть скеровані для потреб дітей воїнів АТО, які втратили своїх батьків. Дехто з них навіть втратив і матерів. Зараз ми шукаємо такі сім’ї, які насправді потребують великої допомоги від усіх нас.
Організація продовжує розвиватися. Ми відкриті для всіх жінок, які хочуть стати власником своєї справи чи вже мають свою справу, але хочуть її розширити. Ми всіх запрошуємо приєднатися до нас. Періодично ми проводимо networking event у різних цікавих місцинах. Ми також були запрошені на такий networking event до нашого віце-президента п. Christos Taltsidia, Christos Couture. Ми їхали у його магазин. Біля нього, до речі, є цех, у якому працюють дуже багато українських дівчат. Було досить цікаво познайомитися з його справою. Кожен з учасників також мав можливість розповісти про те, чим займається. Так будуються більш міцні зв’язки. Переконана, що маркетинговий хід «face to face» – це найсильніший елемент у процесі поширення інформації про ваш бізнес.
Ми також шукаємо спонсорів. Без цього, звісно, ми не обходимося. Кожна акція відбувається за великої підтримки спонсорів, і, звичайно, волонтерів. Хто хоче долучитися до наших філантропічних місій – будь ласка, зголошуйтеся. Ми з радістю вас приймемо.
Саме у нашому новому напрямку – хостингу дітей з України – ми маємо професійну допомогу нашого українського адвоката. Ми дуже щасливі, що нашим імміграційним адвокатом є наш секретар, членкиня, вже другий рік поспіль – Оксана Сахнюк. Можу тільки заохотити людей, які мають відповідні проблеми, звертатися до цієї людини. Вона є надзвичайно професійною, з дуже хорошою етикою, зі знанням справи. Ви ніколи не пошкодуєте, якщо будете консультуватися у неї.
Ми також плануємо відкривати суботню юридичну клініку безкоштовних порад. Більше інформації незабаром зможете знайти у нас на Фейсбук на сторінці організації «Українські жінки у бізнесі» (https://www.facebook.com/UkrainianWomenInBusiness).
Частиною нашого минулого недільного пакування була також організація «Турбота в дії» з України. Це організація, яка дбає про дітей у сиротинцях. Вона працює у всій Львівській області за таким принципом: волонтери приїжджають на місця з відповідними завданнями, соціальними проектами, а також арттерапією. Ми підключили сиротинець у Краковці під опіку цієї організації. Раніше вони навіть не чули про такий сиротинець. Зміни у ньому відбулися не тільки за рахунок того, що ми, завдяки пожертвам і успішному благодійному вечору, минулого року встановили нову систему опалення. Тепер організація «Турбота в дії» приїжджає у цей сиротинець кілька разів на місяць. З дітками реально займаються. Організація, крім розвиваючих програм, також займається тим, щоб допомогти випускникам сиротинців знайти себе у житті. Вони їздять з дітьми на заводи, фабрики. Допомагають їм утвердити себе в дорослому житті.
Хочу подякувати всім волонтерам, які знайшли час або кошти, щоб здійснити пожертву для речей, які ми збирали. Звичайно, хочемо подякувати і священнослужителям, і всьому керівництву церкви св. Йосипа. Вони нас надзвичайно підтримали. Ми себе почуваємо, як вдома!
Волонтери, щиро вам дякую! Ця праця дуже втомлює, але надзвичайно надихає. Дякуємо за те, що ви приходите, відгукуєтеся. Хочеться згадати і про наших членкинь, побажати їм усім здоров’я і многая літ за те, що підтримують нас із року в рік. Кого не згадала – прошу вибачення. Я подумки завжди з вами.

Для тих читачів, кого зацікавила діяльність організації «Українські жінки в бізнесі», подаємо контактну інформацію:

www.ukrainianwomeninbusiness.com

PayPal: [email protected]
Ukrainian Women in Busines accounts at:
Selfreliance UAFCU # 16383.1
Офіс розташований за адресою:
1702 W. Chicago Ave,
Chicago, IL 60622
(офіс Юлії Скуйбіди – American Family Insurance)

Автор: Засновник, виконавчий директор
організації «Українські жінки в бізнесі» – Софія Міколяш-Георгієв

Американські сенатори з думкою про Україну

Конгресмен-демократ Майк Квіґлі в Українському Національному музеї

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers